kermit 6 998 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 slyszalem od pewnego handlarza ze ma wyczuwalny lag 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Fanek ty chuyu a myślałem że pobiegamy razem za świniami w sot Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dajzner 982 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Podsumowanie marcowych zakupów: 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 006 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Wpadły Shmupiki :). 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 zestawik na najbliższe dni 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Nie interesowałem się za mocno, ale coś czuję, że będzie dobra gierka do coopa 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Tylko płyty nie połam Spoiler 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Jezu ale prosty typ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Czemu kukuryku wrzuca co chwile kanał tego żula? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) 7 godzin temu, _Be_ napisał: Czemu kukuryku wrzuca co chwile kanał tego żula? ALE O CO CHODZI KIEROWNIKU? Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 zeby jak u blubera xd Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 6 minut temu, Wieslaw napisał: Bardzo fajne diablo w uniwersum Gundama. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 "Welcome price!" - kosa XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ryo-San 1 756 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Uzupełniania kolekcji ciąg dalszy. Po zakupie premierowego PS3 w stanie mint udało się tym razem wyrwać WiiU w stanie igła przez duże I. Ja nie wiem jak ktoś na tym grał (a grał bankowo chociaż chwilę bo kod na Zelde jest wykorzystany) ale zarówno gamepad jak i sama konsola nie mają żadnych oznak użytkowania! Sami wiecie jaki WiiU miało plastik. Wystarczyło dotknąć czy przetrzeć kurz i robiły się mikro ryski. Tutaj nie ma ani jednej! Jestem mega zadowolony bo dzisiaj wyhaczyc WiiU w takim stanie nie jest łatwo. Wszystko szroty tak porysowane jakbyś ktoś je przeciągnął po asfalcie : ) PS2 FAT, Yaroze (oczywiście tylko mint w górę)- poszukiwania trwają. PS 10 milion edition - póki co marzenie ściętej głowy. Jeszcze nie jestem na tym etapie żeby wydać 20tys dolców za konsole, ale może kiedyś. Jak zmienię pracę i wezmę kredyt : ) Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Ryo-San 15 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Elegancka zdobycz. To teraz druga sztuka do grania? Ja właśnie czekam na miętowe PS2-ki FAT w pudłach. Region japoński, ale w zasadzie w tym się specjalizuję - szkoda mi nerwów na europejskie rzeczy w tragicznym stanie - kupuję już w zasadzie tylko nówki, albo od zaufanych ludzi z Forume (ostatnio @Rayos :*) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PATRYG 290 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Jeszcze coś takiego wpadło 19 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 @Ryo-San Mam dokładnie taką samą wersję od Rayosa. Milutko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 @Ryo-San a po wiela i gdzie zdobyty ten okaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) A jakimś fartem udało się wyrwać na Allegro. Przeglądałem codziennie od kilku miesięcy i już lekko wątpiłem a tu bang pojawiła się aukcja z licytacją. Walka dosłownie do ostatniej sekundy : ) skończyło się na 919 (chociaż byłem przygotowany na znacznie większą kwotę) http://allegro.pl/nintendo-wii-u-32gb-zelda-edition-komplet-igla-i7255521729.html#thumb/4 Edytowane 5 Kwietnia 2018 przez Ryo-San 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MEVEK 3 440 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zakupy z dzisiaj. Młody nie daje mi pograć w Zelde to postanowiłem wyrwać drugą na własność, tym razem używaną I kilka gierek.. 17 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) W dniu 4.04.2018 o 12:57, ping napisał: Jezu ale prosty typ. Szczerze, to wole tego typa czasem obejrzeć niż tych wszystkich znawców tematu. Co do uzębienia, to myślę że to nie jest kwestia założenia samego aparatu orto, bo takowy już by dawno miał. Chociaż inne "gwiazdki" YT późno sobie pozakładali aparaty- ceramiczne, bo są prawie niewidoczne. Przy tym kolesiu może dojść kwestia wąskiej szczęki, co wymaga zupełnie innego podejścia do tematu. Trzeba zęby usunąć, rozsunąć żuchwę i dopiero prostować. Braki uzupełnić. Całkowity koszt takiego zabiegu- średniej klasy 4 letni samochód. Łatwiej kupić grę za 200zł. Problem na starość będzie, ale to już geny i inny temat. Nie ma za co Edytowane 5 Kwietnia 2018 przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Mnie tam ryra jak typ wygląda, ale śmiesznie się oglądało sfrustrowanego koleżkę, który nie zrozumiał zabiegu mającego wywołać takie, a nie inne emocje. Zresztą w innej grze spod ręki tego deva, był podobny patent. Brothers Jeno tam nie było wyboru, który braciak się wykojtnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Ale rzuciłeś ogólnie hasło. A inne jego filmy widziałeś? Mi się spoko oglądało jak kupował Xbox X np. Kilka filmów obejrzałem i wolę go obejrzeć niż qaza czy jak on tam. Albo Gonciarza jak kupowałem Switcha w Jp. Wolę tego typa obejrzeć. Tyle. Co do uzębienia, to dopisałem, bo pod Twoim postem ktoś na to zwrócił uwagę. Ale EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Nie widziałem i widzieć nie zamierzam - podobnie jak z innymi YouTuberami - nie rajcuje mnie obserwowanie życia obcych osób. Z internetowego obcowania z obcymi, uznaję tylko forume. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi