Opublikowano 23 kwietnia 20187 l Trzy potezne tytuły i kupa zabawy a jak już mówimy o kupie to coś takiego znalazłem jak podnosiłem kupe bogdana, internety mówią, że dobre, warto wsadzać do konsoli? Edytowane 23 kwietnia 20187 l przez _Be_
Opublikowano 23 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chodzil za mna ten Kratos i chodzil az w koncu dzisiaj mnie dorwal jak z roboty wracalem. Tak sie koledzy spuszczaja ze trzeba bedzie zobaczyc na wlasne oczy o co kaman.
Opublikowano 23 kwietnia 20187 l Czy tylko mi się wydaje, że GoW jak na taką zaje.bistą grę ma raczej średnią okładkę?
Opublikowano 23 kwietnia 20187 l 50 minut temu, Plugawy napisał: Czy tylko mi się wydaje, że GoW jak na taką zaje.bistą grę ma raczej średnią okładkę? Może być ale szału nie ma. Za to mnie nudzi już trochę to dawanie plusów za GoWa. Weźcie może kupcie jakieś inne gry tak jak zrobił to Shen czy Be?
Opublikowano 23 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ciut spóźniony, ale dorzucam też od siebie, duża premiera to trzeba ograć na czymś dużym Epson 4K HDR Zdjęcia niestety słabej jakości, po szybkiemu i telefon coś mi hdr prześwietla, trudno to dobrze zrobić Edytowane 23 kwietnia 20187 l przez Fanek
Opublikowano 23 kwietnia 20187 l Aż strach wrzucać coś innego niż GOW. Ponoć najlepsze GTA tej generacji. Zobaczymy czy Pan@kermit miał rację. Edytowane 24 kwietnia 20187 l przez Hum
Opublikowano 24 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jaśnie pan kiryu przybył na półkę, a oprócz tego papieżak gajmingu w trzech odsłonach steelbookowych oraz koszerny god of war, dziękuję Pan @Dave Czezky
Opublikowano 24 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A wystarczyło by chlusnąć nieco posoką na tą białą śliczność a limitka konsoli pod GOWa byłaby, że o ja pierolę.
Opublikowano 24 kwietnia 20187 l Trochę taniego kupsztala na PSP, Blood Drive - krapulec, którego od paru lat chciałem sprawdzić (jeszcze zanim odświeżyli Carmageddona) i Fate Extella - w japończyka na Vitę nie miałem czasu zagrać, to może na przygodę przed dużym ekranem się skuszę.
Opublikowano 24 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jedyny prawilny kwietniowy zakup. Pan Kratos Edytowane 24 kwietnia 20187 l przez KOŁD
Opublikowano 24 kwietnia 20187 l Stacja dokująca do moich Elite'ów (zaznaczam, liczba mnoga). Tytanowy Janusz 2, bo podobno dobry, a cebulą z EAA się nie splamię. I prezent dla kumpla (I nie mówię tu o mleku).
Opublikowano 24 kwietnia 20187 l Kup se cztery akumulatorki i ładowarkę, bo jak ci się w weekend bateryjki zużyją, to już nigdy dobrego słowa o bonku nie powiesz
Opublikowano 24 kwietnia 20187 l 4 minuty temu, Yakubu napisał: Kup se cztery akumulatorki i ładowarkę, bo jak ci się w weekend bateryjki zużyją, to już nigdy dobrego słowa o bonku nie powiesz Policzyłem sobie i przed chwilą kupiłem stacje dokującą z aku
Opublikowano 24 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Witam moich niebieskich przyjaciół
Opublikowano 25 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najnowsze zakupy, choć nie najnowsze gry
Opublikowano 25 kwietnia 20187 l 17 godzin temu, KOŁD napisał: Jedyny prawilny kwietniowy zakup. Pan Kratos dałem plusa za mesydż na karteczce xd bo ta edycja jest przebrzydka
Opublikowano 25 kwietnia 20187 l takie wydanie za 70 zł x-kom nadal szanuje mocno Spoiler sorry za ostatnie zdjęcie ale dopiero teraz zauważyłem że nie wyszło Zwykłe wydanie nowej gry na pc w cenie 2 letnich używek na konsoli Edytowane 25 kwietnia 20187 l przez blantman
Opublikowano 25 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Spoilerów tyle, że trzeba było kupić. A tak beczunię cisnąłem... @Paolo de Vesir machnąłem sobie alternatywną okładkę i drukłem na odpowiednim papierze Edytowane 25 kwietnia 20187 l przez MYSZa7