Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
3 godziny temu, sprite napisał:

Na OLX nówka sztuka. Koleś w prezencie dostał :kaz: 

Na PS4 działają tylko po kablu? Fajne.

Opublikowano
7 minut temu, II KoBik II napisał:

Jop. Tylko kabel. 

I odpada cały wirtualny 7.1? Chciałem kupić swojego czasu, ale właśnie fakt że te bajery nie działają mnie zniechęcił. Chyba jedyne działające słuchawki z bajerami oprócz oficjalnych to te Hyper CloudX

Opublikowano
2 minuty temu, sprite napisał:

Co Wy gadacie? Na ps4 śmiga bezprzewodowo.

Serio? Może coś doszło w aktualizacjach, bo jakiś rok temu chyba cały internet pisał, że tylko kabel i brak 7.1

Edytowane przez Masamune

Opublikowano
28 minut temu, Masamune napisał:

I odpada cały wirtualny 7.1? Chciałem kupić swojego czasu, ale właśnie fakt że te bajery nie działają mnie zniechęcił. Chyba jedyne działające słuchawki z bajerami oprócz oficjalnych to te Hyper CloudX

Turtle beach 800 są wireless i  7.1 na ps4 i Xboxie One. 

Opublikowano

Arctis 7 zawsze działały bezprzewodowo z Ps4 jedyny ich „problem” to brak virtualnego 7.1 na ps4 i Xbox One 

Opublikowano

Wirtualny 7.1 w Arctisach 7 jest tak słaby że nie ma czego żałować. Nawet grając na PC mam ten bajer wyłączony bo mimo ze zyskuje się trochę informacji przestrzennej traci się w tym samym czasie mnóstwo detali w porównaniu do stereo. Takie kompromisy to no go.

Edytowane przez kes

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Coby backlog sie przypadkiem nie skurczyl... :frog:

E4o8wWs.jpg

Yakuza tuz po wyjeciu z folii ma sie rozumiec :rayos:

Opublikowano

KFAeTx.jpg

Powyzej widzicie dwie przyszle platyny. TLG kupilem bo poprzedniczki tego studia to majstersztyki i gry inne po prostu (mimo mitycznego juz ujowego sterowania), a GoW bo...no koorva to God of War przeca. Platyny tej franczyzy musza sie zgadzac, ale w GoWach przede wszystkim interesuje mnie najwyzszy poziom trudnosci. To i historyjka. 

Opublikowano

Cierpliwości w zdobyciu platyny w TLG, najgorszy będzie speedrun poniżej 5 godzin :pawel:

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Akurat cierpliwosci mi nie brakuje, a o tym speed runie slyszalem. Opracuje strategie, moze zrobie jeden mock run i bedzie ok.

Opublikowano

Nie badz taki pewny co do 2 platyn :laugh:

Niektórzy się też zawzinali i TLG nawet nie skończyli, gdy pojawiał się zespół trico :laugh:

Opublikowano

TLG poniżej 5h? :p Kiepsko to widzę. Strategię można mieć, ale wszystkie komendy musiałyby wchodzić praktycznie bezbłędnie :p

Opublikowano

Beda. Jakis maly zaklad? Jesli przegram kupuje gierke do 60zl + przesylka. 

Opublikowano

Ostatnio za bardzo nic nie wrzucałem, bo w 2018 były raczej inne priorytety niż gierki, ale dzisiaj dotarła do mnie dość długo wyczekiwana paczka z godnym pochwalenia się zakupem. Ale najpierw kilka fotek ze śmieciami, które wpadły w pierwszym półroczu 2018:

0IfE3JC.jpg

ZaM7177.jpg

wSGeGS6.jpg

1e9KtXA.jpg

No, to skoro mamy to z głowy, to teraz obczajcie tego skurwysyna:

AzhAWsX.jpg

Zapytacie pewnie: co ty odpyerdalasz chmurka? Jakiś bieda GBC i to bez pudełka? :ragus: No to sprawdźcie to gówno:

M9wGdxV.jpg

7uQqh7m.jpg

:cool::lapka:

Opublikowano

yszty (pipi) tak myślałem, że z podświetleniem

Opublikowano

Za ile takie cudeńko teraz lata?