Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

O, jestem debilem, najs :) Ile ja pudełek wyczyściłem majonezem to ciężko zliczyć. Wiadomo że trzeba potem wodą przeczyścić żeby się nie kleiło.

Zresztą nawet baron Playstation tak robi :)

Edytowane przez aux

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Ślady po naklejkach tylko i wyłącznie usuwam majonezem. Jeżeli klej przywarł tak srogo i nie idzie tego się pozbyć, to wtedy w ostateczności używam alkoholu izopropylowego i po problemie. 

Opublikowano

Zonka wrócila z Polandu z prezentami. Trafny prezent to bezcen. Jak widać, lepiej być nie mogło :banderas:

IMG_20180720_174354.jpg

Starszy oberwał całkiem niedawno:dunno:

Opublikowano

A używanie oleju też jest niegodne? Bo nie wiem czy się przyznawać i polecać tę formę usuwania naklejek.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ostatni miesiąc :banderas:Zdjęcie gierek z XO rozjechało się ostrością, ale kij z tym.

hR5ugVa.jpg

Ve7cNog.jpg

Opublikowano

Chłopaku, wczoraj kupiłem - chciałem wrzucić ich zdjęcie zamiast tych dwóch które ostatecznie tu są, ale w ostatniej chwili pomyślałem, że to jednak słaby pomysł jest :frog:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

nie wierze w ten majonez, subkultura G R A C Z Y nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać. Co jest takiego niezwykłego w składzie majonezu, że działa oczyszczająco na pudełka?

Opublikowano
1 minutę temu, szejdj napisał:

nie wierze w ten majonez, subkultura G R A C Z Y nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać. Co jest takiego niezwykłego w składzie majonezu, że działa oczyszczająco na pudełka?

Rozkłada klej, dzięki czemu traci on swoje właściwości kohezji, co prowadzi do tego, że nie trzyma się powierzchni i schodzi elegancko. A co ma w składzie? Tajemny składnik "legendus filarus".

Opublikowano
28 minut temu, Bzduras napisał:

Ostatni miesiąc :banderas:Zdjęcie gierek z XO rozjechało się ostrością, ale kij z tym.

hR5ugVa.jpg

Ve7cNog.jpg

Ciche Wzgórze działa we wstecznej na Xone?

Opublikowano
Teraz, Pacquiao napisał:

Ciche Wzgórze działa we wstecznej na Xone?

Tak, i framerate jest stabilny nawet na Fatach (z tego co wiem X360 i PS3 miały problem z utrzymaniem 30 klateczek).

Opublikowano
hR5ugVa.jpg
Ve7cNog.jpg
W poniedziałek wyjeżdżam i potrzebowałem twardego etui a wiec dziś kupiłem takie same ale bez brandu i kurcze ale one cuchnie [emoji23][emoji23]
Ogólnie fajne jest te duże etui od Big Ben, które mieści docka.
Opublikowano

Giereczka na Switcha i dwie giereczki z Limited Runa dziś wpadły:

37086090_516495848805238_328269684782661

37363114_234346517207621_549560036823243

Edytowane przez ping

Opublikowano
W dniu 20.07.2018 o 21:01, giger_andrus napisał:

Poważnie myślałem, że Be kręci bekę. 

Tak szczerze to tak było, ale przez te dramę postanowiłem użyć majonezu bo miałem pozostałosci kleju na jakichś pudełkach z empiku i faktycznie coś tam zeszło, ale potem i tak użyłem perfum z alkoholem aby to nie było tłuste i pachniało majonezem. 

:usmiech:

Opublikowano

WZSA2UA.jpg

Zacząłem grać w europejskiego i stwierdziłem, że ta gra to mesjasz i muszę mieć w pudle. Z hongkongu za 120zł było najtaniej chińska wersja na azje/hong kong. Wszystko po angielsku pudełko, jakaś wkładka z ciosami. W grze wszystkie języki do wyboru w tym polski.

Jakby ktoś chciał zamówić to należy mieć na uwadze, że jest to wersja ocenzurowana (jak wszystkie na azję) i nie ma w niej dekapitacji ludzkich przeciwników, yokai można normalnie pozbawiać rąk. Taka cenzura jak np Ninja Gaiden 2 > Ninja gaiden sigma 2. Tyle, że tu jest to może jedna dwie animacje dekapitacji bo NG2Sigma to pocięli ostro.

Achivmenty są te same ale sejw nie działa, complete edition jest traktowana jak oddzielna gra.  Gra ma odwrócone zatwierdzanie X z O jak wszystkie azjatyckie, a online jest wspólny dla wszystkich wersji gra wybiera graczy najbliżej nas chyba, że w opcjach przestawimy.

No nic zaczynam grę od nowa...

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Tylko gra? W tej wersji nie dodają jakiejś książeczki, poradnika itp? Bo coś mi świta ze takie rzeczy były.

Opublikowano

Nie rozumiem. Na Europę nie ma kompletnego wydania w pudełku?

Opublikowano
16 minut temu, XM. napisał:

Tylko gra? W tej wersji nie dodają jakiejś książeczki, poradnika itp? Bo coś mi świta ze takie rzeczy były.

To było w wersji japońskiej jakaś "First Print Edition". Już nie dostępna.

Opublikowano

Co nie? I to Tecmo które każda swoją grę sprzedaje w paru wersjach pudelkowych jak z dla, a tutaj obsrali eu i us gdzie gra sprzedała się naprawdę bardzo dobrze. Kto ich tam zrozumie. ;(

Opublikowano

gVMCvj7.jpg

Zapierdziałe PS4 amator może wreszcie iść spać :cool:

No witam :lapka: