Opublikowano 27 września 20186 l 15 godzin temu, oFi napisał: Przecież ten wiśniowo-błękitny pad to jak dla dziecka z podstawówki. To jest seledyn a nie błękit
Opublikowano 27 września 20186 l 12 godzin temu, MEVEK napisał: A co powiecie na mój custom(analogi, krzyżak i przyciski w szarym kolorze, zamiast czarnym): Niestety share i opcje zostały czarne, bo nie było w zestawie Super sprawa. Zamawiałeś części od chińczyków, sam malowałeś czy ktoś Ci przerobił pada?
Opublikowano 27 września 20186 l 16 godzin temu, Fanek napisał: To jest V1 tak? bez paska na touchpad? Fanek - tych padów nie było w wersji V1, są tylko V2.
Opublikowano 27 września 20186 l 3 godziny temu, Plugawy napisał: Super sprawa. Zamawiałeś części od chińczyków, sam malowałeś czy ktoś Ci przerobił pada? Zamieniłem z modelu Magma Red. Ze względu na inny model pada, magma red V2 ma inny szkielet - dużo łatwiejszy w rozbieraniu, ale za to nie wszystkie elementy sa rozbieralne, jak np. przyciski share i options. Stad różnica w kolorach. Prawie nie widoczna, ale jednak jest. Model Magma Red: Edytowane 27 września 20186 l przez MEVEK
Opublikowano 27 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bestia już jest! Ale przyszło w big boxie Demo FH4 wygląda jak życie Filmy UHD BD4K lepiej jak życie.
Opublikowano 28 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z kończącego się miesiąca
Opublikowano 28 września 20186 l 32 minuty temu, Ficuś napisał: Ile za bs5? Uwielbialem 1 i 2 ale 5 mimo klimatu jednak przecietna 137 zł z wysyłką Amazon UK
Opublikowano 28 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Godrizon 4 dołączyła do wspaniałych poprzedniczek. Bedzie trzeba jeszcze zakupić pierwszą Hori, aby kolekcja była kompletna. Dodatkowo, by PS4(Pro) nie było przykro - PES 2019 w specjalnym wydaniu. Coraz chłodniej się robi, zatem do stilbuka dodany jest szalik.
Opublikowano 28 września 20186 l Trochę się nazbierało, Dzisiaj wpadła Fifka, trochę wcześniej Spidey plus pakiet pajęczego przetrwania od dziewczyny z okazji dnia chłopaka.
Opublikowano 28 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobrze że jutro wolne Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 września 20186 l Dobra cena to wziąłem żeby oszczędzać ten Scorpio edition. 117zł neonet
Opublikowano 29 września 20186 l @yab Poczekaj, nowka w NeoNet za 117? :o Edytowane 29 września 20186 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 29 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na zdjęciu dwie wieże i jakieś randomy
Opublikowano 29 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatnich 2 miesięcy.