Opublikowano piątek o 11:114 dni Ladna Dogma z trojwymiarowa okladeczka i Jason dla ratorosli. Jedna z niewielu rzeczy, ktore nas lacza bo synek gra w gierki „realistyczne”, a reszte ma w pompie. Edytowane piątek o 11:144 dni przez Yap
Opublikowano piątek o 13:404 dni 3 godziny temu, SnoD napisał(a):The Suffering jest wstecznie kompatybilne na XS?2 godziny temu, ASX napisał(a):nie, to chyba zakup kolekcjonerskiNiekoniecznie, bo przecież jakiś czas temu kupiłem takie coś
Opublikowano piątek o 13:484 dni Ech, lata dzieciństwa się przypominają i pierwsza konsola kupiona przez mamę... Była dokładnie taka sama. Jeszcze gdzieś ją mam, ciekawe czy działa po tylu latach Edytowane piątek o 13:494 dni przez lukas_k96
Opublikowano piątek o 13:524 dni 3 minuty temu, lukas_k96 napisał(a):Była dokładnie taka sama.Z czarną tacką? Wątpię
Opublikowano piątek o 13:534 dni 4 minutes ago, lukas_k96 said:Ech, lata dzieciństwa się przypominają i pierwsza konsola kupiona przez mamę... Była dokładnie taka sama. Jeszcze gdzieś ją mam, ciekawe czy działa po tylu latach Jego jest unikatowa bo front tacki przeklejony z czarnej konsoli :)
Opublikowano piątek o 13:544 dni A rzeczywiście, nie zauważyłem na szybko na telefonie :D Miałem taki kolor konsoli, ale tacka nie była czarna :P
Opublikowano piątek o 14:314 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GOTY24, jedna z gier życia i książeczka.
Opublikowano piątek o 14:594 dni 28 minutes ago, YETI said:GOTY24, jedna z gier życia i książeczka.Co ciekawego jest w książce? Widziałem na Allegro ale wydawała mi się tandetna oceniając po okładce.
Opublikowano piątek o 15:144 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mój pierwszy zakup na vinted.Powiem wam że całkiem spoko to działa. Nie ma tego progu 45 zł by mieć darmową wysyłkę. Szukałem wipeouta na allegro a tam z lombardów wraz z naklejkami na pudelkach czy plombach na płytach po 50 zł.Tutaj jakaś mamuśka wystawiła za 35 zł, stargowalem do 30 i z opłatą transakcyjną i zerową dostawą wyszło 34.40.Tyle za gierkę w którą kiedyś się zagrywałem i dziwiłem jak ten Square osiąga takie czasy.Co prawda swoje top10 ps3 już zebrałem ale ten wipeout mi nie dawał spokoju.
Opublikowano piątek o 16:133 dni Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):Co ciekawego jest w książce? Widziałem na Allegro ale wydawała mi się tandetna oceniając po okładce.Jeszcze nie czytałem, ale tak wygląda spis treści. Książka jest małych rozmiarów, 199 stron, do tego dość spora czcionka, więc na jedno posiedzenie.
Opublikowano wczoraj o 09:43 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. For Whom The Bell Tolls
Opublikowano wczoraj o 09:46 1 dzień 2 minuty temu, jimmy napisał(a):For Whom The Bell Tolls Fur na Ultra
Opublikowano wczoraj o 10:26 1 dzień No i PerfectBlue dostarczył jednego z najlepszych shmupsów Dodonpachi Blissful Death Re:Incarnation
Opublikowano wczoraj o 10:46 1 dzień 1 hour ago, jimmy said:For Whom The Bell Tolls No i ta figurka wygląda elegancko
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zleciało trochę gier wideo do kolekcji. Szarpnąłem się na kilka tytułów z US i A, bo jak nie teraz to kiedy?W Shadow Heartsy nie grałem, a ponoć jest to uniwersum Koudelki, którą bardzo lubię. Lunara i Hoshigami też nigdy nie tknąłem - ot, nie było tych rzeczy na giełdzie.Tutaj mix różnych historii, większość mam już w wydaniach EU ale pewnie te też sobie zostawię.Trochę gierek wszelakich, w tym doskonały Pharaonic, który obecnie chodzi za cenę dwóch piw w tanim barze, zacząłem w gamepassie, nie skończyłem, myślę, że wrócę. Jestem też ciekaw tego Rhapsody, bo grałem w jedną odsłonę na PSXie jakoś pod koniec lat 90.Wciągnąłem też rzut tytułów od francuzów z Red Art Games, kilka z nich na zasadzie 'dorzucę do paczki, co mi szkoda' ale jest też kilka ciekawych shmupów - skoro lubię ten gatunek, to niech wpadnie też indykośmieć.Takie to właśnie życie pudełkowca.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 27 minut temu, ping napisał(a):Zleciało trochę gier wideo do kolekcji. Szarpnąłem się na kilka tytułów z US i A, bo jak nie teraz to kiedy?W Shadow Heartsy nie grałem, a ponoć jest to uniwersum Koudelki, którą bardzo lubię. Lunara i Hoshigami też nigdy nie tknąłem - ot, nie było tych rzeczy na giełdzie.Chciałbym kiedyś ograć, ale czekam na jakiegoś anbernica co bedzie dobrze emulować ps2
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Ping ładnie dorzucił do pieca !Te giery na PS2 to złoto, żałuję że ich odpowiedniki EU kosztują sporo więcej a czasem małą fortunę. Zgadzam się, że to dobry moment aby nadrabiać zakupy z US ze względu na stan dolara.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. To nie ma sensu - kupuję to co mnie w jakimś stopniu zainteresuje/to do czego mam sentyment. Ot biblioteczka. Gry nigdy nie były tak tanie jak dzisiaj, biorąc pod uwagę brak waloryzacji ich ceny w kontekście galopującej inflacji. To co 10 lat temu kosztowało parę stówek, nadal kosztuje parę stówek. W jakichś tam szczególnych przypadkach pewnie podrożało ale nie ma co się zastanawiać, ani żałować na hobby.Pamiętam jak na PS2 walały się w media marktach gierki po 20-40zł i miałem takie 'łooo ale promocja!' , dzisiaj dzieje się to samo z grami PS4/XBO, a ile warte jest te 20-40zł dzisiaj, a ile było 20 lat temu jak PS2 powoli kończyło żywot?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Dzisiaj otwierają się bramy piekieł, tylko tym razem postawiłem na wydanie na pieca.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 21 minutes ago, KrossOver said:Dzisiaj otwierają się bramy piekieł, tylko tym razem postawiłem na wydanie na pieca.Tam jest plyta na PC?