Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

The Suffering jest wstecznie kompatybilne na XS?

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

nie, to chyba zakup kolekcjonerski

Opublikowano

Ladna Dogma z trojwymiarowa okladeczka i Jason dla ratorosli. Jedna z niewielu rzeczy, ktore nas lacza bo synek gra w gierki „realistyczne”, a reszte ma w pompie.

IMG_9895.jpegIMG_9896.jpeg

Edytowane przez Yap

Opublikowano
3 godziny temu, SnoD napisał(a):

The Suffering jest wstecznie kompatybilne na XS?

2 godziny temu, ASX napisał(a):

nie, to chyba zakup kolekcjonerski

Niekoniecznie, bo przecież jakiś czas temu kupiłem takie coś^^

XBOX Crystal.jpg

Opublikowano

Ech, lata dzieciństwa się przypominają i pierwsza konsola kupiona przez mamę... Była dokładnie taka sama. Jeszcze gdzieś ją mam, ciekawe czy działa po tylu latach D

Edytowane przez lukas_k96

Opublikowano
3 minuty temu, lukas_k96 napisał(a):

Była dokładnie taka sama.

Z czarną tacką? Wątpię D

Opublikowano
4 minutes ago, lukas_k96 said:

Ech, lata dzieciństwa się przypominają i pierwsza konsola kupiona przez mamę... Była dokładnie taka sama. Jeszcze gdzieś ją mam, ciekawe czy działa po tylu latach D

Jego jest unikatowa bo front tacki przeklejony z czarnej konsoli :)

Opublikowano

A rzeczywiście, nie zauważyłem na szybko na telefonie :D Miałem taki kolor konsoli, ale tacka nie była czarna :P

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

GOTY24, jedna z gier życia i książeczka.

IMG_20250507_150615.jpg

Opublikowano
28 minutes ago, YETI said:

GOTY24, jedna z gier życia i książeczka.

IMG_20250507_150615.jpg

Co ciekawego jest w książce? Widziałem na Allegro ale wydawała mi się tandetna oceniając po okładce.

Opublikowano

Mój pierwszy zakup na vinted.

Powiem wam że całkiem spoko to działa. Nie ma tego progu 45 zł by mieć darmową wysyłkęcebula. Szukałem wipeouta na allegro a tam z lombardów wraz z naklejkami na pudelkach czy plombach na płytach po 50 zł.

Tutaj jakaś mamuśka wystawiła za 35 zł, stargowalem do 30 i z opłatą transakcyjną i zerową dostawą wyszło 34.40.

Tyle za gierkę w którą kiedyś się zagrywałem i dziwiłem jak ten Square osiąga takie czasy.

Co prawda swoje top10 ps3 już zebrałem ale ten wipeout mi nie dawał spokoju.

IMG_2688.jpeg.a9e5c76027f0e45e881a72a5d968af49.jpg

Opublikowano

Piękne to były czasy. I te ustawki na Bling Brigade.

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

Co ciekawego jest w książce? Widziałem na Allegro ale wydawała mi się tandetna oceniając po okładce.

Jeszcze nie czytałem, ale tak wygląda spis treści. Książka jest małych rozmiarów, 199 stron, do tego dość spora czcionka, więc na jedno posiedzenie.

IMG20250509181100.jpg

Opublikowano

For Whom The Bell Tolls obama

20250512_113431.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, jimmy napisał(a):

For Whom The Bell Tolls obama

20250512_113431.jpg

Fur na Ultra obama

Opublikowano

No i PerfectBlue dostarczył jednego z najlepszych shmupsów )

Dodonpachi Blissful Death Re:Incarnation

20250512_121214.jpg

Opublikowano

Pierwsza dobra lalka użytkownika jims

Opublikowano

Zleciało trochę gier wideo do kolekcji. Szarpnąłem się na kilka tytułów z US i A, bo jak nie teraz to kiedy?

lwftbgK.jpeg

W Shadow Heartsy nie grałem, a ponoć jest to uniwersum Koudelki, którą bardzo lubię. Lunara i Hoshigami też nigdy nie tknąłem - ot, nie było tych rzeczy na giełdzie.

uZOOzrJ.jpeg

Tutaj mix różnych historii, większość mam już w wydaniach EU ale pewnie te też sobie zostawię.

GABlaIb.jpeg

Trochę gierek wszelakich, w tym doskonały Pharaonic, który obecnie chodzi za cenę dwóch piw w tanim barze, zacząłem w gamepassie, nie skończyłem, myślę, że wrócę. Jestem też ciekaw tego Rhapsody, bo grałem w jedną odsłonę na PSXie jakoś pod koniec lat 90.

kk3c2or.jpeg

Wciągnąłem też rzut tytułów od francuzów z Red Art Games, kilka z nich na zasadzie 'dorzucę do paczki, co mi szkoda' ale jest też kilka ciekawych shmupów - skoro lubię ten gatunek, to niech wpadnie też indykośmieć.

Takie to właśnie życie pudełkowca.

Opublikowano
27 minut temu, ping napisał(a):

Zleciało trochę gier wideo do kolekcji. Szarpnąłem się na kilka tytułów z US i A, bo jak nie teraz to kiedy?

lwftbgK.jpeg

W Shadow Heartsy nie grałem, a ponoć jest to uniwersum Koudelki, którą bardzo lubię. Lunara i Hoshigami też nigdy nie tknąłem - ot, nie było tych rzeczy na giełdzie.

Chciałbym kiedyś ograć, ale czekam na jakiegoś anbernica co bedzie dobrze emulować ps2

Opublikowano

Ping ładnie dorzucił do pieca !

Te giery na PS2 to złoto, żałuję że ich odpowiedniki EU kosztują sporo więcej a czasem małą fortunę.

Zgadzam się, że to dobry moment aby nadrabiać zakupy z US ze względu na stan dolara.

Opublikowano

To nie ma sensu - kupuję to co mnie w jakimś stopniu zainteresuje/to do czego mam sentyment. Ot biblioteczka. Gry nigdy nie były tak tanie jak dzisiaj, biorąc pod uwagę brak waloryzacji ich ceny w kontekście galopującej inflacji. To co 10 lat temu kosztowało parę stówek, nadal kosztuje parę stówek. W jakichś tam szczególnych przypadkach pewnie podrożało ale nie ma co się zastanawiać, ani żałować na hobby.

Pamiętam jak na PS2 walały się w media marktach gierki po 20-40zł i miałem takie 'łooo ale promocja!' , dzisiaj dzieje się to samo z grami PS4/XBO, a ile warte jest te 20-40zł dzisiaj, a ile było 20 lat temu jak PS2 powoli kończyło żywot?

Opublikowano

Dzisiaj otwierają się bramy piekieł, tylko tym razem postawiłem na wydanie na pieca.

1xTL1Qk.jpeg

Opublikowano
21 minutes ago, KrossOver said:

Dzisiaj otwierają się bramy piekieł, tylko tym razem postawiłem na wydanie na pieca.

1xTL1Qk.jpeg

Tam jest plyta na PC? notbad