Opublikowano piątek o 09:463 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czy zakup polskiej gry o "amerykańskim" mieście na japońskiej konsoli z polskiego sklepu o angielskiej nazwie PerfectBlue można nazwać Patriotycznym zachowaniem?
Opublikowano piątek o 09:513 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Prawilny zestaw na premierę, szkoda ,że małpy nie ma.Zawartość zestawu:Jakość ekranu na tle Lite :) W rzeczywistości ten lite nie jest aż taki jasny xd obie konsole jasność na maksa i ciemny motyw.
Opublikowano piątek o 10:243 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Switch Pro LCD Edition wylądował. Pierwsze Nintendo premierowo.
Opublikowano piątek o 11:213 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam i ja. Ale trzeba wytrzymać do końca dnia w pracy.
Opublikowano piątek o 11:283 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Teraz tylko czekac az jakies gry wyjda na to
Opublikowano piątek o 11:293 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzięki @Chad Davski za wczorajszą przesyłkę.
Opublikowano piątek o 14:153 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Każdy bierze to czemu nie ja ;)
Opublikowano sobota o 11:122 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. coś dla odmiany od rzucania skórek od banana pod gokarty
Opublikowano sobota o 18:421 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paczka w koncu przyszla. Bedziemy katowac to Mario Kart.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Miałem zaczynać przygodę z grami From Software od Elden Ring, a jednak cały czas chodził za mną ten Bloodborne, więc zamówiłem edycję GOTY i pójdzie na pierwszy ogień.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Teraz, Uzytnik30 napisał(a):Miałem zaczynać przygodę z grami From Software od Elden Ring, a jednak cały czas chodził za mną ten Bloodborne, więc zamówiłem edycję GOTY i pójdzie na pierwszy ogień.No i słusznie, moim zdaniem najlepsza gra FS i absolutna topka poprzedniej generacji oraz najlepszy soulslike w ogóle.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 minuty temu, Jukka Sarasti napisał(a):No i słusznie, moim zdaniem najlepsza gra FS i absolutna topka poprzedniej generacji oraz najlepszy soulslike w ogóle.Nie jesteś osamotniony w tym z tego co widzę, wszędzie ten Bloodborne przewija się jako topka studia i tamtej generacji. Robię sobie duże nadzieje i oby mój nerwowy charakter pozwolił mi przejść ten tytuł do końca bez uszczerbku na zdrowiu psychicznym.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 8 minut temu, Uzytnik30 napisał(a):Miałem zaczynać przygodę z grami From Software3 minuty temu, Uzytnik30 napisał(a):oby mój nerwowy charakter pozwolił mi przejść ten tytuł do końca bez uszczerbku na zdrowiu psychicznym.Zdrowiu pewnie nic nie bedzie, ale dokup sobie dodatkowy kontroler.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 minuty temu, Uzytnik30 napisał(a):Nie jesteś osamotniony w tym z tego co widzę, wszędzie ten Bloodborne przewija się jako topka studia i tamtej generacji. Robię sobie duże nadzieje i oby mój nerwowy charakter pozwolił mi przejść ten tytuł do końca bez uszczerbku na zdrowiu psychicznym.Poza zdrowiem martwiłbym się też o pada :)ED - Mejm był szybszy :(Spoiler Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Agent_Man
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 28 minut temu, Mejm napisał(a):Zdrowiu pewnie nic nie bedzie, ale dokup sobie dodatkowy kontroler.23 minuty temu, Agent_Man napisał(a):Poza zdrowiem martwiłbym się też o pada :)ED - Mejm był szybszy :(SpoilerDo tej pory nie miałem takiej sytuacji xdAle zdarzało się wychodzić od razu z gry, wyłączyć konsolkę, po czym za chwilę wrócić silniejszym, odpalić gierkę i ponownie wyłączyć wszystko w uj. Doświadczenia uczą, więc może i cierpliwość weszła na wyższy poziom
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, Uzytnik30 napisał(a):Do tej pory nie miałem takiej sytuacji xdAle zdarzało się wychodzić od razu z gry, wyłączyć konsolkę, po czym za chwilę wrócić silniejszym, odpalić gierkę i ponownie wyłączyć wszystko w uj.Doświadczenia uczą, więc może i cierpliwość weszła na wyższy poziom No właśnie. A teraz przysiadasz do gier FS
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Cios, odskok, cios, odskok i jakoś to będzie. Wieczorkiem akurat sesja wleci i oby następnego dnia wciąż z tym samym kontrolerem
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 6 minut temu, Uzytnik30 napisał(a):Cios, odskok, cios, odskok i jakoś to będzie. To może kup od razu dwa
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 minuty temu, BRY@N napisał(a):To może kup od razu dwa Dzięki, że we mnie wierzycie chłopy xd
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. U mnie wkurzenie przy grach FS było nie raz w kosmosie, ale jednak rozsądek wygrywa i perspektywa wydania kasy na nowego pada Też muszę wrócić do BB bo kiedyś się odbiłem i poszedłem w Dark Souls.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. U mnie pady nigdy nie latały przy żadnej grze i raczej nie odczuwam frustracji przy gierkach, nie rzucam nawet mięsem, ale przy Sekiro to wyzywałem Ishina od skurwysynów :(