Opublikowano piątek o 09:064 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Co sie odwlecze, to nie uciecze.Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie trudna walka, bo chcialbym zniknac w tej gierceBlack Eagles jakby co
Opublikowano piątek o 09:104 dni Graj Golden Lion, jedyny dom z true endingiem. Wkurzyłem się jak poszedłem w BE i okazało się, że wybrałem źle a zakończenie było ewidentnie niedokończone.
Opublikowano piątek o 09:394 dni Ja planuje na jesień sie zabrać i po cichu licze że jakiś patch sie napatoczy po drodze
Opublikowano piątek o 09:414 dni 3 minuty temu, Ken Adams napisał(a):Trudno… Nie moge nie wybrac Edelgard z imperium Adrestian.To musisz bardzo mocno zinternalizować w sobie myśl, że "maybe the real true ending were friends we made along the way"
Opublikowano piątek o 10:174 dni Z tego co mi wiadomo, to BE ma dwa zakończenia, ale jeszcze tej ścieżki nie robiłem
Opublikowano piątek o 10:254 dni Bloodstained od dawna chciałem ograć, nówka teraz 4 dyszki, to chyba uczciwa cena.
Opublikowano piątek o 10:284 dni Początkowo byłem sceptyczny co do tego stylu 2.5D, ale jak już zaskoczy to gra nie odpuszcza do końca - kawał potężnej metroidvanii i to rodowodem z Japonii co tylko dodaje całości smaku.
Opublikowano piątek o 10:304 dni 18 hours ago, Emtebe said:Ciąg dalszy nadrabiania, tym razem Bracia Mariany wleciały. Ponoć nawet grywalne Chłop wyniósł z chaty wszystkie gry żeby się przewietrzyły
Opublikowano piątek o 10:324 dni 6 minut temu, Shen napisał(a):Bloodstained od dawna chciałem ograć, nówka teraz 4 dyszki, to chyba uczciwa cena.Będziesz pan zadowolony. Poza główną grą sprawdź sobie classic mode, jest w pytę
Opublikowano piątek o 10:344 dni Bloodstained jest zajebiste, lata temu grałem w GP i kupiłem w pudełeczku. Niestety, ostatni true boss do dziś nie daje mi za wygraną. No i ta muzyka
Opublikowano piątek o 11:014 dni 1 godzinę temu, Ken Adams napisał(a):Co sie odwlecze, to nie uciecze.Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie trudna walka, bo chcialbym zniknac w tej gierceBlack Eagles jakby coTam jeszcze dlc z czwartym domem wyszło, za stufke.
Opublikowano piątek o 11:134 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. U mnie też ostatnio trochę wpadło.
Opublikowano piątek o 11:174 dni 2 godziny temu, Ken Adams napisał(a):Co sie odwlecze, to nie uciecze.Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie trudna walka, bo chcialbym zniknac w tej gierceBlack Eagles jakby coMoja ulubiona gra na Switchu i pierwsza część serii z jaką się zetknąłem. Szkoda, że Engage to był taki downgrade. Edytowane piątek o 11:174 dni przez Josh
Opublikowano piątek o 11:444 dni 25 minut temu, Josh napisał(a):Moja ulubiona gra na Switchu i pierwsza część serii z jaką się zetknąłem. Szkoda, że Engage to był taki downgrade.Mi podpasowal engage duzo bardziej - tylko dojebana walka, zero persony (to co bylo, bylo zupelnie opcjonalne).
Opublikowano piątek o 11:474 dni Social linki fajnie łączyły się z rozwojem ziomków i generalnie wszystko co działo się w bazie wypadowej miało później wpływ w trakcie starć. Wiadomo, że nie każdemu to przypasuje, ale ja lubię kiedy erpeg pozwa walkami ma do zaoferowania trochę więcej zawartości.
Opublikowano piątek o 12:044 dni Ja tez, ale akurat three houses mi nie siadlo, obrzydliwa byla ta akademia ;/
Opublikowano piątek o 12:214 dni 3h ssie pałę z tym klasztorem i płaskimi mapami bez taktyczne głębi.
Opublikowano piątek o 12:404 dni Godzinę temu, Soul napisał(a):U mnie też ostatnio trochę wpadło.wstyd to gówno od ubi wrzucać z takimi grami :)
Opublikowano piątek o 18:254 dni 3 hours ago, iluck85 said:Skromnie.Gdzie Shenmue i za ile? Mam obie w cyfrze i pudełko na DC ale takie też fajnie byłoby mieć.