Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
18 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Gdzie Shenmue i za ile? Mam obie w cyfrze i pudełko na DC ale takie też fajnie byłoby mieć.

91zl dvdmax na allegro. Ale miesiąc prawie czekałem. 25 maja zamawiałem.

• Odpowiedzi 33,4 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Widzę, że Switch zdominował zakupy growe. Dorzucam więc swoją cegiełkę. 20250628_124920.jpg

Opublikowano

PB ? Polecam kurła mocno hi

Dziewiczy rejs z Bayo, trzeba w końcu spróbować łakoci od wiedźmy obama

IMG_7792.jpeg

Opublikowano

ja : poproszę coś z nieskomplikowaną fabułą

hideo : say no more

RacTshw.jpeg

Opublikowano

IMG_0081.jpeg

Opublikowano
45 minut temu, Yap napisał(a):

IMG_0081.jpeg

Dużo rzeczy do skomentowania. Co jest na bonusowej płycie? Teraz by był jednorazowy kod w pudełku.

Nie ma to jak na pudełku z grą Nintendo zamieścić ocenę 10/10 z oficjalnego magazynu Nintendo 😄

obvqaa0lhn841.jpg

Opublikowano

Na drugiej plytce jest Ocarina of Time i Ocarina of Time Master Quest. Piekne, zlote wydanie. Ale pamiec juz nie ta bo bym sie mogl zalozyc, ze te tla na napisach only for i nintendo gamecube mialem w zlotym kolorze. I co? Bym przegral zaklad?

Opublikowano
5 godzin temu, badzejo napisał(a):

PB ? Polecam kurła mocno hi

Dziewiczy rejs z Bayo, trzeba w końcu spróbować łakoci od wiedźmy obama

IMG_7792.jpeg

Najlepszy fajnal zawsze plus

Opublikowano
W dniu 27.06.2025 o 13:17, Josh napisał(a):

Moja ulubiona gra na Switchu i pierwsza część serii z jaką się zetknąłem. Szkoda, że Engage to był taki downgrade.

Powinienes zagrac w Fire Emblem Warriors Three Hopes. Jesli polubiles gromade tych swirow z Fodlan, to pokochasz co oni odpierd*laja w tym musou. Raz ze walka to jeden wielki fajerwerk, a dwa, cala ta otoczka „socjalna” jest po prostu genialna

A co do Three Houses to odnwczoraj natluklem 12h. Ktos wezwie pomoc

Opublikowano
22 minuty temu, Shen napisał(a):

Najlepszy fajnal zawsze plus

Moja najukochańsza część drinks

Opublikowano

Mały upgrejdzik.

IMG20250629100722.jpg

Opublikowano

R7 5700x. W 1440p jest luksja, DLSS4 to jest piękna rzecz.

Opublikowano

2169 polskich nowych pesos.

ps. sprzedam 4060, tanio nosacz3

Opublikowano

Nah, już się z nią polubiłem, 16GB VRAM robi mi dobrą robotę. Też nie jestem PCMR który idzie w jak najlepszą wydajność, dla mnie stałe 60 klatek to już jest coś, co mi na spokojnie wystarcza. We wszystkim w co gram na spokojnie ten target osiągam (plus zostaje zapas), w niektórych gierkach to i 120fps z zapasem wyciska jak demko nowego Toniego, więc śpię spokojnie. Następny upgrade to już raczej będzie wymiana całej maszyny, do tego czasu będzie git.

Opublikowano

Kolejna Zeldunia do kolekcji banderas

IMG_20250629_112006.jpg

IMG_20250629_112226.jpg

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

IMG_20250629_204421_edit_1839925797273409.jpg

Szkoda, że PL wydania mają te obłeśne oznaczenia wersji językowej nadrukowane a nie naklejone.

Opublikowano

Ah te promki i programy lojalnościowebanderas

• Death Stranding 2 - 249 zł

• Lego Horizon - 89 zł

• Gothic Classic - 79 zł

• Bravely Default HD - 89 zł

• Mudrunner - 49 zł

20250630_095033.jpg

Opublikowano

Czy taki gothic jest grywalny? Ma poprawione sterowanie? Ktoś ukończył tą odnowioną część? Sorry za offtop

Opublikowano
4 minuty temu, grzybiarz napisał(a):

Czy taki gothic jest grywalny? Ma poprawione sterowanie? Ktoś ukończył tą odnowioną część? Sorry za offtop

Jest grywalne, sterowanie trochę kulawe ale tak to ok.

Opublikowano
4 minuty temu, grzybiarz napisał(a):

Jeżeli jest taki jak dwójka na Switchu to jest ok. Ale uwaga, to wciąż ten sam Gothic - trzeba mieć dużo nostalgii do tego tytułu żeby drewienko nie przeszkadzało.