Opublikowano piątek o 18:443 dni 18 minut temu, Czoperrr napisał(a):Gdzie Shenmue i za ile? Mam obie w cyfrze i pudełko na DC ale takie też fajnie byłoby mieć.91zl dvdmax na allegro. Ale miesiąc prawie czekałem. 25 maja zamawiałem.
Opublikowano sobota o 09:462 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czas poroznosić trochę paczek
Opublikowano sobota o 10:512 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Widzę, że Switch zdominował zakupy growe. Dorzucam więc swoją cegiełkę.
Opublikowano sobota o 12:262 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PB ? Polecam kurła mocno Dziewiczy rejs z Bayo, trzeba w końcu spróbować łakoci od wiedźmy
Opublikowano sobota o 13:272 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ja : poproszę coś z nieskomplikowaną fabułąhideo : say no more
Opublikowano sobota o 16:562 dni 45 minut temu, Yap napisał(a):Dużo rzeczy do skomentowania. Co jest na bonusowej płycie? Teraz by był jednorazowy kod w pudełku.Nie ma to jak na pudełku z grą Nintendo zamieścić ocenę 10/10 z oficjalnego magazynu Nintendo 😄
Opublikowano sobota o 17:132 dni Na drugiej plytce jest Ocarina of Time i Ocarina of Time Master Quest. Piekne, zlote wydanie. Ale pamiec juz nie ta bo bym sie mogl zalozyc, ze te tla na napisach only for i nintendo gamecube mialem w zlotym kolorze. I co? Bym przegral zaklad?
Opublikowano sobota o 17:282 dni 5 godzin temu, badzejo napisał(a):PB ? Polecam kurła mocno Dziewiczy rejs z Bayo, trzeba w końcu spróbować łakoci od wiedźmy Najlepszy fajnal zawsze plus
Opublikowano sobota o 17:392 dni W dniu 27.06.2025 o 13:17, Josh napisał(a):Moja ulubiona gra na Switchu i pierwsza część serii z jaką się zetknąłem. Szkoda, że Engage to był taki downgrade.Powinienes zagrac w Fire Emblem Warriors Three Hopes. Jesli polubiles gromade tych swirow z Fodlan, to pokochasz co oni odpierd*laja w tym musou. Raz ze walka to jeden wielki fajerwerk, a dwa, cala ta otoczka „socjalna” jest po prostu genialnaA co do Three Houses to odnwczoraj natluklem 12h. Ktos wezwie pomoc
Opublikowano sobota o 17:522 dni 22 minuty temu, Shen napisał(a):Najlepszy fajnal zawsze plusMoja najukochańsza część
Opublikowano niedziela o 08:331 dzień 25 minut temu, Bzduras napisał(a):Mały upgrejdzik.Procek jaki masz?
Opublikowano niedziela o 09:221 dzień Pytam, bo 5070 mocno potaniały, a są 25% wydajniejsze. Może rozważ zwrocik.https://www.pepper.pl/promocje/karta-graficzna-zotac-geforce-rtx-5070-twin-edge-oc-12gb-gddr7-dlss4-z-kodem-weekend-w-aplikacji-x-kom-1070185
Opublikowano niedziela o 09:291 dzień Nah, już się z nią polubiłem, 16GB VRAM robi mi dobrą robotę. Też nie jestem PCMR który idzie w jak najlepszą wydajność, dla mnie stałe 60 klatek to już jest coś, co mi na spokojnie wystarcza. We wszystkim w co gram na spokojnie ten target osiągam (plus zostaje zapas), w niektórych gierkach to i 120fps z zapasem wyciska jak demko nowego Toniego, więc śpię spokojnie. Następny upgrade to już raczej będzie wymiana całej maszyny, do tego czasu będzie git.
Opublikowano niedziela o 09:331 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejna Zeldunia do kolekcji Edytowane niedziela o 09:361 dzień przez Emtebe
Opublikowano niedziela o 18:471 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szkoda, że PL wydania mają te obłeśne oznaczenia wersji językowej nadrukowane a nie naklejone.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ah te promki i programy lojalnościoweDeath Stranding 2 - 249 złLego Horizon - 89 złGothic Classic - 79 złBravely Default HD - 89 złMudrunner - 49 zł
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Czy taki gothic jest grywalny? Ma poprawione sterowanie? Ktoś ukończył tą odnowioną część? Sorry za offtop
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 4 minuty temu, grzybiarz napisał(a):Czy taki gothic jest grywalny? Ma poprawione sterowanie? Ktoś ukończył tą odnowioną część? Sorry za offtopJest grywalne, sterowanie trochę kulawe ale tak to ok.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 4 minuty temu, grzybiarz napisał(a):Czy taki gothic jest grywalny? Ma poprawione sterowanie? Ktoś ukończył tą odnowioną część? Sorry za offtopJeżeli jest taki jak dwójka na Switchu to jest ok. Ale uwaga, to wciąż ten sam Gothic - trzeba mieć dużo nostalgii do tego tytułu żeby drewienko nie przeszkadzało.