Opublikowano 15 lipca15 lip 21 minut temu, squaresofter napisał(a):Znajomy wymienił w poprzednim Xboxie. Nawet sączył gumkę w alkoholu. Nic to nie dało. Usterka wróciła. Bez wymiany całej tacki lub napędu Xbox z tą wadą nadaje się na śmietnik.Oczywiście dałbym Xboxy do naprawy, tylko że niestety tak jak DC nikt już tych sprzętów nie naprawia.Znajomy MISZCZ. Sączył gumę w alkoholu xD No wiadomo że usterka wróciła- gumy/uszczelek się nie moczy w alkoholu.Jak @Ukukuki napisał, wymienia się i tyle. To ma swoje lata, a guma ma swoje wady i ograniczenia w czasie.A co do drugiej części- jak nikt nie naprawia Xboxa? Albo Dreamcasta?
Opublikowano 15 lipca15 lip U siebie mam tak, że jest problem z wysunięciem tacki tylko gdy w napędzie nie ma płyty. Jak jest płyta to wysuwa się bez problemu.
Opublikowano 15 lipca15 lip Ale wiesz że te boxy chodzą po 250 zł ? Chyba że masz pudło do niego to co innego
Opublikowano 15 lipca15 lip 2 godziny temu, iluck85 napisał(a):Znajomy MISZCZ.Sączył gumę w alkoholu xDNo wiadomo że usterka wróciła- gumy/uszczelek się nie moczy w alkoholu.Jak @Ukukuki napisał, wymienia się i tyle. To ma swoje lata, a guma ma swoje wady i ograniczenia w czasie.A co do drugiej części- jak nikt nie naprawia Xboxa? Albo Dreamcasta?Ano mistrz. Jak mi się zrobiło krótkie spięcie w Xboxie i spalił mi się sprzęt, to wymienił mi wejście na kabel zasilający. Nigdzie nie pisałam, że jest cudotwórcą. W Polsce nie ma oficjalnych serwisów zajmujących się naprawą Xboxa i Dreamcasta. Tak to powinienem napisać.Jeśli jakieś są z cennikiem za wymianę lasera, tacki lub napędu, to daj znać. Ostatni gość do którego pisałem w sprawie wymiany lasera w DC zaproponował mi montaż czytnika kart, bo nie ma laserów do konsol. Są, jak kupisz kolejną 😅
Opublikowano 15 lipca15 lip Sklep it7 w PL.Na ali są lasery do tych starych konsol. Nie liczę na super jakość itd. Uroki konsol co mają zara 30 lat. Czytnik kart dobrze doradził- pudełka możesz dalej zbierać/posiadać. Kilka serwisów jest które się bawią w retro.
Opublikowano 16 lipca16 lip 28 minut temu, GearsUp napisał(a):No to jeszcze razPatapony na słuchawkach BT mają sens?Bo nie ukrywam że wersja do kupienia na ps4/ps5 działała dobrze tylko na słuchawkach, na TV były lagi. Ciekawe czy to poprawili w tej wersji na ps5. Edytowane 16 lipca16 lip przez Rtooj
Opublikowano 16 lipca16 lip 14 minutes ago, Rtooj said:Patapony na słuchawkach BT mają sens?Bo nie ukrywam że wersja do kupienia na ps4/ps5 działała dobrze tylko na słuchawkach, na TV były lagi. Ciekawe czy to poprawili w tej wersji na ps5.Ustaw sobie dźwięk PCM w menu konsoli i nie będziesz miał lagów ;>Żeby zachować dźwięk przestrzenny 5.1 lub 7.1, jeśli korzystasz z eARC i masz telewizor LG, musisz format dźwięku ustawić na "Bitstream" zamiast "PCM" - bez obaw, dalej będziesz miał bezstratny PCM, tylko musisz oszukać tv. (Jeśli wybierzesz PCM w telewizorze, zrobi on downmix do Stereo) Edytowane 16 lipca16 lip przez Masamune
Opublikowano 17 lipca17 lip Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Oficer Alex James Murphy bezpiecznie eskortował do mnie Małpiszona z PerfectBlue
Opublikowano 17 lipca17 lip Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sezon ogórkowy? No chyba nie bardzo
Opublikowano 17 lipca17 lip Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam i ja. Pozdro dla wszystkich fanów prawdziwej, konsolowej magii i jebać wszystkich blacharskich frajerów pierdolących o klatkach, fsr-ach, vrr-ach i innym gównie.
Opublikowano 17 lipca17 lip Chciałem dać plusa, ale taka premiera bez chociaż drobnych GRATISÓW? No nie wiem, nie wiem.
Opublikowano 17 lipca17 lip Gratis mam twój ból dupy, że ktoś się dobrze bawi, a ty nie potrafisz, zawistniku Edytowane 17 lipca17 lip przez Yoshu
Opublikowano 17 lipca17 lip 2 minuty temu, Yoshu napisał(a):Gratis mam twój ból dupy, że ktoś się dobrze bawi, a ty nie potrafisz, zawistniku Nom, bawić się można dobrze tylko na konsoli Nintendo. Gdziekolwiek indziej jest ZAKAZ i wdychanie copium.
Opublikowano 17 lipca17 lip Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):Nom, bawić się można dobrze tylko na konsoli Nintendo. Gdziekolwiek indziej jest ZAKAZ i wdychanie copium. Jakby SWITCH2 mial Youtube, to bys inaczej o tej konsoli spiewal
Opublikowano 17 lipca17 lip Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy zrobioneGarnitur wyprasowany Spoiler