Opublikowano 13 sierpnia13 sie 20 minut temu, Dajzner napisał(a):Spyro wydanie premierowe (tylko z jedynką n a płycie, resztę trzeba dociągać z neta) czy reprint, że wszystkimi częściami na nośniku?Reprint z 2019 Edytowane 13 sierpnia13 sie przez funditto
Opublikowano 13 sierpnia13 sie 2 hours ago, MEVEK said:Komplet czy osobno dokupiles?Osobno. Ten SB nie jest oryginalny, ale o wiele fajniejszy niz ten z edycji specjalnej moim zdaniem. Na gierke czekalem troche dluzej bo szukalem takiej w ludzkiej cenie i w folii. W koncu ktos za £37 wystawil.
Opublikowano 13 sierpnia13 sie 55 minut temu, GearsUp napisał(a):Te mapki O kuuuuuźwa O_o Ile za takie cudowne wydania? Wciąż są dostępne?
Opublikowano 13 sierpnia13 sie 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):O kuuuuuźwa O_oIle za takie cudowne wydania? Wciąż są dostępne?Obie brałem tutaj - https://shockgames.pl/pl/p/Gra-Nintendo-Switch-Castlevania-Advance-Collection-Super-Deluxe-Edition/10732Advance Collection na zdjęciu poglądowym niby japończyk ale przyszła o dziwo bez tego oznaczenia CERO no i lepiej bo bez krzaczkówNa PS4 też mają Edytowane 13 sierpnia13 sie przez GearsUp
Opublikowano 13 sierpnia13 sie 5 godzin temu, badzejo napisał(a):A dziękuję w imieniu drugiej połówki bo to ona wybierała Gdzie kupiona?
Opublikowano poniedziałek o 11:145 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Taką multiplatforme dorwałem na olx w dobrej cenie, nie samymi exami człowiek żyje
Opublikowano wtorek o 03:384 dni 16 godzin temu, Atherius napisał(a):GOTY 2024 na x/pc, GOTY 2025 na ps5.Dokładnie. Bardzo fajnie zrobiona gra, sporo różni się od takiego Uncharted czy Tomb Raidera
Opublikowano środa o 10:563 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dragon Quest Heroes 2Zagrywam się obecnie w jedynkę, która bardzo mi się podoba, w końcu rpg i jrpg należą do mojego ulubionego gatunku gier. Serię gier DQ też uwielbiam, zatem zakup Heroes2 był oczywistością
Opublikowano czwartek o 12:272 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnio poleciałem trochę z zakupami by uzupełnić trochę braków, szczególnie zależy mi na wszystkich mario i zeldach od DS do Switch-a, jeszcze leci do mnie paczka z zelda spirit tracks i mam pełną kolekcje. Szkoda że Messiah bez wstecznej ale za grosze do kolekcji nie szkoda.
Opublikowano wczoraj o 11:15 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwsza styczność z serią
Opublikowano wczoraj o 12:10 1 dzień 23 godziny temu, SpacierShark123 napisał(a):Ostatnio poleciałem trochę z zakupami by uzupełnić trochę braków, szczególnie zależy mi na wszystkich mario i zeldach od DS do Switch-a, jeszcze leci do mnie paczka z zelda spirit tracks i mam pełną kolekcje. Szkoda że Messiah bez wstecznej ale za grosze do kolekcji nie szkoda.Ile Mario 64 DS? Do dziś żałuję, że nie wziąłem, jak latał na allegro po 60zł
Opublikowano wczoraj o 13:33 1 dzień Godzinę temu, Shen napisał(a):Ile Mario 64 DS? Do dziś żałuję, że nie wziąłem, jak latał na allegro po 60zł15e razem z Yoshi island. Cent samych konsol nawet w kosmos wywaliło 2ds xl potrafi kosztować prawie dwa razy tyle co switch.
Opublikowano wczoraj o 13:37 1 dzień 2 minuty temu, SpacierShark123 napisał(a):15e razem z Yoshi island.Jak za darmo, za tyle to bym brał. W Polsce jakieś popierdolone ceny są jeśli chodzi o Nintendo, patrze allegro, potem porownuje z ebay i ofertami z Francji czy UK i ceny 2x niższe.
Opublikowano wczoraj o 14:45 1 dzień Stories2 wraca do kolekcji bo na S2 chodzi w 60fps(mimo braku patcha), civ7 w mocnej promocji, a patch pod S2 w eshopie za 30pln i karta pamięci z forumka bo pewnie szybko pamięć konsoli się zapełni
Opublikowano wczoraj o 15:22 1 dzień Co jakiś czas na rynku wtórnym uzupełniam luki w kolekcji, 20-30 zł od sztuki (Potter troszkę droższy). Nie mogę wyjść z podziwu za jakie grosze chodzą stare gry, których jeszcze nikt nie ogłosił retro.
Opublikowano wczoraj o 15:33 1 dzień 4 hours ago, Jeez_PS said:Pierwsza styczność z serią No to zes wybral gre na start. Opisz wrazenia w odpowiednim temacie.