Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Pewnie protonik ma jakieś KŁOPOTY z odpaleniem gry z psp na tej beatii
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czy szanowni forumowicze również zakupili tą zacną gre?
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 43 minuty temu, Square napisał(a):Zajebisty plakat.Nie mam scanera bo bym wrzucil na forum. Chyba ze zrobie fotke. Musialbym przycisnac jakas szyba i powinno wyjsc dobrze, co?37 minut temu, Czoperrr napisał(a):Ten plakat był tylko dla zrzutkowiczów?Raczej tak, bo cos tam rzucilem groszem. Oplacilo sie
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 2 godziny temu, Rozi napisał(a):To już Steam Deczek z emulatorkiem gorszy? A miałem kaprys kupić na switcha od potężnego Davida, to sobie kupiłem.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 46 minutes ago, MEVEK said:Nie mam scanera bo bym wrzucil na forum. Chyba ze zrobie fotke. Musialbym przycisnac jakas szyba i powinno wyjsc dobrze, co?Raczej tak, bo cos tam rzucilem groszem. Oplacilo sie Pytam bo mam z Allegro bez plakatu :)
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 3 zakupy z tego tygodnia. Coś do poczytania, coś do pogrania i niekontrolowany zakup hot wheels'a, który dla mnie osobiście ma wiele wspólnego z szarakiem, a dokładnie z grą NFS III Hot Pursuit w którą przegrałem za dzieciaka mnóstwo godzin uciekając przed policją w identycznym (no może bardziej kanciastym) Lambo.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 3 godziny temu, Czoperrr napisał(a):Ten plakat był tylko dla zrzutkowiczów?tak