Opublikowano czwartek o 14:021 dzień Pewnie protonik ma jakieś KŁOPOTY z odpaleniem gry z psp na tej beatii
Opublikowano czwartek o 15:051 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czy szanowni forumowicze również zakupili tą zacną gre?
Opublikowano czwartek o 15:201 dzień 43 minuty temu, Square napisał(a):Zajebisty plakat.Nie mam scanera bo bym wrzucil na forum. Chyba ze zrobie fotke. Musialbym przycisnac jakas szyba i powinno wyjsc dobrze, co?37 minut temu, Czoperrr napisał(a):Ten plakat był tylko dla zrzutkowiczów?Raczej tak, bo cos tam rzucilem groszem. Oplacilo sie
Opublikowano czwartek o 15:591 dzień 2 godziny temu, Rozi napisał(a):To już Steam Deczek z emulatorkiem gorszy? A miałem kaprys kupić na switcha od potężnego Davida, to sobie kupiłem.
Opublikowano czwartek o 16:071 dzień 46 minutes ago, MEVEK said:Nie mam scanera bo bym wrzucil na forum. Chyba ze zrobie fotke. Musialbym przycisnac jakas szyba i powinno wyjsc dobrze, co?Raczej tak, bo cos tam rzucilem groszem. Oplacilo sie Pytam bo mam z Allegro bez plakatu :)
Opublikowano czwartek o 16:351 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 3 zakupy z tego tygodnia. Coś do poczytania, coś do pogrania i niekontrolowany zakup hot wheels'a, który dla mnie osobiście ma wiele wspólnego z szarakiem, a dokładnie z grą NFS III Hot Pursuit w którą przegrałem za dzieciaka mnóstwo godzin uciekając przed policją w identycznym (no może bardziej kanciastym) Lambo.
Opublikowano czwartek o 18:051 dzień 3 godziny temu, Czoperrr napisał(a):Ten plakat był tylko dla zrzutkowiczów?tak
Opublikowano wczoraj o 09:30 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Taka tam głupotka do kolekcji
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Wbiłem platynę 6 lat temuPoza tą nieszczęsną muzyką jest to dla mnie jrpg idealny, szczególnie że w moim serduchu seria DQ jest wyżej od FFTakże po tylu latach czas na kolejne przejście tego sztosa
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwszy kontakt z tym seksownym skurczybykiem
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Święta w tym roku przyszły do mnie nieco wcześniej Rok temu na święta sprawiłem sobie standardową PS2jkę FAT w pudle, więc w tym poszedłem o krok dalej i kupiłem japońską wersję SCPH-55000 GT w pięknym białym kolorze "Ceramic White" I choć przywitała mnie mała gorycz, bowiem to co zastałem różni się minimalnie od tego co spodziewałem się dostać zważywszy na opis i zdjęcia to po ochłonięciu przyjąłem konsolkę z otwartymi ramionami i tak czy siak jej nie oddam :) No, ale zgłosiłem sprzedawcy moje zastrzeżenia i liczę, że choć trochę zrekompensuje mi je finansowo.I tak, to wersja NTSC-J, więc działa na 110v i teoretycznie odpala tylko japońskie oryginały. Teoretycznie, bo w praktyce:W kilkanaście minut zdjąłem z niej blokadę regionalną nie zrywając nawet oryginalnej plomby