Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Pewnie protonik ma jakieś KŁOPOTY z odpaleniem gry z psp na tej beatii
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 43 minuty temu, Square napisał(a):Zajebisty plakat.Nie mam scanera bo bym wrzucil na forum. Chyba ze zrobie fotke. Musialbym przycisnac jakas szyba i powinno wyjsc dobrze, co?37 minut temu, Czoperrr napisał(a):Ten plakat był tylko dla zrzutkowiczów?Raczej tak, bo cos tam rzucilem groszem. Oplacilo sie
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 godziny temu, Rozi napisał(a):To już Steam Deczek z emulatorkiem gorszy? A miałem kaprys kupić na switcha od potężnego Davida, to sobie kupiłem.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 46 minutes ago, MEVEK said:Nie mam scanera bo bym wrzucil na forum. Chyba ze zrobie fotke. Musialbym przycisnac jakas szyba i powinno wyjsc dobrze, co?Raczej tak, bo cos tam rzucilem groszem. Oplacilo sie Pytam bo mam z Allegro bez plakatu :)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 zakupy z tego tygodnia. Coś do poczytania, coś do pogrania i niekontrolowany zakup hot wheels'a, który dla mnie osobiście ma wiele wspólnego z szarakiem, a dokładnie z grą NFS III Hot Pursuit w którą przegrałem za dzieciaka mnóstwo godzin uciekając przed policją w identycznym (no może bardziej kanciastym) Lambo.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 godziny temu, Czoperrr napisał(a):Ten plakat był tylko dla zrzutkowiczów?tak