Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ale będzie napierdalane dziś w NIOSZKA
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Kusi mnie ten Nioh. Dawno nie gralem w zadne soulsy. Moj organizm zdazyl sie juz zregenerowac hehe. Ukonczylem tylko jedynke Nioha, a dwojke specjalnie odpuscilem ze wzgledu na efekt deja vu, ale w trojke bym chetnie wskoczyl.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 15 hours ago, Faka said:Ogłaszam luty miesiącem Residentów. Trzeba nadrobić do Requiem.Elegancko. Też planuję zakupić te wersje Gold na PS5. Premierowe mam już na Xboxa. Generalnie dubluje Residenty na kilka platform, ale to ukochana seria i mam już ponad 20 fizyków w kolekcji.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Godzinę temu, Lukas_AT napisał(a):ale w trojke bym chetnie wskoczyl.Na zachętę można zagrać w demo zanim się zdecydujesz na zakup
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Młodemu w końcu przyszedł ten wyczekiwany 3DS.XL w wersji Pikachu Stan idealny. Jestem w szoku.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Człowiek przeglądał z rana forum i patrzy a tam posty że gra otrzymała napisy PL No to kupiłem, będzie grane z rodzicami.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 23 minuty temu, Ukukuki napisał(a):Ile taka przyjemność?€€€220€Mlody zadowolony jak nigdy wczesniej. W sumie nie wiem co go wzięło. Ma Switcha 1 i 2 a mimo to ciagnie go do retro konsol. Nie wiem jak to jest mozliwe ale obawiam sie ze bedzie mial wiecej takich pomyslow. Na szczescie umie sie obchodzic z takim sprzetem wiec nie zaluje. Wiem ze jak sie juz naciesz to odlozy na pòłke Moze jeszcze beda z niego ludzie
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 13 minut temu, GearsUp napisał(a):Uwielbiam konsolki Nintendo w żółtym kolorzeBo co? Bo z Japonii rasisto?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Teraz, Pupcio napisał(a):Bo co? Bo z Japonii rasisto?Bo grając w autobusie nie pozostawiam żadnych złudzeń, że nie trzymam w łapach jakiegoś smutnego komputerka tylko komsolkę dla prawdziwych zajawkowiczów zawsze mi się podobały te wszystkie Zeldowe pocket konsolki ze znaczkiem Triforca chociaż one często w złoty podchodziły, joyconów też miałem już trochę i na żółtych najprzyjemniej mi się grało Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez GearsUp