Opublikowano piątek o 16:232 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nudno dziś jak premiera i prawie wszyscy to samo
Opublikowano wczoraj o 05:17 1 dzień 17 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Alternatywne Three Housesu mnie też czeka, 60 + teraz jeszcze boost w trybie HH i mamy free remaster można powiedzieć.
Opublikowano wczoraj o 06:52 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Steelbooka kupiłem jeszcze w zeszłym roku, ale nie było sensu tu wrzucać zdjęcia skoro i tak nie miałem jeszcze gryTo będzie dobry weekend
Opublikowano wczoraj o 09:01 1 dzień Wpadła promka na Amazon i całe 25 zł kosztowało.Zaskoczony jestem bardzo dobrą jakością wykonania.
Opublikowano wczoraj o 09:07 1 dzień 18 godzin temu, Patapon napisał(a):"Ku nieskończoności i jeszcze dalej"Trafiła mi się nie lada gratka. Most Wanted za 39zł w super stanie. Nawet płyta lustro. Opis z tyłu okładki po niemiecku i pokazuje, że jedynym językiem jest niemiecki (stąd ta cena) ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć aby nie było angielskiego. Teraz muszę jeszcze kupić Gacka, żeby sprawdzić bo swojego oddałem za czasów PS3.Ale dubbing to maja kozak.Niemieckie bmw m3, niemiecki dubbing - będziesz mial lepszy vibe niż oryginał w eng Schnell for speed : Meistgesuchtesten
Opublikowano wczoraj o 10:20 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tu raczej bez zaskoczenia Forumek podpowiedział.I coś na PS4
Opublikowano wczoraj o 10:21 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejna część Rockmana, brakuje już tylko jedynki i szóstki. No i zakupy na Switcha. Premierowy Marvel i reszta w bardzo dobrych cenach to dorzuciłem do koszyka bo to dobre gry.
Opublikowano wczoraj o 15:26 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwsze pudełka w tym roku. Dłuuugo się zastanawiałem, czy brać tę Pokopię na gej-karcie. Na szczęście udało się za wszystko zapłacić mybenefitem z pracy, więc dupa mnie jakby mniej bolała. Tak czy siak ta gra po zainstalowaniu ma jakieś 6-7gb, no mogli ją już naprawdę wrzucić normalnie na kartridż Do tego grzbiet okładki jest obrzydliwy, ale sama gierka spoko
Opublikowano wczoraj o 17:15 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Powrót do klimatu 7 generacji za pomocą Pragmaty jak i kontynuacja Fallouta w kosmosie, która mi podeszła swego czasu.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę post pod postem ale pochwalę się ze zdobyczy z targu staroci w Rzeszowie. Dzisiaj co prawda mało sprzedających bo zbiegły się 3 targi dzisiaj na podkarpaciu przez święta w tym miesiącu. Konsolowych rzeczy było trochę ale 80% to playstation, jeden gość miał sporo z xboxa 360 i o dziwo z 50 gier na pierwszego xboxa. No ale nic co by mnie interesowało. Za to prasy dzisiaj nie było kompletnie. Za to wszystko w sumie wyszło 120 zł. Drugi raz w życiu byłem na czymś takim bo mnie żona wyciągneła. Wciągneła się w kryształy z PRLu.