Opublikowano wczoraj o 16:23 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nudno dziś jak premiera i prawie wszyscy to samo
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 17 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Alternatywne Three Housesu mnie też czeka, 60 + teraz jeszcze boost w trybie HH i mamy free remaster można powiedzieć.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Steelbooka kupiłem jeszcze w zeszłym roku, ale nie było sensu tu wrzucać zdjęcia skoro i tak nie miałem jeszcze gryTo będzie dobry weekend
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Wpadła promka na Amazon i całe 25 zł kosztowało.Zaskoczony jestem bardzo dobrą jakością wykonania.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 18 godzin temu, Patapon napisał(a):"Ku nieskończoności i jeszcze dalej"Trafiła mi się nie lada gratka. Most Wanted za 39zł w super stanie. Nawet płyta lustro. Opis z tyłu okładki po niemiecku i pokazuje, że jedynym językiem jest niemiecki (stąd ta cena) ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć aby nie było angielskiego. Teraz muszę jeszcze kupić Gacka, żeby sprawdzić bo swojego oddałem za czasów PS3.Ale dubbing to maja kozak.Niemieckie bmw m3, niemiecki dubbing - będziesz mial lepszy vibe niż oryginał w eng Schnell for speed : Meistgesuchtesten
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tu raczej bez zaskoczenia Forumek podpowiedział.I coś na PS4
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejna część Rockmana, brakuje już tylko jedynki i szóstki. No i zakupy na Switcha. Premierowy Marvel i reszta w bardzo dobrych cenach to dorzuciłem do koszyka bo to dobre gry.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwsze pudełka w tym roku. Dłuuugo się zastanawiałem, czy brać tę Pokopię na gej-karcie. Na szczęście udało się za wszystko zapłacić mybenefitem z pracy, więc dupa mnie jakby mniej bolała. Tak czy siak ta gra po zainstalowaniu ma jakieś 6-7gb, no mogli ją już naprawdę wrzucić normalnie na kartridż Do tego grzbiet okładki jest obrzydliwy, ale sama gierka spoko
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Powrót do klimatu 7 generacji za pomocą Pragmaty jak i kontynuacja Fallouta w kosmosie, która mi podeszła swego czasu.