Opublikowano piątek o 21:312 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziękuję Pan Czezky za dobrą promke i błyskawiczną wysyłkę Edytowane piątek o 21:322 dni przez ofsajd
Opublikowano sobota o 08:572 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziękuję i ja. Środa zamówione. Sobota już gry w Berlinie. Nadal polecam dodanie wysyłki za granicę np DHL na koszt i ryzyko kupującego. Brałbym pewnie coś co miesiąc albo dwa.
Opublikowano sobota o 11:212 dni Ponad 20 dni czekałem na dostawę z Rumunii, już myślałem że paczka zaginęła, ale jest. Król.
Opublikowano sobota o 11:402 dni Ja uważam że to jest najlepsza wersja. Ma poprawiony tryb master league, ma ligę mistrzów i bardzo przyjemny gameplay. Aczkolwiek PES 6 również jest w moim serduszku. Edytowane sobota o 11:412 dni przez czapa
Opublikowano sobota o 13:302 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane sobota o 13:332 dni przez Emtebe
Opublikowano sobota o 14:162 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kiedyś grałem w demo na PC z płyty dołączanej, do któregoś z czasopism. To był chyba Gambler.
Opublikowano sobota o 16:052 dni Trochę przypadkowy zakup, zatrzymałem się na kawę, obok był ME i podczas rekonesansu, znalazłem to
Opublikowano sobota o 18:002 dni 6 godzin temu, devilbot napisał(a):Myślałem że królem jest PES 6PES 4/5 dla mnie.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejny udany dzień dziecka :).
Opublikowano 24 minuty temu24 min Klasycznie, pora na szybkie podsumowanie miesiąca. W maju było trochę impulsywnych zakupów na zasadzie "a wezmę, sprawdzi się w wolnej chwili" (która może nigdy nie nadejść), czyli Lil Gator, Toxic Commando i Ninja Gaiden 4 - gatunkowy rozstrzał od "połam sobie palce" do "zrelaksuj się przez wieczór albo dwa". Garść klasyków do nadrobienia, czyli Onimusha i Heretic + Hexen. Samurajskiej serii Capcomu nie miałem jeszcze okazji zakosztować, bo uparcie się mijaliśmy. Shooterki bo nigdy nie wiem kiedy mnie dopadnie ochota, a one generalnie się nie starzeją już. Ball x Pit do kolekcji, natomiast MIO bo to udana metroidvania, a dla mnie to wystarczający argument, by zdecydować o zakupie.