Opublikowano wczoraj o 10:48 1 dzień Wygląda na większy niż 65", podziel się zdjęciem jak już będzie zamontowany
Opublikowano wczoraj o 12:46 1 dzień 5 godzin temu, Pupcio napisał(a):Ciekawe skąd ma na to pieniążki yebany komuchPrezent od chłopaka żony.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Tak jak chyba wszystko co robię na tym forum. Pewnie na discordzie już gorąco. Ale jak się wrzuca telewizory to karta graficzna może też przejdzie;)
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 50 minut temu, ASX napisał(a):Ale bydle, myślałem że moja 3090 jest dużaHelixa nie kupujesz? Ma być mocniejszy od tego
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 minuty temu, GearsUp napisał(a):Helixa nie kupujesz? Ma być mocniejszy od tegoA dlaczego miałbym nie kupować? Jako gracz multiplatformowy od wielu lat gram zarówno na konsoli i PC.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 minuty temu, ASX napisał(a):A dlaczego miałbym nie kupować?Jako gracz multiplatformowy od wielu lat gram zarówno na konsoli i PC.Czyli jak wyjdzie i go kupisz będziesz miał dwa sprzęty o zbliżonej mocy. Jak ten Helix będzie miał steama to tak jak byś kupił dwie 5070 ti a zamiast tego mógłbyś mieć jedną kartę high-end i grać z Path Tracingiem na samym PC (bo xbox nie będzie miał exów zamkniętych w swoim ekosystemie). Imo trochę dziwne no chyba, że wyjdzie seria kart 60 i wtedy też zrobisz przesiadkę
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 23 godziny temu, mario10 napisał(a):Wygląda na większy niż 65", podziel się zdjęciem jak już będzie zamontowanyA teraz paradoksalnie wygląda na zdjęciu na małego. W realu to serio gigant.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 7 minut temu, GearsUp napisał(a):Czyli jak wyjdzie i go kupisz będziesz miał dwa sprzęty o zbliżonej mocy. Jak ten Helix będzie miał steama to tak jak byś kupił dwie 5070 ti a zamiast tego mógłbyś mieć jedną kartę high-end i grać z Path Tracingiem na samym PC (bo xbox nie będzie miał exów zamkniętych w swoim ekosystemie). Imo trochę dziwne no chyba, że wyjdzie seria kart 60 i wtedy też zrobisz przesiadkęNie mam z tym żadnego problemu. Już teraz mam konsole podłączoną do TV, mocnego PCta na biurku na którym głównie pracuje i Xboxa ROG Ally X. Teoretycznie mógłbym zostawić sobie tylko PCta, ale jednak mimo iż każdy z tych sprzętów jest do siebie podobny, to służą mi do trochę czegoś innego.Kartę graficzną zamierzam wymienić już na jesień jak i jeśli wyjdzie RTX 5070 Super z 24 gb RAMu, ale czasy są tak niepewne że zdecydowałem się na zakup już teraz.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 5 minut temu, GearsUp napisał(a):Czyli jak wyjdzie i go kupisz będziesz miał dwa sprzęty o zbliżonej mocy. Jak ten Helix będzie miał steama to tak jak byś kupił dwie 5070 ti a zamiast tego mógłbyś mieć jedną kartę high-end i grać z Path Tracingiem na samym PC (bo xbox nie będzie miał exów zamkniętych w swoim ekosystemie). Imo trochę dziwne no chyba, że wyjdzie seria kart 60 i wtedy też zrobisz przesiadkęZ dwóch 5070ti by miał 8k, najtańszy rtx 5090 jakiego znalazłem na ceneo kosztuje 17,5k. Jedyną inną opcją jest 5080, który jest mocniejszy tylko o 15%.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, Chewie napisał(a):Z dwóch 5070ti by miał 8k, najtańszy rtx 5090 jakiego znalazłem na ceneo kosztuje 17,5k. Jedyną inną opcją jest 5080, który jest mocniejszy tylko o 15%.A to nie wiedziałem, że 5090 już pod 20k podchodzą
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. @Figaro ale prezentuje się super. Jak się człowiek przesiada z czegoś mniejszego to jest ten efekt wow. Ja się przesiadałem z 50" na 65" to przez pierwsze kilka dni myślałem, że kupiłem za duży telewizor, ale po kilku tygodniach potwierdziła się powtarzana prawda, że telewizor nigdy nie jest za dużyNiech służy i cieszy
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 godziny temu, Figaro napisał(a):A teraz paradoksalnie wygląda na zdjęciu na małego. W realu to serio gigant.i co tam za gierka wskoczy pierwsza na testy
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 godziny temu, Figaro napisał(a):A teraz paradoksalnie wygląda na zdjęciu na małego. W realu to serio gigant.Co to za głośniki?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 40 minut temu, messer33 napisał(a):i co tam za gierka wskoczy pierwsza na testyAstral Chain 35 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Co to za głośniki?Pylon Pearl 25.