Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Spieszmy sie kochac pudeleczka na playstation bo tak szybko odchodza (

MGS Vol 1 do kolekcji..

HMKF3LEXsAA0zYQ?format=jpg&name=large

HMKF3MtW8AATedZ?format=jpg&name=large

• Odpowiedzi 35,5 tys.
  • Wyświetleń 4,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Dzisiaj przychodze bardzo zmeczony po pracy, a tu mala paczuszka na mnie czeka, oczywiscie ze trzeba bylo otworzyc             :obama:

Opublikowano
7 godzin temu, giger_andrus napisał(a):

VGP wysyłało ostatnio maila o jakimś dodatkowym opodatkowaniu małych przesyłek do EU.
Ciebie już nie zahaczy ale od lipca warto już brać to pod uwagę przy zakupach.

Już od wczoraj doliczają 10CAD do każdego zamówienia. Było wiadome od listopada ubiegłego roku, że zniknie zwolnienie z cła dla małych paczek. Dlatego przez ostatnie miesiące kupowałem tytuły które nie wyszły w EU, albo są u nas drogie/ trudno dostępne.

8 godzin temu, DarkStar napisał(a):

Zaintrygowało mnie to El Shaddai, nawet nie słyszałem o takiej grze. Wrzuciłem sobie na wishlistę. Wygląda na oryginalną produkcję, w 2011 jeszcze takie wychodziły )

Było na przecenie w maju za 82zł na play-asii.

6 godzin temu, DarkStar napisał(a):

Nie wiem czy nie zahaczy :( Też dostałem tego maila.

Z tego co czytałem na ich Twitterze; wszystkie zamówienia złożone przed 30 czerwca, będą miały przez nich opłacone cło; jak będzie to się okaże.

Jak wprowadzono obowiązkowy VAT w 2021, to początkowo, przez kilka miesięcy, Urząd Celny naliczał jeszcze raz podatek od paczek z tego sklepu, mimo że był wcześniej opłacony przy zakupie, ale wystarczyło napisać do VGP i przedłożyć poświadczenie celne (można je było pobrać z strony Poczty Polskiej) to zwracali.

Edytowane przez Dajzner

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dwie najlepsze z gier wyścigowych kojarzących mi się z wakacjami idealnie wjechały na te tropikalne temperatury.

Dwa wybitne tytuły - używki łącznie za 80 złotych z wysyłką. Trzeba uzupełniać kolekcje póki się da

IMG_0176.jpeg

Opublikowano

Szkoda, że FH3 nie ma fps boosta i utknęło na niegrywalnych 30 fps. :(

Opublikowano
11 godzin temu, funditto napisał(a):

IMG_0176.jpeg

Weź popraw okładkę w tej Forzy, bo wygląda, jak te małolaty, co spodniami zamiataja chodniki na mieście leo

20250312_131953.jpg

Opublikowano

Figaro jak się odpali to nie ma co zbierać z przeciwnika obama

roe-jogan.gif

Opublikowano

11 godzina to już nie jest rano.

Opublikowano

Kolejny raz płyta latała w pudełku. Dobrze, że Sony kończy produkcję to ograniczy nam trochę nerwów i stresu.IMG_20260702_140728.jpg

Opublikowano
9 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Kolejny raz płyta latała w pudełku. Dobrze, że Sony kończy produkcję to ograniczy nam trochę nerwów i stresu.IMG_20260702_140728.jpg

Dobrze, że Sony rozwiązało ten problem i teraz będzie tylko karteczka z kodzikiem, a może jak się poszczęści to nawet plastiku nie będzie tylko ładna tekturowa zawieszka i wtedy wszystkie wielorybki i delfinki będą szczęśliwe, bo mniej plastiku na świecie będzie wub

Opublikowano
42 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

Ostatnie zakupy, jeden rodzynek retro i reszta na Switcha.

20260702_194732.jpg

20260702_194747.jpg

Beholgar cudowna gra. Ja kupilem podstawowe wydanie w pudle. forgive me fahter 2 tez super.

UFO50 nie wiedzialem, ze znowu sie pojawilo. Trzeba dokupic

Opublikowano
18 minut temu, Pierre Deck napisał(a):

Beholgar cudowna gra. Ja kupilem podstawowe wydanie w pudle. forgive me fahter 2 tez super.

UFO50 nie wiedzialem, ze znowu sie pojawilo. Trzeba dokupic

Kupuję tylko to co mnie interesuje, nie mam zapychaczy na półce. Czasem zdarzy się kupić kupsztala jak Battle Axe czy House of the Dead 2 remake ale obie ograne. Beholgar mega mi się spodobał dzięki tej kolorystyce ala commodore 64.

Opublikowano
10 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Kupuję tylko to co mnie interesuje, nie mam zapychaczy na półce. Czasem zdarzy się kupić kupsztala jak Battle Axe czy House of the Dead 2 remake ale obie ograne. Beholgar mega mi się spodobał dzięki tej kolorystyce ala commodore 64.

2 wyszla cyfrowo na switcha, ale styl juz inny obrali. Tak czy inaczej tez na pudlo czekam

4ad1b3adc21902d0454430da16220172e69bc027b3656f6b.jpg

Edytowane przez Pierre Deck