Opublikowano 23 kwietnia 20214 l 41 minut temu, Figuś napisał: Pamiętam, ostatnią grą którą na PC w pudełku kupiłem był pierwszy Titanfall na trzech płytach, półtorej godziny instalacji i gra po półtora miesiąca zdechła na tej platformie XD Trzeba było brać na xone, po tylu latach nadal ludzie w to grają.
Opublikowano 23 kwietnia 20214 l Teraz, lpcl napisał: Trzeba było brać na xone, po tylu latach nadal ludzie w to grają. Nie miałem wtedy Łoniaka, a miałem na tamte czasy mocnego kompa i świetną ekipę z BF3, niczego nie żałuję. Po zakupie XO było forumkowe granko w cycki i upadek m.in. z @blantman Ci co teraz grają na XO to już sami wymiatacze i znają sie nawzajem i przez to próg wejścia jest w ciul wysoki
Opublikowano 23 kwietnia 20214 l 44 minuty temu, Figuś napisał: Nie miałem wtedy Łoniaka, a miałem na tamte czasy mocnego kompa i świetną ekipę z BF3, niczego nie żałuję. Po zakupie XO było forumkowe granko w cycki i upadek m.in. z @blantman Ci co teraz grają na XO to już sami wymiatacze i znają sie nawzajem i przez to próg wejścia jest w ciul wysoki Akurat mój kuzyn gra sam więc nie jest tak źle, chociaż wiadomo, że sporo ekip ale to jak w każdym fpsie po paru latach.
Opublikowano 23 kwietnia 20214 l 3 godziny temu, Pupcio napisał: Najlepsza część \o/ Tzn najmniej chujowa?
Opublikowano 24 kwietnia 20214 l 19 godzin temu, Figuś napisał: 7 XD Ale te graficzki na płytach bardzo przystojne za to
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cebulowy zestaw za 2599 zł: a za zaoszczędzone pieniądze jeszcze 2 sztosy co by było w co grać:
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l 21 minut temu, Ukukuki napisał: Bardzo dobra cena jak za taki zestaw. Gdzie to? W neonecie, przed świętami wrzucili taki zestaw w tej cenie, ale później okazało się że to był błąd po ich stronie. Z tym że zamiast od razu poinformować o błędzie z ich strony, anulować zamówienie i odesłać hajs, zaczęli wysyłać inne zestawy z cyberpunkiem i kodem na 90 dni plusa - ktore chyba faktycznie miały tyle kosztować. Poszła reklamacja na niezgodność towaru z umową i po wymianie kilku maili dosłali resztę zamówienia.
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l Fanty od jedynego słusznego sprzedawcy PerfectBlue z drugiej strony to skandaliczne, że zamówienie złożone w niedzielę wieczorem a w poniedziałek rano przesyłka była jeszcze nienadana !!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano 29 kwietnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Troche zakupow okologrowych wpadlo. Z Vader’a ciesze sie najbardziej.
Opublikowano 29 kwietnia 20213 l 5 hours ago, Yap said: Troche zakupow okologrowych wpadlo. Z Vader’a ciesze sie najbardziej. Dooma bym przygarnął, skąd?
Opublikowano 30 kwietnia 20213 l A to nie jest gra dla dziewczynek? Przecież na okładce jest jakaś pani
Opublikowano 30 kwietnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dostępne w Empiku, trzysta trzydzieści dziewięć złotych dziewięćdziesiąt dziewięć groszy.
Opublikowano 30 kwietnia 20213 l Nie wiem jakim cudem ale lokalny sprzedawca miał za.... 320zł. Mówi że z zagranicznej dystrybucji bardzo tanio można było kupić.
Opublikowano 30 kwietnia 20213 l Przełamę serię Returnali dwoma indykami do wyrwania po taniości. Earthlock: Festival of Magic i AereA Collector's Edition.
Opublikowano 30 kwietnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Oj tak chlopaki. Cale szczescie ze chociaz jedna konsola zapewnia prawdziwie next genowe doznania