Opublikowano 8 listopada 20248 lis @Soul a będzie wielki test u Maniaka? bo prawdę mówiąc to czekam..:) lubię takich zajawkowiczów
Opublikowano 8 listopada 20248 lis 1 godzinę temu, Square napisał(a): Te wytłoczki dały rady przy rzucaniu kartonem? Tak 1 godzinę temu, nero2082 napisał(a): @Soul a będzie wielki test u Maniaka? bo prawdę mówiąc to czekam..:) lubię takich zajawkowiczów Na ten moment, trudno powiedzieć
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To ja trochę wejdę w ten chlewik z prosiakami bo kiedyś to było Ktoś nie dawno też wrzucał zakup a gra za mną długo chodziła żeby sobie odświeżyć. Wcześniej grałem na X360 i wpadł calak zobaczymy czy i teraz dam radę. Ale klimat to się wylewa z ekranu
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziewczyna? Wyjechala do starych. Zakupy? Zrobione. Drzwi od mieszkania? Zamkniete. Gierki? Som. Tak zwany dlugi weekend moi kochani
Opublikowano 9 listopada 20249 lis Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miałem jeszcze nie brać, no ale jebać, po to sie ma hobby zeby wydawać na nie pieniądze. Remaster konsoli (napęd zamówiony): + remaster remastera, Astro i remaster xD
Opublikowano 9 listopada 20249 lis Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Źle się zestarzało xD No ale enjoy!
Opublikowano 9 listopada 20249 lis Wiedzialem, że ktoś to zacytuje xD No ale naped za 699 "tylko" ...
Opublikowano 9 listopada 20249 lis 13 hours ago, schabek said: Dziewczyna? Wyjechala do starych. Zakupy? Zrobione. Drzwi od mieszkania? Zamkniete. Gierki? Som. Tak zwany dlugi weekend moi kochani To będzie wspaniały weekend, aż zazdroszczę!
Opublikowano 9 listopada 20249 lis Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wpadło polskie wydanie Raymana 3 nie big box ale też jest dobrze, komplecik w bardzo dobrym stanie.
Opublikowano 9 listopada 20249 lis 5 godzin temu, bartiz napisał(a): Źle się zestarzało xD No ale enjoy! No nie, bo napisał wyraźnie, że nie kupi w chorej cenie. Dorwał napęd w normalnej, to kupił PS5 Pro. Nie dał zarobić skurwielom jak sam określił tych co sprzedają po kafla i lepiej Wszystko w normie.
Opublikowano 9 listopada 20249 lis PS5 Pro wymaga porządnego ekranu! Edytowane 9 listopada 20249 lis przez pattro
Opublikowano 10 listopada 202410 lis Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnio była promka na Alli to sobie sprawiłem by mieć mały ekranik do gierek z snesa i GBA. Rodzinka przenośniaków rozrasta się
Opublikowano 10 listopada 202410 lis W dniu 9.11.2024 o 17:31, pattro napisał(a): PS5 Pro wymaga porządnego ekranu! zostawiam poradnik jak rozpakować https://youtube.com/shorts/oBC6HqGwjpM?si=UxOU88s_lrUDxiaR
Opublikowano 10 listopada 202410 lis 4 hours ago, Daffy said: Ostatnio była promka na Alli to sobie sprawiłem by mieć mały ekranik do gierek z snesa i GBA. Rodzinka przenośniaków rozrasta się RG35XX z plusem czy bez?
Opublikowano 10 listopada 202410 lis 20 minut temu, Czoperrr napisał(a): RG35XX z plusem czy bez? Z plusem, 171zl kosztował
Opublikowano 10 listopada 202410 lis Just now, Daffy said: Z plusem, 171zl kosztował Spoko, ja mam bez plusa i to drożej kupiony rok temu i jestem zadowolony tylko brakuje mi wifi do retroachievements
Opublikowano 10 listopada 202410 lis Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mordo, nie ma problemu Edytowane 10 listopada 202410 lis przez iluck85