Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ladna Dogma z trojwymiarowa okladeczka i Jason dla ratorosli. Jedna z niewielu rzeczy, ktore nas lacza bo synek gra w gierki „realistyczne”, a reszte ma w pompie. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Yap
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 godziny temu, SnoD napisał(a):The Suffering jest wstecznie kompatybilne na XS?2 godziny temu, ASX napisał(a):nie, to chyba zakup kolekcjonerskiNiekoniecznie, bo przecież jakiś czas temu kupiłem takie coś
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ech, lata dzieciństwa się przypominają i pierwsza konsola kupiona przez mamę... Była dokładnie taka sama. Jeszcze gdzieś ją mam, ciekawe czy działa po tylu latach Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez lukas_k96
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 minuty temu, lukas_k96 napisał(a):Była dokładnie taka sama.Z czarną tacką? Wątpię
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 minutes ago, lukas_k96 said:Ech, lata dzieciństwa się przypominają i pierwsza konsola kupiona przez mamę... Była dokładnie taka sama. Jeszcze gdzieś ją mam, ciekawe czy działa po tylu latach Jego jest unikatowa bo front tacki przeklejony z czarnej konsoli :)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. A rzeczywiście, nie zauważyłem na szybko na telefonie :D Miałem taki kolor konsoli, ale tacka nie była czarna :P
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 28 minutes ago, YETI said:GOTY24, jedna z gier życia i książeczka.Co ciekawego jest w książce? Widziałem na Allegro ale wydawała mi się tandetna oceniając po okładce.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mój pierwszy zakup na vinted.Powiem wam że całkiem spoko to działa. Nie ma tego progu 45 zł by mieć darmową wysyłkę. Szukałem wipeouta na allegro a tam z lombardów wraz z naklejkami na płytach czy plombach na płytach po 50 zł.Tutaj jakaś mamuśka wystawiła za 35 zł, stargowalem do 30 i z opłatą transakcyjną i zerową dostawą wyszło 34.40.Tyle za gierkę w którą kiedyś się zagrywałem i dziwiłem jak ten Square osiąga takie czasy.Co prawda swoje top10 ps3 już zebrałem ale ten wipeout mi nie dawał spokoju.
Opublikowano 42 minuty temu42 min Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):Co ciekawego jest w książce? Widziałem na Allegro ale wydawała mi się tandetna oceniając po okładce.Jeszcze nie czytałem, ale tak wygląda spis treści. Książka jest małych rozmiarów, 199 stron, do tego dość spora czcionka, więc na jedno posiedzenie.