Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ostatnio spore pokłady wkurwa wywołał u mnie opcjonalny boss w Clair Obscure (kto grał, ten się domyśli) i daleko było mi również do żegnania się z padem, to jednak dawno nie miałem takiego flow rzucając mięsem. No nic to, mam nadzieję, że co by się nie działo nie odpuszczę, skończę, a może i nawet zachwyci do tego stopnia, że podamy sobie rękę z From Software i ogram wszystko, co wydali.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No to trzymam kciuki. Dark Souls ograłem, ale Demon Souls Remake porzuciłem, Sekiro jedna z najlepszych gier dla mnie ever. Ale soulslike lubię bardzo
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Szczerze? Sekiro>Bloodborne. Skończyłem obie, ale Sekiro znacznie lepiej mi siadł, pomimo tego że na początku kręciłem nosem. 30 minut po odpaleniu przepadłem, i skończyłem nawet NG+, a w żadnej innej grze FS tego nie zrobiłem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Wrzucić ktoś foto tego poradnika z CP na Switch 2? Szukałem jakiś unboxingów jak to wygląda, ale wszędzie wersja bez poradnika.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 6 godzin temu, Uzytnik30 napisał(a):Miałem zaczynać przygodę z grami From Software od Elden Ring, a jednak cały czas chodził za mną ten Bloodborne, więc zamówiłem edycję GOTY i pójdzie na pierwszy ogień.ja bym zaczynał od remake Demonów czy nawet ER, tutaj 30fps i może kiedyś też się doczekamy jakiegoś upgrade.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 11 minutes ago, giger_andrus said:N umie w graczy -_-Ładne te pudełeczka.No nie wiem czy umie, grafiki na grzbiecie są nierówne.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):No nie wiem czy umie, grafiki na grzbiecie są nierówne.Właśnie też zauważyłem ale to przez to, że jeden kartonik jest wsunięty wyżej, wystarczy go lekko poprawić i będą równo haha
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 minuty temu, messer88 napisał(a):ja bym zaczynał od remake Demonów czy nawet ER, tutaj 30fps i może kiedyś też się doczekamy jakiegoś upgrade.Odpaliłem na chwilę, żeby zobaczyć jak to śmiga i nie ma tragedii w 30 klatkach.Ubiłem na start piąchami tego wilkołaka w klinice Iosefki, następnie szybka przebieżka i nie narzekam. Można się przyzwyczaić. Nie ukrywam też, że wśród gier od FS, to właśnie Bloodborne zawsze gdzieś tam przyciągał moją uwagę najbardziej, bo i te klimaty są najbliższe moim zainteresowaniom. Nie martwi mnie w sumie 30 fps, a bardziej to, że po paru godzinach (oby nie szybciej) się poddam xd
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Bloodborne naj-przystepniejsze soulsy, wystarczy wybrac bron i mozna smialo wyruszac na polowanie a nie martwic sie jakims budowaniem postaci wyborem statystyk i czy mozna magicznie podpalic albo zamrozic wybrany sztylet jak w dark souls, plus zadnej obrony tylko brutalny atakPoza tym nie ma miejsca jak Yharnam@GearsUp te pudelka z zeldami nierowno postawione czy graficy z nintendo nawet etykiet o rownych wysokosciach nie potrafia przygotowac?A dobra juz widze ;) Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Ken Adams
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Teraz, Ken Adams napisał(a):Bloodborne naj-przystepniejsze soulsy, wystarczy wybrac bron i mozna smialo wyruszac na polowanie a nie martwic sie jakims budowaniem postaci wyborem statystyk i czy mozna magicznie podpalic albo zamrozic wybrany sztylet jak w dark soulsPoza tym nie ma miejsca jak Yharnam@GearsUp te pudelka z zeldami nierowno postawione czy graficy z nintendo nawet etykiet o rownych wysokosciach nie potrafia przygotowac?BOTW ma wyżej okładkę wsuniętą. Widać nawet na tych fotkach z przodu. Jak masz jakieś pudełka Switcha 1 na półce to też zerknij - ten górny znaczek na grzbiecie też nie zawsze jest równo jak sam sobie nie wyregulujesz kartoników w środku
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No ale to Nintendo Switch 2 Edition na grzbiecie to sobie mogli darować, dwójeczka u góry chyba wystarczająco wyjaśnia sprawę
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, Hanza71 napisał(a):Bloodborne najlwatwiejsze soulsy, wiec no stress.16 minut temu, Ken Adams napisał(a):Bloodborne naj-przystepniejsze soulsy, wystarczy wybrac bron i mozna smialo wyruszac na polowanie a nie martwic sie jakims budowaniem postaci wyborem statystyk i czy mozna magicznie podpalic albo zamrozic wybrany sztylet jak w dark souls, plus zadnej obrony tylko brutalny atakPoza tym nie ma miejsca jak YharnamChyba „zaskoczyło”, bo dostałem co prawda dwa razy na łeb i straciłem tętnienia, ale lecimy dalej, mimo frustracji. Wczutka łowcy jest