Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Co sie odwlecze, to nie uciecze.Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie trudna walka, bo chcialbym zniknac w tej gierceBlack Eagles jakby co
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Graj Golden Lion, jedyny dom z true endingiem. Wkurzyłem się jak poszedłem w BE i okazało się, że wybrałem źle a zakończenie było ewidentnie niedokończone.
Opublikowano 42 minuty temu42 min Ja planuje na jesień sie zabrać i po cichu licze że jakiś patch sie napatoczy po drodze
Opublikowano 40 minut temu40 min 3 minuty temu, Ken Adams napisał(a):Trudno… Nie moge nie wybrac Edelgard z imperium Adrestian.To musisz bardzo mocno zinternalizować w sobie myśl, że "maybe the real true ending were friends we made along the way"
Opublikowano 4 minuty temu4 min Z tego co mi wiadomo, to BE ma dwa zakończenia, ale jeszcze tej ścieżki nie robiłem