Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nie dałem rady po 6h z synem. Ogólnie jestem zawiedziony zarówno system sellerami Switcha 2, jak i samą konsolą.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No ja oddalem już pada synowi bo zdecydowanie nie podchodzi mi ta gra. Jeszcze popróbuje ale no słabe jest dla mnie.Młody ma 6 lat, skonczyl trylogię Spyro i Astrobota, ogrywa Super Mario 3D World i jemu sie podoba rozpierducha małpą.Ciekawe tylko czy nie rzuci w kąt szybko.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Niestety to kopanie małpą jak chodzenie do roboty, ale może się rozkręci
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, Ins napisał(a):No ja oddalem już pada synowi bo zdecydowanie nie podchodzi mi ta gra. Jeszcze popróbuje ale no słabe jest dla mnie.podziel się szczegółami w odpowiednim temacie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie ma co się rozpisywać skoro główny "ficzer" gry czyli kopanie znudził mi się już po 5 minutach.