Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No i namówili... A tak serio, nikt nie namawiał w sumie, ale kilka osób podszepnęło sensownie (dzięki!) i efekt widać powyżej. Chciałem nadrobić kilka gierek które wcześniej jakoś mi uciekły, a dodatkowo totalnie urzekł mnie DKB (sprawdziłem na pożyczonej konsoli) - to przeważyło o zakupie. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Amer
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wahałem się nad nowym TV, ale udar uświadomił mi, że życie jest zbyt krótkie aby czekać. A zakupy growe bo wiadomo, że większość czasu będzie używany do grania.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A u mnie wjechał taki duet na makarona Jak ktoś narzeka że dzisiejsze gry są drogie to niech lepiej nie zaczyna interesować się "retro" ;)To że gry na DC to już większy wydatek to nawet rozumiem, ale jak widzę co się dzieje z PS2 to "okuffa". Dzisiaj mignal mi post z prośbą o wycenę Def Jam FFNY. Okładka jakby ktoś z niej robił samolocik, pudełko od platyny a jakiś kretyn pisze ze to się sprzeda za 250zl
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, Quake96 napisał(a):Dzisiaj mignal mi post z prośbą o wycenę Def Jam FFNY. Okładka jakby ktoś z niej robił samolocikTeż widziałem ten post. Przecież ten składak to 20 złotych max jest warty
Opublikowano 58 minut temu58 min 12 minut temu, Quake96 napisał(a):A u mnie wjechał taki duet na makarona Jak ktoś narzeka że dzisiejsze gry są drogie to niech lepiej nie zaczyna interesować się "retro" ;)To że gry na DC to już większy wydatek to nawet rozumiem, ale jak widzę co się dzieje z PS2 to "okuffa". Dzisiaj mignal mi post z prośbą o wycenę Def Jam FFNY. Okładka jakby ktoś z niej robił samolocik, pudełko od platyny a jakiś kretyn pisze ze to się sprzeda za 250zl Kurde, na DC sam bym coś zapolował, ale te pudełka nie mają chyba żadnych sensownych zamienników, a są jeszcze gorszym szajsem niż te z pierwszego PlayStation. Niedawno zaryzykowałem i kupiłem Headhuntera - stan nie jest jakiś zły, ale drażni mnie taka rysa/pęknięcie na froncie, a wymienić nie ma jak.Dlatego retro to u mnie chyba tylko pierwszy XBOX ewentualnie, bo zielone pudełeczko zawsze się znajdzie.
Opublikowano 54 minuty temu54 min 2 minutes ago, Wredny said:Kurde, na DC sam bym coś zapolował, ale te pudełka nie mają chyba żadnych sensownych zamienników, a są jeszcze gorszym szajsem niż te z pierwszego PlayStation. Niedawno zaryzykowałem i kupiłem Headhuntera - stan nie jest jakiś zły, ale drażni mnie taka rysa/pęknięcie na froncie, a wymienić nie ma jak.Dlatego retro to u mnie chyba tylko pierwszy XBOX ewentualnie, bo zielone pudełeczko zawsze się znajdzie.Ja całkiem już porzuciłem dokupywanie retro bo stan tych gier na rynku jest opłakany. Od czasu do czasu zdarza mi się kupić jeszcze cartridge na N64 bo tutaj, wiadomo o dobry stan łatwiej niż w przypadku płyt. Kompletnych w boxie już nie dokupuję (mam 10 i większość w super stanie kompletne z ulotkami, foliami itd) bo nie dość że zajechane to jeszcze bardzo drogie. Teraz już tylko kupuje nówki na PS4/PS5/X.
Opublikowano 52 minuty temu52 min A tam pudełeczka popękane. Taka ich natura już. To trochę jak z rdzą na starym aucie Faktycznie często-gęsto te pudełka na DC i PSXa są w "średnim" stanie, tu dla przykładu Re-Volt ma ułamany zawias, ale ja już przywykłem do tego. Mnie cieszy sam fakt posiadania tego oryginalnego pudełeczka z grą i grania w te gierki na konsoli A stan samych pudełek to dla mnie drugi jak nie trzeci plan. Fakt, miło jak pudełko jest ładnie zachowane, ale jak mam czasem dopłacać do egzemplarza z lepszym pudełkiem to niekoniecznie mam chęć do tego.Ja się za to pytam, co ci ludzie robili z instrukcjami do gier?! Wybrakowane egzemplarze to plaga. Tu już też pogodziłem się z losem, więc też nie dopłacam specjalnie za trochę papieru jeśli różnica w cenie jest znaczna.5 minut temu, Wredny napisał(a):Dlatego retro to u mnie chyba tylko pierwszy XBOX ewentualnie, bo zielone pudełeczko zawsze się znajdzie.Nie chcę cię martwić, ale jeśli jesteś takim pudełkowym purystą to do pierwszego Xboxa pudełka miały inny odcień niż do 360
Opublikowano 42 minuty temu42 min 10 minut temu, Quake96 napisał(a):Nie chcę cię martwić, ale jeśli jesteś takim pudełkowym purystą to do pierwszego Xboxa pudełka miały inny odcień niż do 360 W przypadku 360 też zdarzały się różne.