Opublikowano 14 lipca14 lip Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejne gry na Switch wpadają, dorwane na ostatnich promocjach. Najgorsze to znaleźć czas na ogranie tego wszystkiego Na PS3 uzupełniam kolekcję o strzelanki, te gry chodzą za grosze (MoH + Frontline dorwałem dosłownie za 10 zł na OLX).
Opublikowano 14 lipca14 lip Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja raczej skromnie od dłuższego czasu z grami. Wpadły dwie gry dla dzieci w ostatnim tygodniu, to wrzucę.Nie pamiętam co już z tego wrzucałem. Ogólnie na Evercade miałem nic prawie nie kupować oprócz kolekcji Duke Nukem i jak widać "dobrze" mi idzie...Plus książeczka z obrazkami.
Opublikowano 14 lipca14 lip 11 minut temu, Snake_Plissken napisał(a):wiem, że generalnie na ps3 wydajność w multiplatformach była różna, ale nie mógłbym grać w tego z 2010 na ps3. grube lata temu w to grałem, ale skoro pamiętam męczący framerate, to chyba naprawdę było cienko.
Opublikowano 14 lipca14 lip 21 minut temu, krzysiek923 napisał(a):wiem, że generalnie na ps3 wydajność w multiplatformach była różna, ale nie mógłbym grać w tego z 2010 na ps3. grube lata temu w to grałem, ale skoro pamiętam męczący framerate, to chyba naprawdę było cienko.Głównie kupiłem go dla remastera MoH Frontline Zobaczymy jak w praktyce będą działać obie gry.
Opublikowano 14 lipca14 lip aaa... no faktycznie dodawali, zapomniałem i nie zwróciłem uwagi na okładkę
Opublikowano 14 lipca14 lip Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam nadzieję, że pan Jeż Cordelas nie oszukał z cyfryzacją nośników.
Opublikowano 15 lipca15 lip 14 godzin temu, Snake_Plissken napisał(a):Głównie kupiłem go dla remastera MoH Frontline Zobaczymy jak w praktyce będą działać obie gry.Odpadłem po pierwszej misji w Airborne, absolutnie tragiczny framerate xD
Opublikowano 15 lipca15 lip 10 minutes ago, GearsUp said:Yamal-Messi, oby taki finał mundialuDawno nie widziałem tak chujowej okładki. Przypomina mi współczesną szkołę plakatu polskiego, najebac jak najwięcej mord i jakoś to będzie
Opublikowano 15 lipca15 lip 4 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Dawno nie widziałem tak chujowej okładki. Przypomina mi współczesną szkołę plakatu polskiego, najebac jak najwięcej mord i jakoś to będzie Mogło być gorzej. Japońska wersja ma skośnookich w miejscu Portugalczyków
Opublikowano 15 lipca15 lip 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):Gira a Ty będziesz walczył jak Nintendo zrezygnuje z nośnika?Ucieszę się bo będzie można domknąć bibliotekę. Za dużo tego wychodzi, już nawet nie wrzucam wszystkich zakupów.ale póki co sprawia mi frajdę kolekcjonowanie fizyków na Switcha i S2. Mam o tyle lepiej, że się zamknąłem w tym ekosystemie jeżeli chodzi o fizyczne wydania i nie robię jak inni, że kupuję na wiele platform (plus niektórzy jeszcze w retro idą). Dla mnie to już byłoby za dużo
Opublikowano 15 lipca15 lip Ja nie kupuję key cardów więc tak naprawdę na Switcha to już mało co wpada.
Opublikowano 15 lipca15 lip Nie ma co sie martwić na zapas Drozdu! Przed Tobą dekada zbierania pięknych czerwonych pudełek
Opublikowano 15 lipca15 lip Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatnich dni:Niedawno zakupiłem Ezio Collection i stwierdziłem, że można dokupić więcej tytułów na półkę (jeszcze kilka brakuje ale wszystko z czasem):
Opublikowano 15 lipca15 lip 6 minut temu, Pupcio napisał(a):Nie ma co sie martwić na zapas Drozdu! Przed Tobą dekada zbierania pięknych czerwonych pudełekJa się nie martwię, ja kupiłem sobie Yoshiego cyfrowo przecież ;)
Opublikowano 15 lipca15 lip 11 minut temu, Ukukuki napisał(a):Ja nie kupuję key cardów więc tak naprawdę na Switcha to już mało co wpada.Mimo wszystko lepsze to niż cyfra. Ideolo gdyby wszystko wychodziło jak Mouse P.I. w ładnym wydaniu z gadżetami ale też nie za duże pudełko żeby miejsca zbyt wiele na półce nie zajmowało.
Opublikowano 16 lipca16 lip Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W dniu 15.07.2026 o 15:12, Czoperrr napisał(a):Dawno nie widziałem tak chujowej okładki. Przypomina mi współczesną szkołę plakatu polskiego, najebac jak najwięcej mord i jakoś to będzie
Opublikowano 17 lipca17 lip Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolekcjonerki starego-nowego Halo nie mogłem odpuścić.
Opublikowano 17 lipca17 lip W dniu 10.07.2026 o 17:11, Emtebe napisał(a):Mam nadzieję że potem zjadłeś ten ser a nie do śmieci
Opublikowano sobota o 16:145 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Już nie pamiętam, kiedy znalazłem coś fajnego w pudełku z grą. Wydania gier na konsolę wielkiego EN to jednak jest klasa.
Opublikowano sobota o 18:095 dni 1 hour ago, rafanus2 said:Już nie pamiętam, kiedy znalazłem coś fajnego w pudełku z grą. Wydania gier na konsolę wielkiego EN to jednak jest klasa.To raczej zasługa wydawcy, nie konsoli Nintendo. Z takich ciekawszych dodatków w zwykłych wydaniach to miałem w Madison, zdjęcie z polaroida, książeczka z opowiadaniem i jakieś obrazki.
Opublikowano wtorek o 11:372 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nowy-stary kolega w rodzinieDo tego troszku gierek do niego, i nie tylko do niego.Poksy z niemiecką okładką, ale gra po angielsku, a Hardedge bez frontu, za to za 1/5 jego normalnej ceny.Dobrze że kiedyś sobie zrzuciłem sejwy z poprzedniej konsoli (czasy chmury za paywallem) bo w FM4 zdobyłem wszystkie unicorny.