Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 35,5 tys.
  • Wyświetleń 4,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Dzisiaj przychodze bardzo zmeczony po pracy, a tu mala paczuszka na mnie czeka, oczywiscie ze trzeba bylo otworzyc             :obama:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Sporo tych Mouse - wrzucam na przełamanie kilka tytułów wyrwanych w ostatnich miesiącach.
Przy Fatal Frame udało się skorzystać z błędu cenowego Amazona w kwocie 66pln a KCD chciałem mieć koniecznie bez tych znaczków ENG / PL / CZ, więc zapolowałem na wydania UK.

PX7wnES.jpeg

th1nl6R.jpeg

Opublikowano

No siema banderas

1783701296077.jpg

1783701296065.jpg

Opublikowano

Ahoj. Zakup 3 gier i konsoli.

IMG_20260710_121853940_HDR (1).jpg

Wypłynąłem na szerokie wody nie tylko że względu na Black Flag'a ale i samej PS3 z zainstalowanym heńkiem w cenie 339zł czyli jednej cyfrowej gierki od miłościwego Sony, bo na ten moment to bojkotuje zakupy w PS Store. Czas najwyższy sprezentować sobie własne Stop Killing Games. Moja slimka wyzioneła ducha ponad rok temu i zdecydowałem się na Super Slim ze względu na młodszy wiek. W ogóle jaki kosmos, że normalnie mogę sobie pykać używając Dual Sense. Na pierwszy 🔥 zapuściłem utęsknione Pacific Rift i co tam się wyprawia na ekranie to banderas

Opublikowano

Emtebe jak zwykle rozjebał system swoimi zdjęciami, szacun. Rzadko kiedy załapuję się na hype train W tym temacie, to z raz się pochwalę że też mam coś nowego, ale plusów nie dawajcie, bo zdjęcie nic szczególnego, zostawcie na ciekawsze wpisy. Za to mała duma - moja pierwsza gra w steelbooku, czysta radość (z małym minusem za game key card, no ale obecnie to nie jest najgorsze co może nas spotkać). IMG_0710.jpeg

Opublikowano
11 godzin temu, Wredny napisał(a):

Również i u mnie wskrzeszone starocie od Ubisoftu i jeden przypudrowany trup od Piranha Bytes, kupiony na fali zauroczenia Gothiczkiem^^

Assassin, Rayman i Risen 3.jpg

Edward Jr w towarzystwie starszych braci:

Assassin's Creed IV Black Flag.jpg

Risen 3 to jedyna gra od PB, której nie ukończyłem. Nawet nie wiem dlaczego. Po prostu nigdy na dobre nie przysiadłem do niej. Teraz PB zdechło, nic nowego nie wyda, to może się zabiorę. Szkoda (dla ciebie), że nie ma drugiej części na PS4/PS5, bo jedynka jak wiesz jest (chyba nawet posiadasz).

Opublikowano

Widzicie tu motyw z Ninja Gaiden 4?IMG_1048.jpeg

Ja widze papke. Oby dal rade w Sekiro.

Opublikowano
5 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

Fascynujące ile wchodzi w zestaw gry za 229 zł. Da się? Da się.

Co ciekawe wyszła nawet podobna wersja pecetowa z płytą w środku, oczywiście winylową, ale zawsze :).

20260711_171925.jpg

20260711_172804.jpg

Opublikowano

Odnośnie myszy. Jakby ktoś miał chęć na wydanie kolekcjonerskie na Switcha 2 to mam jedną wolną sztukę (odebrałem dziś następny preorder o który zapomniałem wcześniej), zdaje się, że już to wymiotło praktycznie, więc mogę się podzielić. Jak coś to pisać śmiało na PM.

Opublikowano

Trochę retro, klasyk na Mega Drive oraz na PC. Dogfighter to grs dzieciństwa. Oraz dwie giereczki na Switcha, mysza oraz Stray który na S2 działa dużo lepiej niż na S2.

20260711_174228.jpg

Opublikowano

Miałem castle of illusion. Tego chyba było dwie wersje, jedna z Donaldem (taką miałem), druga bez.

Opublikowano
Godzinę temu, Mari4n napisał(a):

Miałem castle of illusion. Tego chyba było dwie wersje, jedna z Donaldem (taką miałem), druga bez.

A nie chodzi ci czasem o Quackshot?

Opublikowano

Piękny nowy pad do X'a.

20260711_213151.jpg

No i w końcu MK8 na Switcha.

20260711_213437.jpg

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
Godzinę temu, Ukukuki napisał(a):

A nie chodzi ci czasem o Quackshot?

Nie, to jednak było world of illusion

cover-1819837043.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, SnoD napisał(a):

Piękny nowy pad do X'a.

20260711_213151.jpg

No i w końcu MK8 na Switcha.

20260711_213437.jpg

I co będziesz grał po kablu?

Opublikowano

Skoro pad jest przewodowy to chyba tak? ;)

Opublikowano
12 hours ago, SnoD said:

Skoro pad jest przewodowy to chyba tak? ;)

Bardzo dobry pad, ale ten chyba nie ma przycisków z tyłu?

Opublikowano
31 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Bardzo dobry pad, ale ten chyba nie ma przycisków z tyłu?

Nie ma. Gram teraz okazyjnie Nie potrzebuję takich bajerów. Mam 2x pierwsze Elite i prawie nie korzystałem.

No pad świetny, czuć konkret wykonanie i to za 160 zł, a nie jak te gówna MS za prawie 300 zł.

Edytowane przez SnoD