Opublikowano 25 kwietnia 201410 l Wlasnie sobie zdalem sprawe ze nigdy nie gralem w thps 1 : o. Dobra jest pierwsza czesc?
Opublikowano 25 kwietnia 201410 l Wlasnie sobie zdalem sprawe ze nigdy nie gralem w thps 1 : o. Dobra jest pierwsza czesc? Tak.
Opublikowano 25 kwietnia 201410 l dobra. bez manuali jak kolega pisal.. poza tym jedynym minusem sa dwa etapy "zjeżdżane" Edytowane 25 kwietnia 201410 l przez Bjały
Opublikowano 25 kwietnia 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nadrabiam gry na Vite bo jak wiadomo, nie ma na ten sprzęt gier.
Opublikowano 27 kwietnia 201410 l Ja je.,bie jak zazdroszecze tego ctr. Wczoraj spie.rdoliłem temat tak ze masakra zapomniałem o licytacji i ktoś dostał crasha 2 za 50zł Miał być mój
Opublikowano 27 kwietnia 201410 l Znam ten ból. Mój największy pech nazywa się Silent Hill. Od pół roku poluję na premierówkę i lipa. Przegrywam wszystkie licytacje, ceny kup teraz chore, oszaleć można. Teraz jakieś platyny się licytują, może się uda wygrać. Gdzie tego CTR-a w takim stanie znalazłeś? eBay? Allegro. Na szybce były ślady po jakiejś naklejce, ale udało się bezproblemowo wyczyścić.
Opublikowano 27 kwietnia 201410 l Ja robię tak, że jeśli na jakiejś grze mi zależy, to czekam z licytacją aż do ostatnich godzin (godziny). Jeśli rzucę powiedzmy 40 zł, kiedy do końca licytacji pozostało 6 dni, jest duża szansa, że ktoś tę kwotę przebije i nie będę w stanie dać za nią więcej. Złożenie za grę oferty zwraca na nią uwagę innych, a tak ktoś nie zauważy i można wyrwać całkiem tanio. Ale to raczej powszechna praktyka. Nie wiem, w licytacje bawię się od niedawna. Przy okazji: w piątek kupiłem PS One - stan idealny, nieprzerobiona, z kartonem, paierami i padem w stanie idelanym za 95 zł. <3 Edytowane 27 kwietnia 201410 l przez Pawlo
Opublikowano 27 kwietnia 201410 l Ja je.,bie jak zazdroszecze tego ctr. Wczoraj spie.rdoliłem temat tak ze masakra zapomniałem o licytacji i ktoś dostał crasha 2 za 50zł :confused: Miał być mój Dlaczego nie użyjesz snajpera?
Opublikowano 27 kwietnia 201410 l Ja je.,bie jak zazdroszecze tego ctr. Wczoraj spie.rdoliłem temat tak ze masakra zapomniałem o licytacji i ktoś dostał crasha 2 za 50zł :confused: Miał być mój Co tam kanabis, chcialbys miec kolekcje crashow?
Opublikowano 27 kwietnia 201410 l Ja robię tak, że jeśli na jakiejś grze mi zależy, to czekam z licytacją aż do ostatnich godzin (godziny). Jeśli rzucę powiedzmy 40 zł, kiedy do końca licytacji pozostało 6 dni, jest duża szansa, że ktoś tę kwotę przebije i nie będę w stanie dać za nią więcej. Złożenie za grę oferty zwraca na nią uwagę innych, a tak ktoś nie zauważy i można wyrwać całkiem tanio. Ale to raczej powszechna praktyka. Nie wiem, w licytacje bawię się od niedawna. Przy okazji: w piątek kupiłem PS One - stan idealny, nieprzerobiona, z kartonem, paierami i padem w stanie idelanym za 95 zł. <3 No dokładnie tak zrobiłem i o aukcji przypomniało mi sie dzień po. Yaczes: MAGIA NAUGHTY DOG
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l Gratulacje! Te pudełka od Wii U takie piękne! Dwie gierki na majówkę. Ulubione GTA od forumowicza i perełka z UbiSoftu z Ultimy (89,90zł, pudełkowe wydanie cyfrowe). Gierka jest przepiękna, normalnie obłędne grafiki koncepcyjne przeniesiono wprost do gry. Na PC pewnie dużo tańsza.
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l Masz szczęście że grę wydało ubisoft bo zlecieliby się konsolamaniacy i powiedzieli że kupiłeś indie-(pipi) z pikselami na pół ekranu zrobione w garażu.
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l Nie myślałem, że tak szybko kupię, ale na miejscu nówka w dobrej cenie, a ponoć chłodna majówka za pasem
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l Jeżeli wykonanie na poziomie 3D World to wrażenia z gry zapewne będą zacne
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l Moje pierwsze pudełkowe wydania gier na konsolę PSManager2014. Tylko Japonia.
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l Jeżeli wykonanie na poziomie 3D World to wrażenia z gry zapewne będą zacne dojdziesz do ognistych lvl-i to bedziesz zbierał szczęke z podłogi