Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Zelda będzie później.  W ME3 nigdy nie grałem, a za 2 funty szkoda było nie kupić :P

Ale co będziesz od trójki zaczynał? :reggie:

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Bluber oczywiście, że nie. Grałem w pierwszą i druga część. Ale ME 3 kupiony tak o "bo okazja" :P Nie kupiłem konsoli Nintendo żeby grać w gry od EA.

Mario Kart to Mesjasz 10/10

W DK przeszedłem pierwszy świat i gra bardzo mi się podoba ( ostatnia moja cześć to ta ze SNESa)

Nie żałuję zakupu, dla samego Mario Kart warto było wydać te kilka stówek, a gdzie tam reszta :obama:

Dzięki za plusy.

Opublikowano

Chris to szacuneczek :hi: wersja na wii u chyba najlepszy framerate ma z konsolowych także pewnie przyjemniej się gra. Jeszcze Bayonette sobie wciągnij i Wind Wakera HD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zdrawstwujtje riebiata!

288o5fm.jpg

Opublikowano

całą drogę się zastanawiałem czy warto, bo przecież plebejskie 87% na metacriticu ale sobie pomyślałem że nie będzie mi *OCENZUROWANO* dyktować w co mam grać

Pdzzi5y.jpg

do tego goty pad #teamchief (je/bać Locka bo to agent SB :[)

If4pWrd.jpg

no i koszulka z mistrzem szefem, co by mógł wchłaniać mój pot jak będę gwałcił ołowiem krasnale :fsg: :fsg: :fsg:

lU7T7ZJ.jpg

JUTRO URLOP :daddy:

Edytowane przez Square

Opublikowano

Daj więcej lepszych fot tego padziora :)

Opublikowano

Ten pad wygląda obleśnie (no offence mazzeo), ten od forzy przy tym to cudo. 

Tak czy siak jeżeli jesteś zadowolony to spoko  :sorcerer:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

IMG_20151026_211222.jpg

Zestaw na start dla wybranych - Kazuo byłby dumny. Fantastyczne wydanie Tomba, jedyne sensowne Ico (smutek, iż bez pocztówek, które ktoś wysłał cioci na Wielkanoc), lśniący (niestety nie na fotce robionej niczym) steelbook Drivera oraz duszenie plastikowym workiem na deser.

Opublikowano

mniejszego się nie dało?

Opublikowano

Większego się nie chciało.

EDIT: OK, POWIĘKSZAM DO WERSJI FULL WYPAS NA SPECJALNE ŻYCZENIE OSÓB, KTÓRYM NIE WYSTARCZA SUCHY OPIS (I W ZASADZIE MAJĄ RACJĘ).

IMG_20151026_211222.jpg

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

20z64wh.jpg

:kaz:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Będzie pif paf robił. :sir:

Opublikowano

No to teraz ja

12011201_1049543278418879_21016749558810

O przepraszam nie o te zakupy chodziło . Jak się rzekło jestem frajerem co wspiera rakowe firmy

12063663_1049542075085666_92915938080391

Dodatkowo arcade block mocno taki se. Poza figurką z fallouta, Retro City Rampage za darmo na pc plus do tego soundtrack na płycie, klocki z titanfalla .... , koszulka z Call of Duty Black Ops i czapka atari. Dobrze że to mój ostatni arcade block bo zmieniłem subskrypcje na sci fi block :D

12191585_1049541998419007_6785469084346912046846_1049542018419005_2941920693743412190080_1049542048419002_25962500206674

Swoją drogą na półkach mi miejsca zaczyna brakować to przykładowa jedna z półek

12189157_1049545305085343_83066441323056

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Dawno nic nie wrzucałem, a trochę się u mnie ostatnio dzieje, więc leci mój najnowszy zakup. Czytałem bardzo wiele różnych, w tym skrajnych opinii o tej części. Jestem bardzo ciekawy jaka okaże się dla mnie.

s5ji1BV.jpg

xsBcynB.jpg

EPmQ0Wd.jpg

Opublikowano

Te arty Amano na płytach :wub:

Obok VI mój ulubiony final...

Opublikowano

Podaj model

Opublikowano

Telewizor bajka, czarny wreszcie stal się czarny.