Opublikowano 21 października 20168 l Też chciałbym kupić, ale kaski nie ma to i dupka pękła. Edytowane 21 października 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 21 października 20168 l Prośba do wszystkich, którzy kupili w dniu dzisiejszym własną kopię gry Battlefield 1: Nie wrzucajcie w tym temacie fotek, bo serwery siądą. Też chciałbym kupić, ale kaski nie ma to i dupka pękła. Ale Ty ostatnio zainwestowałeś w mega głośniki z tego co kojarzę. Jesteś zatem usprawiedliwiony
Opublikowano 21 października 20168 l Prośba do wszystkich, którzy kupili w dniu dzisiejszym własną kopię gry Battlefield 1: Nie wrzucajcie w tym temacie fotek, bo serwery siądą. Też chciałbym kupić, ale kaski nie ma to i dupka pękła. Ale Ty ostatnio zainwestowałeś w mega głośniki z tego co kojarzę. Jesteś zatem usprawiedliwiony A dziękuję. Przynajmniej ktoś mnie rozumie.
Opublikowano 21 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Co za perły przyszły Jeszcze tylko jednej gry mi brakuje i kolekcja będzie skończona, wszystko co chce miec i przejsc już jest.
Opublikowano 21 października 20168 l Sterowiec w Horizonie wyprzedzony więc można spróbować konkurencje Edytowane 21 października 20168 l przez KOŁD
Opublikowano 21 października 20168 l Żaden hype mnie nie dopadł, a chcica na nową technologię, ostatnio wpadło trochę gotówki to i wróciłem wczoraj z takim zestawem ^_^ Pierwsze wrażenie? Z A J E B I S T E
Opublikowano 21 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Prawdziwy hidden gem. Kto nie grał niech zagra bo goty
Opublikowano 21 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BF1 ? Walić BF 1 To są dobre gry . Jedna ma multi na kilka miesięcy a druga to singiel na lata. Edytowane 21 października 20168 l przez blantman
Opublikowano 21 października 20168 l Ajajajaj, dzisiaj przyszły nowe gry na Ninte... ŻARTUJĘ, MESJASZ PRZYSZEDŁ! :BANDERAS:
Opublikowano 21 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Witam zielonych braci:Używka, bez gry i steelbooka ale od pewnej osoby i mało używana Każda gierka nówka, akurat w promocji były, do tego cyfrowo Halo: Master Chief Collection oraz Tomb Raider Definitive Edition.Czas zapchać całą półkę
Opublikowano 21 października 20168 l BF1 ? Walić BF 1 To są dobre gry . Jedna ma multi na kilka miesięcy a druga to singiel na lata. Druga gierka na pc kupiona w tym roku. Nie jestem blacho-graczem, ale tych Civek6 to Wam zazdroszczę. Bleee. Kolega w pracy dzisiaj się skarżył, że cena jak na komputerową gierkę ostro przegięta. 200 zł. Chyba wreszcie gry na blachy doganiają cenowo te konsolowe.
Opublikowano 22 października 20168 l Zakupy z ostatniego miesiąca na jedyną słuszną konsolę. Nówki w folii: Miętówki: I gra na którą się czaiłem długi długi czas. Była "okazja" to przygarnąłem w folii: NIe lubię Cię. Bardzo.
Opublikowano 22 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z poprzedniego plus bieżący miesiąc (rajd po lombardach plus allegro)
Opublikowano 22 października 20168 l najlepsze wyścigi tej obesranej generacji w końcu w retailu? można, jak najbardziej, jeszcze jak (tylko ta okładka;/)
Opublikowano 22 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. e Dobry wieczór. Mikołaj w tym roku przyszedł wcześniej Raczek + podobno najlepsze hełmofony na One. W cyfrze kupiłem jeszcze Horizon 3 i Clockworks Tales oraz EA Access na rok. Flacha w razie, gdyby TB nie były tym czego oczekiwałem, ale chyba się bez niej obejdzie. Edytowane 22 października 20168 l przez chris85
Opublikowano 23 października 20168 l Nie żałuję. Po dwóch godzinach grania w TB założyłem Stereo Headset od Microsoftu i poczułem się, jakbym miał korki w uszach. Do wczoraj nie powiedziałbym złego słowa na ten Headset, ale 7.1 to zupełnie inne doznania. Wczoraj sam lapalem się na tym, że mimowolnie odwracam się w stronę, z której słyszę strzał. Wiem drogo, ale moim zdaniem są warte tych pieniędzy. Doskonale sprawdzają się także w filmach i o dziwo do słuchania muzyki.