Opublikowano 10 lutego 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TYLKO NA PLAYSTATION Miałem już X i AS, to czas uzupełnić tą generację oraz chińskie bajki na Vitę. Dziękuję też Dejw za bonus oraz gierka z kategorii tych, że lepiej schować w spoiler
Opublikowano 10 lutego 20178 l Raven tak z ciekawości - ograsz to do 2020? Co zrobię xd? BTW właśnie zauważyłem, że pudełko od kolekcji Drake'a wybrakowane, nie ma pięknego "POLSKIE NAPISY" bądź jeszcze ładniejszego "GRA W POLSKIEJ WERSJI JĘZYKOWEJ" :/
Opublikowano 10 lutego 20178 l Też będę musiał Tearaway kupić, ale ostatnio kiepsko mi idzie z organizacją czasu i mam parę gierek do skończenia. Raven gdzie kupowałeś? Na allegro najtaniej widziałem. Robson chyba.
Opublikowano 10 lutego 20178 l Dobra żartowałem :> Ale weź ograj BB jak jeszcze nie zacząłeś/ograłeś. Żeby nie było jak z RE4 że poznajesz w 2014 :> Edytowane 10 lutego 20178 l przez mozi
Opublikowano 10 lutego 20178 l BB jest na liście tych naprawdę do ogrania, to na pewno :). Tearaway był w Saturnie parę dni temu bodajże za jakieś 55 zł.
Opublikowano 10 lutego 20178 l Ładne zakupy Raven, ale serio wolę wydać więcej albo poszukać dłużej i mieć sztukę bez tego wstrętnego znaczka. Ładniej wyglądają na półce - sprawdzone info ;) Edytowane 10 lutego 20178 l przez Janusz Gamingu
Opublikowano 10 lutego 20178 l jak to jest z tym tearaway na PS4? przecież całą osią rozgrywki są funkcje vity (kamerka, tylni i przedni panel dotykowy, żyroskop), da się w to grać na PS4 z przyjemnością biorąc pod uwagę brak poziomu trudności?
Opublikowano 10 lutego 20178 l A dziękuję. Wiem, te znaczki są paskudne, ale nie mam trochę cierpliwości na szukanie gierek bez nich i jestem w stanie jakoś je przeżyć. Jak przelewy na koncie zaczną się pojawiać w obcych walutach, to wtedy zacznę może tak wybrzydzać ;).
Opublikowano 10 lutego 20178 l A dziękuję. Wiem, te znaczki są paskudne, ale nie mam trochę cierpliwości na szukanie gierek bez nich i jestem w stanie jakoś je przeżyć. Jak przelewy na koncie zaczną się pojawiać w obcych walutach, to wtedy zacznę może tak wybrzydzać ;). Wtedy to listonosz będzie dzwonił na komórkę z pytaniem "Te przesyłeczki zagraniczne to jak zwykle w recepcji zostawić?"
Opublikowano 10 lutego 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie zakupy - miałem usiąść do Soulsów, ale jednak chłopaki za mocno gre hypowali i wróci się później.Agatha Christie kupiona na forumku, ale wcześniej nie było fotek to ja wrzuce. Sherlock był lepszy, ale tutaj też bardzo fajny tytuł i zagadki :)
Opublikowano 10 lutego 20178 l Raven, gdzie ten GR tak tanio? 67zł? WTF. Byłem w Saturnie, mialem w rekach GR za 119zł, sprawdzam forumek z komy, widze Twoj post i odłożylem, nie bede przeplacal za POLSKIE NAPISY
Opublikowano 10 lutego 20178 l Cena taka bo gra leżała na sklepie od 6 miesięcy, cena z 7 na końcu to sugeruje. Indywidualnie sklepy daja ceny na takie produkty.
Opublikowano 10 lutego 20178 l A dziękuję. Wiem, te znaczki są paskudne, ale nie mam trochę cierpliwości na szukanie gierek bez nich i jestem w stanie jakoś je przeżyć. Jak przelewy na koncie zaczną się pojawiać w obcych walutach, to wtedy zacznę może tak wybrzydzać ;). Wtedy to listonosz będzie dzwonił na komórkę z pytaniem "Te przesyłeczki zagraniczne to jak zwykle w recepcji zostawić?" Shieeet, listonosz ktory do mnie dzwoni przed dostarczeniem przesylki? Gdzie takie luksusy?
Opublikowano 10 lutego 20178 l po co raven kupujesz te gierki? serio pytamDla potomnych. U mnie np. syn na starcie bedzie miał jakies 700 gier na steam. po co raven kupujesz te gierki? serio pytamDla potomnych. U mnie np. syn na starcie bedzie miał jakies 700 gier na steam.