Opublikowano 6 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeszcze pachnie Mendrkiem i Masorzem
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l @PATRYG Po ile teraz chodzi ISS2? Pamiętam, że kupiłem kiedyś w lumpie za 5 zł, a potem na Allegro pchnąłem za `~6 dyszek chyba.
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l Od 50 zł do nawet 100 zł. Zależy od stanu i czy jest komplet (instrukcja i karta rejestracyjna). Ja zapłaciłem ok. 70 zł w bardzo dobrym stanie.
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ubigierka i arcydzieło, tak dla zachowania balansu. Muszę w końcu Okami ograć, bo nigdy jakoś nie miałem okazji.
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dotarły gierki od @Rayosa. Nawiązując do ostatniej afery, całość była solidnie zapakowana w duży karton, wypełniony reklamówkami, które skutecznie zabezpieczyły kolekcjonerki. Całość w eleganckim stanie, no, może górna klapa od pudełka zbiorczego Zeldy lekko wgięta, ale to raczej nieuniknione i nie jestem analnym kolekcjonerem, któremu to przeszkadza . W każdym razie jestem mega zadowolony - chciałem te gierki kupić w zwykłych wersjach, a tak mam limitowane używki w pięknym stanie praktycznie po tych samych kosztach (350zł za całość). Kolekcja Nintendo ROŚNIE.
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l To tyk bardzie pokazuje ze jak chce to potrafi zapakowac i zrobil to u mnie umyslnie, moze to kara za to ze go hejtuje tutaj, w takim razie niech bluber tez uwaza
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l W dalszej obronie Rayosa powiem tylko, że dał mi znać, iż skończyły mu się materiały do pakowania więc wysyłka się opóźni. Pewnie gdybym go cisnął, żeby wysłał na szybko, bo mi się spieszy, to też musiałby sobie radzić tym co jest pod ręką. Wolałem poczekać i jest galante.
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l tranzakcje dobijalismy tydzien przed wysylka, sam napisal ze wysle w srode, nic nie pisal, ze nie ma kartonu pod reka i czy wysylac czy nie
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najwyższy czas ograć tego EXa. Pierwszy raz trafiła mi się kopia na jakiś arabski rynek, ale podobno jest tam wersja ENG i PL. Myślałem czy kupić wersję GOTY. Jednak ta jest dużo tańsza i nie jestem, do końca pewien czy po kilkudziesięciu godzinach, będę chcieć więcej Horizona. Edytowane 7 kwietnia 20187 l przez chris85
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Taki mały zakup przy okazji innych zakupów. W dobrej cenie fajne wydanie a gra mnie od dawna interesowała. Nie wiem czy dobre bo polskie ale lubię wspierać polskich developerów Edytowane 7 kwietnia 20187 l przez blantman
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wjechał król I gierka bo ponoć bdb HDR i widoczki Co do tv to jakaś masakra jak to wyglada i wyświetla obraz
Opublikowano 8 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z lutego i marca. Następna giereczka dla dzieci na Wii U i niedługo będzie wszystko co chciałem na tej platformie (jak by był jakiś wybór). Dwa konkrety na Wii, nadrabianie zaległości na PS 3 i remejk idealny z polskimi rukwa mać napisami oraz ponoć średnie SO z ładnym steelbookiem (zobaczymy). Na koniec Hideo Kojima games.
Opublikowano 9 kwietnia 20187 l ta legendarna jakość towaru od jakuzy to legenda, kasetka umd w 2 kawałkach, nośnik na szczęście bez rys
Opublikowano 9 kwietnia 20187 l Nie lepiej bylo kupić wydanie na nasz/amerykański rynek? czy to jakaś okazja była
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l w PL gra nie wyszła, w eu 2 razy drożej chodzi niż od kitajców, a gra i tak jest po angielsku (te kilka wyrazów). 50zl z wysyłką zapłaciłem.
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l a no spoko pamiętam, że swoją kopię eur wyrwałem dość tanio a parę lat później sprzedałem z chyba ponad dwukrotną przebitką