Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

dzieks :)

ogladam sobie oferty gierek na allegro i sporo jest cyfrowych. ale zauwazylem cos takiego

PO POBRANIU GRASZ NA SWOIM PRYWATNYM PROFILU PSN I TAM KOLEKCJONUJESZ KOLEJNA TROFEA I ROBISZ POSTĘPY W GRZE!!!

!!! UWAŻAJ NA AUKCJE PO ZANIŻONYCH CENACH GDZIE SPRZEDAWCY NIE DAJĄ TAKIEJ MOŻLIWOŚCI !!!

to sciema, czy rzeczywiscie niektore wersje cyfrowe sa w taki sposob sprzedawane?

aha i ogolnie "skladki" dzialaja na takiej samej zasadzie? mozna smialo u takich typow kupowac?
  • Odpowiedzi 848
  • Wyświetleń 61,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gumiś_JaGoDa
    Gumiś_JaGoDa

Ja na Twoim miejscu zmieniłbym dostawcę internetu . Zadzwoń i powiedz: "Zwalniam Was". To powinno pomóc 

• Wchodzi w ustawienia sieci i ręcznie wpisujesz w DNS 8.8.8.8 oraz 8.8.4.4 i restartujesz konsole. Musi działac.

• SebaSan1981
    SebaSan1981

10 kont i każde podpięte pod psn oraz kartę.. 370 zeta zabierane z dziesięciu kont naraz to nielicha sprawa. Ale za to jakie wspaniałe bonusy do fify i innego fortnajta!

Opublikowano

W zakładce "Znajomi" nie wyświetlają mi się "Poznani gracze".

Na PS3 w tym miejscu mam listę osób z którymi grałem ostatnio online a na PS4 tej listy brak.

Ktoś wie o co chodzi?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

znajomy kupil ps4 i nie ma kasy na ps+

czy jak zalozy nowe konto i tam kupi za kilka zl to 14 dniowa subskrypcje to bedzie mogl na podst. koncie grac online?

Opublikowano

nie lepiej żeby sobie sam nowe konto założył i dygał triala plusa, może tak robić w nieskończoność, a na swoim koncie będzie mógł grać jak konto z plusem będzie jako główne na konsoli

Opublikowano

aha czyli zaklada nowe podstawowe konto i aktywuje triala. wtedy wraca na glowne i gra po sieci? brzmi ok, dzieki.

Opublikowano

Ponawiam zapytanie olshmitza?

O co chodzi z tymi cyfrowymi gierkami jak oni sprzedaja gry po 80 pln a czasem nawet za 100 sa 2-3 gry a nawet 5 pelnych do pobrania w tej wersji? Jak to jest ze im sie to oplaca jak cyfrowki kosztuja 250-300 pln?

Opublikowano

Było już kilka razy wałkowane, kupujesz konto z grą która może za jakiś czas zniknąć i często jest to tylko wersja angielska z US store.

Edytowane przez figus87

Opublikowano

Witam, mam problem. Otóż rejestrowałem się w PSN z poziomu konsoli, podałem imię, nazwisko, email... nagle coś tam się zawiesiło, zerwało połączenie. Mój identyfikator był wtedy wolny. Jeszcze raz spróbowałem z poziomu komputera, e-mail był wolny który wcześniej podałem, ale identyfikator jest nagle zajęty... ktoś mi powie o co chodzi? Bo nie wiem, czy tamto już przepadło gdzieś tam z moimi danymi, i muszę mieć nowy id. czy można to jakoś odzyskać?

Opublikowano

Czy istnieje jeszcze gdzies miejsce na forum na którym umawia się wspólne zakupy na psn? Gdzie jest?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam mały problem, posiadam call of duty ghosts na ps4, zakupilem do tej gry zestaw map nemesis(zapłacone, ściągnięte, zainstalowane) i gra nie widzi tego zestawu, podejrzewam ze powinien byc gdy wybieram find game, pozniej mam do wyboru standard, hardcore, clan vs clan i dalej nic nie ma a powinno byc nemesis, o dziwo dodatek exodus do trybu  extinction widzi mapy z tego dodatku podczas local party także, gdy brałem standardowy deatch match to przez 2 godziny nigdy nie zagrałem na nowych mapach, czy to może być problem że płyta z grą to chyba wersja UK a konto PSN z Polski ? Dodam ze dodatki typu malowanie broni albo skorka postaci dzialaja bez problemu. Prosze o pomoc, bo juz wariuje :)

Opublikowano

Witam,

Spotkał się ktoś z wyskakującym błędem dotyczącym sieci przy starcie PS4? Występuje on dosyć rzadko i właściwie tylko "na niby", gdyż wszystkie funkcje sieciowe działają bezproblemowo tak czy siak (konsola nawet nie zapisuje tego przypadku w historii błędów).

Kodu niestety nie pamiętam, dopiszę gdy pojawi się ponownie (treść to: "nie można nawiązać połączenia z siecią"). 

Opublikowano

Jeżeli dalej macie problemy z połączeniem się do sieci PSN na PS4, to przedstawiam sprawdzony sposób, który znalazłem na portalu Dualschockers. Wystarczy tylko zmienić MTU z automatycznego na 1473

Musicie wejść w ustawienia konsoli -> Sieć -> Skonfiguruj połączenie internetowe ->Użyj kabla sieciowego (lub WiFi) ->Niestandardowe -> nie zmieniamy nic aż do Ustawień MTU, wybieramy ręczne i wpisujemy 1473. Wykonać test połączenia, jeżeli się powiedzie, to będziecie z powrotem online.

Gdy już Sony ogłosi naprawę usterki należy powrócić do automatycznych ustawień MTU – 1500

Mnie ten sposób pomógł, mam nadzieję, że wam także wróci online na konsolach

Opublikowano

Mi zadziałało z tym mtu, a powiedzcie jakie były te alternatywne dnsy w razie w ?

Opublikowano

hej, pare dni temu zakupiłem ps4 założyłem konto w psp  w tym sklepie i pisało, że otrzymam 14 dni wersji próbnej no ok 1 dzien kozystałem, potem 2 dni był ten atak na psp tak ? no ok lecz teraz 4 dzien odpalilem moją konsole i konto wygasłe można wiedzieć o co kaman, można gdzieś to zgłosić czy jak ??

Opublikowano

Zmienić ten MTU skoro nie mam teraz ciśnienia na bycie online, czy poczekać aż normalnie zadziała?

Opublikowano

A wiadomo kiedy normalnie zadziała? nie jest to skomplikowane więc ja sobie to zrobiłem.

Opublikowano

tez zmienilem bo pewnie normalnie psn ruszy po nowym roku xD

Opublikowano

Ciekawa jakie to ma "skutki uboczne"? w sensie czy odczuję różnice w działaniu jak zreanimują całkiem psn, a ja dalej będę miał zmienione mtu?

Opublikowano

Witam. Od niedawna mam konto UK i mam problem z doladowaniem. Za kazdym razem gdy wpisuje kod wyskakuje error E- 82000138 :\ spotkal sie ktos z tym??

Opublikowano

Witam. Od niedawna mam konto UK i mam problem z doladowaniem. Za kazdym razem gdy wpisuje kod wyskakuje error E- 82000138 :\ spotkal sie ktos z tym??

"Dodanie funduszy do portfela za pomocą karty-zdrapki lub karty PSN nie powiodło się

Upewnij się, że na twoim portfelu Sony Entertainment Network (SEN) wystarczy miejsca na dodanie środków - limit wynosi 600 zł. Jeżeli przekroczyłbyś limit, spróbuj dodać pieniądze później, z mniejszą ilością środków w portfelu. Jeżeli jednak ten problem ciebie nie dotyczy i dalej widzisz ten kod błędu, spróbuj ponownie później."