Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 576
  • Wyświetleń 110,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Świetny był kadr w którym było widać Godzillę i Gidorę w całej okazałości, szkoda tylko, że przez 2 sekundy, bo po chwili w kadr wleciał samolocik i zasłonił caly widok. Taki był właśnie cały ten film. Niby wizualnie fajny, ale zawsze coś przeszkadzało. 

Opublikowano

Moim zdaniem fajny efekt ukazania walki z perspektywy ludzi, widać skale tytanów i nie jest to tak oklepane w kinie. Ale zoomy na '' twarz'' godzilli i jej mimika to jakieś kino klasy B. 

Spoiler

głośniki na stadionie o zasięgu globalnym i nuke w lodówce tyrystycznej. Godzilla  ginie co  chwile. 

Ogólnie wiecej głupot niż w jedynce która pomimo mniejszej ilości akcji jest dla mnie nieco lepszym filmem. 

• 1 rok później...
Opublikowano

Albo ten Kong jakiś taki za duży, albo Godzilla za mała.

Opublikowano

Było chyba w Kong: Skull Island gadane, że małpa to młodzik i rośnie jeszcze ale i tak nie brałbym tego arta jako pewniak. W końcu na pudełku z figurkami znaleziony. Niemniej proporcje muszą być więc i tak dostosują wielkość goryla do gada.

Opublikowano
24 minuty temu, Square napisał:

Albo ten Kong jakiś taki za duży, albo Godzilla za mała.

No ten Kong z filmu tłumaczyli że to młodziak i jeszcze podrośnie do starcia z Godzilla

Opublikowano
W dniu 17.06.2019 o 22:34, Shen napisał:

Nie wiem, byly szczątki jego starych i nie wygląda mi to na rozmiar Godzilli.

kong-_skull_island_-_tom_hiddleston_-_st

91bc37ff2cb4af8d_KSI-08780rv2.jpg

to tyle jesli chodzi o jego starych

Moze zmutuje, albo maja to w dupie i w ogole tego nie wytlumacza

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

No i czekam, niedawno obejrzałem dwie "nowe" części Godzilli na Netflix, to trójeczka wjedzie na premierę.

Opublikowano

Jak będzie takie bezpłciowe jak poprzedni film to ja podziękuję. ;)

Opublikowano

Przewidujecie jakis plot twist w stylu:

Spoiler

- G i KK walcza pierwsze 1/3 filmu a potem na scene wchodzi nowy przeciwnik i jednocza sily

- G i KK walcza caly film a w ostatnich minutach na scene wchodzi nowy przeciwnik i jednocza sily w sequelu

Bo ja nie widze zeby sie napier.dalali ot tak bez powodu (ciekawe jak zawiazuje sie akcja tej bitki). Chyba ze to tylko spin off i nic tu nie jest kanoniczne, wiec jeden moze zginac a i tak pojawic sie w sequelu swoich filmow.

Opublikowano

Chuj wie jak w ogóle ma wyglądać przyszłość tego uniwersum, bo filmy ledwo co się zwracały jeśli  w ogóle, ale obstawiam tą pierwszą opcję ze spoilera. Oni też chyba planowali jakiś crossover z Pacific Rim :pawel:

Opublikowano

W ogole gdzilla w ch.uj mala na tym lotniskowcu.

Opublikowano

Gdzie ten trailer kurfa.

Opublikowano

Jestem rozczarowany. 

Jednak Godzilla ten zły. Ogólnie liczyłem na jakiś fajny team up. 

Opublikowano

Tak samo kolorystyka w końcówce to wygląda jak Pacific Rim. Może wyje.bia w końcówce z portali xd

Opublikowano

Godzilla zmalała czy Kong urósł? 

Pada tekst że Godzille coś prowokuje. Może jednak będzie ktoś trzeci i połączą siły na ostatnie 15 minut filmu.

Opublikowano
W dniu 18.07.2020 o 22:07, Farmer napisał:

Było chyba w Kong: Skull Island gadane, że małpa to młodzik i rośnie jeszcze ale i tak nie brałbym tego arta jako pewniak. W końcu na pudełku z figurkami znaleziony. Niemniej proporcje muszą być więc i tak dostosują wielkość goryla do gada.

You were saying ... 1m28sek na zwiastunie.