Opublikowano 28 października 201410 l a ja już ją mam i wielkie mi halo. Nic tylko kosmetyka i parę gówien
Opublikowano 28 października 201410 l ale czego wy sie spodziewaliscie jak bylo wiadomo od paru tygodni co przyniesie ten soft ? z tego co pisza super poprawia wczytywanie trofeow, znajomych wiec duzy plus, niech napisze ktos jak dziala ten share play
Opublikowano 28 października 201410 l super poprawia wczytywanie trofeow Nareszcie. To było baaaardzo wskazane.
Opublikowano 28 października 201410 l Dalej brak obsługi myszki w przeglądarce, czy tak ciężko dodać taka opcje. Gdzie są dostępne motywy, ale nie kolory tylko te z innymi ikonami? PS Store jak lagowal tak laguje Z dużej chmury mały deszcz Edytowane 28 października 201410 l przez gamerTHC
Opublikowano 28 października 201410 l Wczytywanie znajomych,trofea - nadal muł. Można przesłać klip bezpośrednio na YouTube. Motywów brak na ten moment.
Opublikowano 28 października 201410 l Zainstalowałem, zmieniłem kolor tła na szary, mniej męczy oczy niż niebieski, połączyłem share z youtube, zrobiłem przejazd w DriveClub i wysłałem na youtuba. + Działa to co chciałem żeby działało - nadal nie mogę wrzucić gołej baby w tle menusów jako to jest na ps3 inne dodatki protestuje wieczorem w szczególności share play.
Opublikowano 28 października 201410 l Strzał w kolano na oficjalnym filmiku promującym nowy FW widać zmienione ikonki a okazuje się że narazie ich nie ma. Muzyka musi być jak od czasów PSP? PS(x) / MUSIC Edytowane 28 października 201410 l przez gamerTHC
Opublikowano 28 października 201410 l Pauzowanie pobierania jest? Bo to jedyne co mnie interesuje. Jest, Xem pauzujesz
Opublikowano 28 października 201410 l Strzał w kolano na oficjalnym filmiku promującym nowy FW widać zmienione ikonki a okazuje się że narazie ich nie ma. Muzyka musi być jak od czasów PSP? PS(x) / MUSIC pare tygodni temu vita dostala firmaware z motywami to tez przez pare dni ich nie bylo - doszly dopiero przy najblizszej aktualizacji sklepu czyli pewnie dla ps4 jutro
Opublikowano 28 października 201410 l Opcja myszy jest w ustawieniach urządzeń Ustawieniami można się pobawić jednak gdzie ja przetestować? W www nie działa jak dla mnie lipa
Opublikowano 28 października 201410 l Kilka razy próbowałem i nic, zauważyłem że to chyba przez DriveClub bo to jeden z moich ostatnich zakupów i mniej więcej na nim wywala EDIT Właśnie padło PSN nie można się wpisać, jaapieole Mp3 musi być bezpośredni w Music na penie, działa pięknie lecę grać w BF // właśnie po grze przed chwilą jeszcze trybilo Edytowane 28 października 201410 l przez gamerTHC
Opublikowano 28 października 201410 l czyli co na penie wystarczy zrobic folder MUSIC i tyle? bez folderow PS4/MUSIC?
Opublikowano 28 października 201410 l czyli co na penie wystarczy zrobic folder MUSIC i tyle? bez folderow PS4/MUSIC?Tak, tylko Music i wsio Później sprawdzę czy dyski USB działaja Edytowane 28 października 201410 l przez gamerTHC
Opublikowano 28 października 201410 l A w temacie słuchawek/headsetów od Turtle Beach ten firmware coś zmienia? Znaczy wprowadza w końcu 100% funkcjonalność? Czy nadal martwy temat? Edytowane 28 października 201410 l przez Wooyek
Opublikowano 28 października 201410 l Aplikacja YouTube jest już na PSS. Pewnie później rzucą jeszcze motywy.
Opublikowano 28 października 201410 l Bardzo ładna i czytelna jest, tylko dlaczego nie wymyślili nic innego niż wpisywanie jak w telewizyjnej wersji która jest bardzo męcząca (tak wiem PS App albo połączenie z telefonem ułatwia sprawę, ale jednak) EDIT nie wiem, jak nie problemy z PSN to teraz nie mogę się połączyć z YT, wpisuje email, hasło, kod sms, mieli i znowu prosi o wpisanie się Edytowane 28 października 201410 l przez gamerTHC
Opublikowano 28 października 201410 l Podoba mi się zakładka news. Widać kto co udostępnił jakie filmiki wrzucił na youtuba, kto czym się dzieli. WOW duży +