kanabis 22 416 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Dokładnie o to mi chodziło krupi. Pięknie to napsiałeś. Złotousty krupek. Nie to co ja cham i prostak. Kurde fajne te porsche, wziąłem randomowe z allegro ale wóz piekny. Ciekawe ile pali? Ej a porsche w gazie to jeszcze byłby lans? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Porsche gejowe Ale każda potwora znajdzie swojego amatora czy jakoś tak, i dobrze jest pamiętać że kupując takie auto za 50k dla pasjonata drugie tyle trzeba mieć na w razie co, bo eksploatacja takiego prosiaka to nie to samo co nudnego auta z salonu za 50k. Kabi jak chcesz fajne auto na lans to poszukaj (fakt że mega ciężko i nie jest to do końca kabrio) mr2 sw20, miałem kiedyś i jest po prostu wy(pipi)ista. Dach to targa, czyli takie zdejmowane panele dachowe chowane za fotelami. Auto ma masę minusów z praktycznego punktu widzenia, ale ma w sobie to coś. Swoją sprzedałem bo zachciało mi się 200sx i do dziś żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Mazda MX-5 to kwintesencja roadsterów. Jak byłem mały to mi się jeszcze BMW Z3 podobały, do tej pory mam sentyment. Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Nie ma lepszego cabrio niż audi 80. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Te są najlepsze Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez Infidel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Bez dachu w lato dobry pomysł. Na taki pomysł nie szkoda 5000 zł, tylko żebyś zimą miał to gdzie garażować. http://olx.pl/oferta/audi-80-2-8-v6-cabrio-CID5-IDbiuz7.html#1ecf5dbf49;promoted http://olx.pl/oferta/audi-b4-80-cabrio-lub-zamiana-CID5-IDa5PPB.html#1ecf5dbf49;promoted Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 A w tych cabrio Audi 80 można słuchać dowolnego radia, czy utwory Kalwi i Remi są z góry narzucone? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 W kwestii tego że małe auta źle znoszą strzały to bym polemizował, saxo VTS ogólnie miało mocniejszą budę ze względu na to że na ich bazie były budowane rajdówki. Moje strzał przy 50~60kmh w drzwi kierowcy zniosło tak: Mi poza potłuczeniem nic nie było, a sprawca jechał dużym Land Roverem i nie zwolnił nawet na znaku STOP. Nie demonizował bym, dużo lepiej siedzieć w takim saxo które nie jest zgnite niż w starym oplu który trzyma się tylko w kupie dzięki piance montażowej. Z tego co wyczytałem jesteś z Torunia, od niedawna też tu mieszkam więc jak chcesz pogadać coś face2face to pisz PW. Sorry, że dopiero teraz odpisuję. Mieszkam w Toruniu, ale samochód chciałbym pod okiem taty kupic, wiadomo, większe doświadczenie itp. Łatwiej mi jest pojechać do domu, niż tate tu ściągać ,takze przeglądam oferty z pomorza. Takze dzieki za propozycje, moze kiedys ; ) Na spokojnie teraz zapoluje na Punto II, astre II, 306 lubjakiegoś japońca. Teraz wesele, takze weekend odpada, ale później znowu coś moze ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Jak Japońce to może jakiegoś starszego Nissana, albo Toyotę, Corollę na przykład. Solidne fury, aczkolwiek trzeba dobrze obejrzeć blachy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Corolle ciezko dostać za te 5k. Nissana primere p10 kiedyś tata miał, 2.0 + gaz, przyjemnie sie tym jeździlo. Poszukamy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Porsche gejowe Ale każda potwora znajdzie swojego amatora czy jakoś tak, i dobrze jest pamiętać że kupując takie auto za 50k dla pasjonata drugie tyle trzeba mieć na w razie co, bo eksploatacja takiego prosiaka to nie to samo co nudnego auta z salonu za 50k. Kabi jak chcesz fajne auto na lans to poszukaj (fakt że mega ciężko i nie jest to do końca kabrio) mr2 sw20, miałem kiedyś i jest po prostu wy(pipi)ista. Dach to targa, czyli takie zdejmowane panele dachowe chowane za fotelami. Auto ma masę minusów z praktycznego punktu widzenia, ale ma w sobie to coś. Swoją sprzedałem bo zachciało mi się 200sx i do dziś żałuje Auto zaj.ebiste wpyte ale ceny sie zaczynają mniej wiecej od 2x moje alfa romeo. Zobacze ile zarobie hajsiwa w złotym okresie grudzien/styczen wtedy pomysle w która półke cenowa bede celował. Co do peirwszego zdania, nie gadaj, ten boaxter jest przech.uj. Z reszta sie zgadzam, ale boaxterem mozesz sie powozic jak król życia a hyundaiem i10 raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Pierwsza myśl po spojrzeniu na tego Porschaka to gierka Porsche Challenge na PSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Haha, nigdy nie grałem w pełną wersje, męczyłem demówke Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Neee no niby tak, ale to taki trochę lans na siłę ew napinka na prosie. W tej cenie można kupić o wiele fajniejszą furę albo po prostu auto mające o wiele większy fun factor Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Nie no jasne, ten porszak to był randomowy strzał zeby pokazac ze za nawet mniej niz 50k mozna kupic niezłą fure do lansu bo koleś wyzej co jezdzi mclarenem mnie wysmiał ze 50k to normalna fura i ze przynajmniej za 200k trzeba szukać do lansu Za 50 koła to mysle ze byłoby juz sporo pole manewru w pieknych sportowych furkach niekoniecznie porsche Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 MX5 jest fajne dopiero po włożeniu jakiegoś turbo ew kompresora bo bez tego jest dramat Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dobra, wracamy do rzeczywistości. Opłaca się zamieniać to: http://otomoto.pl/oferta/skoda-fabia-bardzo-dobry-stan-techniczny-i-wizualny-garazowana-serwisowana-w-aso-ID6y918J.html na to: http://otomoto.pl/oferta/skoda-octavia-110km-ambiente-doposazona-caraudio-tempomat-szyberdach-multikier-ID6y9Z2H.html#1754231b47;promoted ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ja bym wolal Fabie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dla mnie trochę zamiana siekierki na kijek, bo ani Fabia, ani Octavia z tej generacji mi się nie podobają kompletnie. Jak Tobie się podoba bardziej Octavia, to myślę, że to dobry pomysł, jeśli wszystko w niej gra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Obie są brzydkie, ale Octavia jest większa, wygodniejsza i ma lepsze wyposażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ma sens,ale musisz ja dokladnie sprawdzic by sie nie okazalo,ze zamieniles pewne auto na jakiegos szrota. Ja bym zamienial. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ta Octavia jest w rodzinie, źródło pewne Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zamieniaj, bedziesz zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) http://olx.pl/oferta/opel-corsa-wspomaganie-kierownicy-klimatyzacja-rzadki-egzemplarz-CID5-IDbrDpT.html#e9b69647be chyba wezmę. Tylko, że sam nie pojade przetestować, nie mam czasu teraz, sam tata kupi : p Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Dobrze na kanale pooglada podloge czy nie jest swierzo zakonserwowana. Mocowania wachaczy do budy i podloge bagaznika. Jak bedzie dobrze to jeszcze sprawdzic czy przod nie byl urwany bo pasowanie zostawia sporo do zyczemia. No i kwiecisty opis wskazujacy na dobrego Mirka :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi