Skocz do zawartości

Na co czekacie w 2014 roku?

Featured Replies

Opublikowano

Z zapowiedzianych gier:

1. Mirror's Edge

2. Thief

3. Wiedźmin 3

4. Uncharted (4)

5. Left Behind (TLoU)

Z marzeń:

1. zapowiedź fabularnej/singlowej gry od Valve (żadne tam moby, f2p i inne cs'y)

2. The Last Guardian

3. zapowiedź gry od Media Molecule na PS4

4. zapowiedź Mass Effect (4)

5. chciałbym jakiegoś Księcia Persji na miarę trylogii Piasków Czasu

• Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

W tej chwili na horyzoncie to chyba tylko 3 dobre gierki - Dark Souls 2, Wiedzmin 3, Hotline Miami 2 (w tej kolejnosci hajpu).

Reszta meh.

Opublikowano

2014r. zapowiada się bardzo dobrze jeśli o mnie chodzi.

PS3:

Gundam VS Extreme Full Burst

Atelier Escha&Logy

Dark Souls 2

Metal Gear Solid 5

Yakuza Ishin

Persona 5 (wątpię w premierę wersji ang w 2014r ale może się mile zaskoczę)

PC:

Hotline Miami 2

The Forest (mam nadzieję, że się wyrobią w nadchodzącym roku)

Wiedźmin 3

Wasteland 2

Tides of Numerena

3DS:

Shin Megami Tensei IV (o ile wyjdzie w Europie, jak nie to biorę 3DSa+SMTIV z USA)

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Generalnie nie czekam na jakieś konkretne tytuły prócz DLC do TLoU i Dark Souls 2, ale będę wypatrywał obniżek i promocji staroci, których jeszcze nie ograłem na obecnej generacji. Jak już MS i Sony w miarę uporają się ze wszystkimi brakami konsol nowej generacji to zakupi się ich sprzęt po okazyjnej cenie.

Edytowane przez Yap

Opublikowano

Cokolwiek z Red Dead w nazwie.

Opublikowano

castlevania: los2

quantum break

forza horizon 2

destiny

halo 5

mass effect 4

wiedzmin 3

i nowe IP

Opublikowano

Najbardziej czekam na The Order 1888. Jakoś podyebał mi ten klimat i chyba wezmę na premierę. Do tego czekam na DriveClub (fajnie, że w plusie będzie), jak okaże się słaby to łyknę InFamous. Poza tym nie mogę się doczekać Wiedźmina i czekam na więcej info o The Crew, mam nadzieję, że wyjdzie w przyszłym roku.

Opublikowano

1. Wiedźmin 3

2. Coś ciekawego i nowego na 3DSa

3. Nowe IP od Naughty Dog

4. Nowe zaskakujące IP

5. DLC do GTA V

6. MGS 5

Za nextgenami na razie przemawia W3, MGS5, QB, IF:SS. Słabo.

Opublikowano

Dark Souls 2

a z tych co bym chciał żeby wyszły w 2014

Xenoblade 2

Final Fantasy XV

Kingdom Hearts 3

Opublikowano

z zapowiedzianych to na pewno dark souls 2 i pewnie mirrors edge 2, ale mała szansa, że nie zepsują tego

Opublikowano

East vs West

RDR 2 

Wiedzmak 3 

Star citizen 

i pełna wersja Kerbal Space Program ;) ( o ile wyjdzie )

Opublikowano

na chwile obecna mgs5,wiedzmin 3,uncharted4 i wiara ze ffxv i kh3 wyjda w 2014r. Z niespodzianek licze na jakies ip, ktore wreszcie w sposob definitywny przekona mnie do tego by juz w 2014 kupowac next gena i porzadny lineup na vite

Opublikowano

Tak naprawdę to ze wszystkich zapowiedzi, które już mamy na 2014 rok, tylko dwa tytuły mnie mocniej interesują : pierwszy pewniak to oczywiście MGS5, a właściwie ten prolog czy jak to tam ma być. Drugi to Watch_Dogs. No i chętnie sprawdzę drugi sezon Walking Dead. Pomijam już tutaj fakt, że nie mam i nie będę szybko miał PS4, a na PC też już nowości raczej nie będą śmigać. Liczę na kozackie zwiastuny nowego Mass Effect, bo przecież o premierze przed 2015 nie ma co marzyć.

Opublikowano

'Watch Dogs' i 'The Order: 1886'. Tylko i wyłącznie.

Opublikowano

na chwile obecna mgs5,wiedzmin 3,uncharted4 i wiara ze ffxv i kh3 wyjda w 2014r. Z niespodzianek licze na jakies ip, ktore wreszcie w sposob definitywny przekona mnie do tego by juz w 2014 kupowac next gena i porzadny lineup na vite

A te gry + Order 1886, nowy Infamous nie przekonują Ciebie ?

Opublikowano

mgs5 bedzie na ps3, na razie nic nie wskazuje na jakies drastyczne roznice miedzy wersjami, uncharted4 jesli bedzie w 2014 to pewnie na gwiazdke...wiec zostaje tylko wiedzmin 3. Order na razie mnie nie jara, Infamous tez nie bo nie przepadam za sandboxami

Opublikowano

Oj ja sądzę, że w MGS 5 będzie różnica. Tak samo miało być z AC4, że niby prawie żadnych różnic, a naprawdę jest duuuża różnica na korzyść czwórki (miałem obydwie wersje), a sądzę, że MGS będzie jeszcze bardziej dopieszczony pod nex gen niż Asisyn, bo mają więcej czasu (+ czuję, że wersje z ps360 były "ciut" podbite aby ludzie z tym sprzętami nie krzyczeli). Dodatkowo Watch Dogs (no ale nie lubisz sandboxów, w sumie W3 to też będzie trochę tak sandbox RPG :) ),  gdzie różnica między wersjami jest porażająca :)

No ale wiadomo twój wybór. Ja mam od premiery PS4 i nie wyobrażam sobie już grać na PS3 (nie licząc DLC to dwóch mesjaszy)...

Opublikowano

Ja nie mogę się doczekać kilku gierek, ale też kilku sytuacji z naszej branży ;)

- przede wszystkim Wiedźmin 3, czekam na niego z wywieszonym jęzorem.
- The Order 1886
- Nowe Uncharted
- Nowa gierka od Sony Santa Monica
- Zapowiedź czegoś nowego od Rockstara
- Targi E3 w 2014 roku - jeżeli wszystko się sprawdzi, to będzie tam prawdziwy zalew kapitalnych produkcji
- DriveClub i inFamous: Second Son
- Watch_Dogs
- Nowa, next-genowa FIFA (bardzo mi pasuje 14 na next-geny, ale chcę czegoś nowego)
- Destiny (koniecznie, dostałem klucz do bety i nie mogę się doczekać)
- Generalnie ciekaw jestem nowych produkcji, które wykorzystają potencjał nowych konsol

Chwilowo to tyle :)

Opublikowano

- Persona 5 (nie żebyśmy dostali ENG w jakimś bliskim terminie po premierze ;_ ; )

- iDOLM@STER: All For One

- Puyo Puyo Tetris

Poza tym bardziej standardowo:

- Metal Gear Solid 5

- Wiedźmin 3

- Dark Souls 2

- Hotline Miami 2

Nie za bardzo kojarzę, jak to zwykle u Blizzarda wygląda, ale zgaduję, że Starcraft 2: Protoss Edition dopiero w 2015? (faux edit: OK - wydawało mi się, że HOTS jest starsze... )

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

watch_dogs

the division

the crew

cokolwiek od R* (ploty o bully 2 :banana: )

może horizon 2 / inna forza

no i xone by się przydał na początek :sorcerer:

Opublikowano

Jakby ktoś był ciekawy to IGN przygotował montaż z 42 produkcji AAA na 2014 r. - część nie jest  potwierdzona ale i tak fajnie się ogląda, szkoda że tak na prawdę na next geny nie wychodzi prawie nic co można by nazwać systemsellerem :(

Edytowane przez _mike

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wiedźmin 3

Bayonetta 2

Dark Souls 2

inne gierki mnie w ogóle nie interesują