Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Alien Isolation

Featured Replies

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 732
  • Wyświetleń 89,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• przy okazji gry przypomnial mi sie stary dow(nene)  

• Ponadczasowy tytuł. Trochę wygrzebuje temat ale gra jest tego warta. Ogrywałem ją na premierę na normalnym poziomie trudności, teraz skuszony tym że gra jest w Game Pass i ma 60 klatek na sekundę post

• Gra ukończona na hard, nie było jakoś ciężko, kilka fragmentów powtarzałem po 3-4 razy, ale to głównie przez moją niecierpliwość. Amunicji na końcu także zostało mi dość sporo, jedynie do miotacza pod

Opublikowano

Mam pytanie. Te kody w edycji dodatkowe to są jednorazowe?
Mam się nimi przejmować przy braniu używek od kogoś, że zostały wykorzystane?

• 7 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

"Alien Isolation" - praktycznie gra perełka! Całość prawie przeszedłem. Prawie, bo trochę przyjanuszowałem: odinstalowałem ją przypadkowo, ale nie chce mi się do niej wracać, przynajmniej na razie - być może ogarnę sobie kiedyś tytuł na NS, jak kolega w poście wyżej pisał o wersji przenośnej, bo wiem, że na Switcha jest, w wersji cyfrowej na pewno. Znajomy grał w tą alienową grę na PC, i cóż... nie ukończył... :Coolface: bo nie był w stanie przejść gry ze względu na strachogenność. Najlepsze w "AI" jest to, że... jako gracz i zarazem główny bohater gry masz świadomość, że nieustannie, z każdą kolejną minutą rozgrywki jesteś obserwowany przez ,,To coś", które ukrywa się gdzieś w skomplikowanej sieci korytarzy głównej przestrzeni Nostromo. 

A tu.. taki myk, ciekawy gadżet. W Słoiku twarzołap, taki oto sobie jest:

https://www.etsy.com/pl/listing/1423909516/taxidermy-alien-jar-xenomorph-specimen?click_key=69f4281e7504efbe4b346ffe329b7d4797179e40%3A1423909516&click_sum=77129183&ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=alien+in+jar&ref=sr_gallery-1-4&organic_search_click=1&pro=1&frs=1

Ale to... :obama::

https://www.etsy.com/pl/listing/1438669146/alien-warrior-new-born-alien-warrior?click_key=afc42bb1e4d0aee27b061ea553ced38a2cbae85b%3A1438669146&click_sum=9811c132&ref=landingpage_similar_listing_bot-4&sts=1&listing_id=1438669146&listing_slug=alien-warrior-new-born-alien-warrior

Opublikowano
50 minut temu, Wredny napisał:

Akcja Isolation nie toczy się na Nostromo, alterze z kolejnym durnym nickiem :reggie:

Mój błąd - w grę grałem pobieżnie (jak pisałem wyżej, tzn. nie ukończyłem jej tak jak chciałem, więc nie pamiętam praktycznie wszystkiego co geek AlienVersum powinien wiedzieć, co tyczy się tej produkcji), a myślałem, że córka Ripley wraca na USCSS Nostromo w celu wyjaśnienia tego, co stało się z jej matką na tym superstatku, jaka była przyczyna tak nagłej katastrofy. Poza tym lubię ekstremalne nicki, lubię się wyróżniać nawet w tak prosty sposób. Zresztą scenariusz "Alien: Isolation" to dobra podstawa na np. miniserial, około 6-odcinkowy, po 50 min na epizod, np. zrealizowany przez Peacock, PrimeVideo. A czemu by nie? Widząc na czym polega rozgrywka w "AI", jak wygląda świat przedstawiony i tutejsze miejsce akcji, dobry scenarzysta, niewysoki budżet i dobra ekipa wykonawcza powinny wystarczyć do wyprodukowania tego typu produkcji.