Opublikowano 5 lutego 20196 l też nie możecie zagrać rankingu? błąd 0x801901f4 może ktoś sprawdzi w wolnym czasie
Opublikowano 26 maja 20195 l W końcu ukończyłem. Faktycznie początek jest mocno przeciętny, te roboty to najgorsze co mogło spotkać girsy. Dalej lepiej i to znacznie ale granie kolejny raz na dobrą sprawę w to samo, było jednak męczące. W coopie wiadomo zawsze lepiej i do tego girsy są stworzone, ale po przejściu samotnie nie czułem satysfakcji, a raczej "No nareszcie". Liczę na jakieś zmiany w piątce, które prawdopodobne przyjdą.
Opublikowano 26 maja 20195 l W moim przypadku nie było aż tak źle i gierke skończylem bez bólu, ale zdecydowanie solidaryzuje się z odczuciami że serii przyda się powiew świeżości i odświeżenie formuły
Opublikowano 26 maja 20195 l Mi do szczęścia wystarczy split-screen do grania z ziomkami i jakość giereczki na poziomie poprzednich części. Taki klasyczny shooterek TPP z klimatem i coopem to miód na duszę
Opublikowano 28 maja 20195 l A ja mam własnie pytanie czy ktoś posiada informacje jak wygląda splitscreen w GoW4 na XOX? Bo na podstawowym xboxie jest 1080p/30fp a jak wiemy po updacie do koxa mamy możliwośc grania w 4k lub FHD i 60 fps w singla ale czy coś dodali do splita?
Opublikowano 28 maja 20195 l 9 minut temu, _Be_ napisał: A ja mam własnie pytanie czy ktoś posiada informacje jak wygląda splitscreen w GoW4 na XOX? Bo na podstawowym xboxie jest 1080p/30fp a jak wiemy po updacie do koxa mamy możliwośc grania w 4k lub FHD i 60 fps w singla ale czy coś dodali do splita? Nie wiem jak z rozdzielczością, ale na koksowym splicie framerate celuje w 60 klatek i wygląda to jak w singlu - przez 95% gry udaje mu się ten klatkaż osiągnąć. sprawdzę jeszcze jak do domu wrócę, żeby mieć pewnośc Edytowane 28 maja 20195 l przez Bzduras
Opublikowano 28 maja 20195 l 2 minuty temu, Bzduras napisał: Nie wiem jak z rozdzielczością, ale na koksowym splicie framerate celuje w 60 klatek i wygląda to jak w singlu - przez 95% gry udaje mu się ten klatkaż osiągnąć. merci kolego, chyba namówie ziomeczka żeby popiłować lucduty znów
Opublikowano 28 maja 20195 l Chyba nie, nie pamiętam Za godzinę Ci odpowiem dokładnie, chyba nie wywalałem Gearsów z dysku to włączę splita
Opublikowano 28 maja 20195 l 6 minut temu, Bzduras napisał: Chyba nie, nie pamiętam Za godzinę Ci odpowiem dokładnie, chyba nie wywalałem Gearsów z dysku to włączę splita Nie ma potrzeby Mam na dysku i odpale sobie dzisiaj dla testu.
Opublikowano 28 maja 20195 l Wykazać się nie dasz, tak własnie umiera ambicja i motywacja w młodych (ha (pipi) ha) zdolnych JAK W TYM KRAJU MA BYĆ DOBRZE
Opublikowano 6 lipca 20195 l W końcu dzięki uprzejmości MS i promocji na game passa zagrałem w gyrosy 4. I jako weteran serii, co zjadł zęby na trylogii, muszę powiedzieć, że to coś, to jest tylko i wyłącznie dojenie marki i granie na sentymentach. Nie bardzo chce mi się rozpisywać, bo pewnie wszystko i tak już zostało napisane w tym wątku. Ale słabo, słabo... gierkę z racji tego, że nie działał forumek ukończyłem w 2 wieczory i w sumie za równowartość jednego piwa był to adekwatny wydatek.
Opublikowano 24 sierpnia 20195 l Jest tu jeszcze ktoś kto nie przeszedł Hordy? Randomy zawsze quitują po dziesiątej albo dwudziestej
Opublikowano 25 listopada 20204 l Już dawno skończone. Teraz gram w 5, ale jak byś szukał do CoOpa w Gears 5, to się piszę, bo chętnie bym pograł dla odmiany robotem Jackiem
Opublikowano 25 listopada 20204 l W dniu 23.11.2020 o 17:20, Szymek napisał: Ktoś może ma w planach grać kampanie i chciałby zagrać w coopie? Ja mógłbym zagrać, zależy jakie godziny i dni ci pasują
Opublikowano 25 listopada 20204 l 8 minut temu, bluber napisał: Ja mógłbym zagrać, zależy jakie godziny i dni ci pasują Dni raczej bez różnicy...tyle że od 19/20 przeważnie do 2 jak coś @Shago bardzo chętnie tylko nie wiem kiedy. Ale fajnie ze dałeś cynk Edytowane 25 listopada 20204 l przez Szymek
Opublikowano 28 listopada 20204 l Kampania w trybie „płynność” chodzi na XSX w 1080p czy dynamicznym 4k? Oprócz rozdzielczości jakieś inne różnice w grafie?
Opublikowano 30 listopada 20204 l Autor Płynność to było 1080p i latające 60fps, a jakość to latające 4K i 30fps
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Z mojej strony jeden z największych zawodów minionej generacji. Trylogię ogrywałem w ostatnich latach(wcześniej tylko playstation) i świetnie się przy niej bawiłem, a z czwórką czekałem aż wymienię One na X. Wiele słyszałem o kiepskim początku, ale nie spodziewałem się aż takiego spadku formy. Już prolog rozbudził u mnie pierwsze obawy, bo każda z trzech jego części polegała na dokładnie tym samym - dotrzyj do punktu i broń go. Właściwa kampania nic w tej kwesti nie zmienia, spłycili ją do zwykłego arenowego shootera(motyw z windą, no proszę was...). Gdzies po drodze zatracono też świetny feeling broni i zabrakło mi tej "ociężałości" samych gearsów. Skończyłem na drugim rodziale i wyrzuciłem z dysku.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l No to skończyłeś w miejscu, w którym gra się mega rozkręca i historia nabiera mocnego tempa. Dla mnie 4 to super wprowadzenie nowych bohaterów i wejście w nową historię. Po przejściu 5 czesci Gears 6 są być może najbardziej wyczekiwaną przeze mnie grą. Cóż począć, nowa trylogia bardzo mi siadła fabularnie.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l Ja właśnie skończyłem trzeci i młócka była niezła z tą krwią inkubatorami i tymi skaczącymi gołymi hujkami. Faktycznie pierwszy rozdział nie powinien istnieć najgorszy do tej pory nawet graficznie. Spoko że gierka załapała się jeszcze na pacza z 60fps.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l Mi też się podobało. Co mnie zaskoczyło to faktycznie fabularnie jak na ostrą grę akcji było naprawdę spoko i tak jak wyżej - super wprowadzenie przed 5. Co do początku to pierwszy rozdział faktycznie mega średni, ale sam prolog bardzo okey, szczególnie moment końca trójki z innej perspektywy. No ale suma sumarum solidne 8/10 na loozie można wystawić. Co rzuca się w oczy to niski poziom trudności. Było mega łatwo na normalu. Poprzednie części przechodziłem na x360 więc nie wiem czy dobrze pamiętam, ale wydaje mi się, że trudniej było. W G5 jak z poziomem trudności? Łatwiej? Trudnej? Też na normal ciągle cucą?
Opublikowano 13 grudnia 20204 l Było trudniej, bo w jedynce, dwójce i remake'u jedynki śmierć oznaczała śmierć. Teraz towarzysze mogą Cię podnosić w nieskończoność co niesamowicie spłaszczyło wyzwanie. Dotyczy to każdego poziomu poza najtrudniejszym.