Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Gram teraz w ta gierke na ps4 i o Boże, ale to jest dobre. Poczulem sie doslownie tak jak kiedys przesiadlem sie z pegazusa na PSXa i zagralem w demo Quake 2. Katowalem je do usr.ania i tak bylo tutaj bo gierka pelna mi sie nieco spoznila. Chcialbym, zeby w takiej oprawie i klimacie wyszedl kiedys FPS z Aliens.

Gierka odpalila mi sie automatycznie z polskim dubbem i jest to poziom Na Wspolnej, ale na szczescie malo sie tam gada. Da sie zmienic jezyk w grze na angielski z polskimi napisami?

Edytowane przez Plugawy

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 201,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończyłem wczoraj po 20 godzinach na Ultra Violence     Ta nuta to jest kwintesencja Dooma - brutalna, mocna, satysfakcjonująca, agresywna i pompująca adrenalinę   Spodziewałem się dobrej gr

• Na szczęście mamy to w chuyu

• Zagrałem godzinę i wbiłem 10 level żeby sprawdzić każdą broń która jest w becie.   Niestety ale ten Doom ma niewiele wspólnego z arena shooterami, to bardziej takie Call of Duty z healthem i armorem

Opublikowano

Niestety nie, tylko menu konsoli na ang i w takim będzie gra.

FPS z Alienami byleby już Sega nie oddawała roboty partaczom, poza Isolation nic im przez ostatnie lata nie wychodziło.

Opublikowano

W menu pancerza mozna upgrejdowa Skutecznosc Wzmocnien. Jak uzywa sie wzmocnien? Xd Mam wykupikne Przepiecie i Uzdrawiajaca moc i nie zauwazam roznicy w grze. Przepiecie daje "gdy wzmocnienie przestaje dzialac wyzwala sie zadajaca obrazenia fala uderzeniowa". Jak wlaczyc wzmocnienie?

Opublikowano

Czesto 600p w docku i 576p w przenosnym, detale odpowiadaja low z pc, 30fps z lekkimi dropami, imo dalo sie wiecej z switchusia wyciagnac

A nie lepiej w to grać na vicie? Ekran Oled, wersja Ps4 itd.

:thumbsup:

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

beznadziejne galki, brak r2,r3,l2,l3, lag wynikajacy z streamingu, brak mozliwosci zagrania nie majac dostepu do netu, koniecznosc posiadania dwoch konsol, moze i ekran oled ale w o wiele wiele gorszej rozdzielczosci, nieprzystosowane czcionki do malej przekatnej itp

Opublikowano

remote play nigdy mi sie nie podobalo i nie lubilem z tego korzystac

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie odnośnie dwóch trofek:

Overclocked
Fully upgrade all Praetor Suit categories on a single campaign run.

Argent Fiend
Fully upgrade Health, Armor, and Ammo capacity on a single campaign run.

Mogę je zrobić przez chapter select czy muszę całkiem od nowa kampanię zacząć?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Problem z pucharkiem - zdobądź wszystkie runy. Posiadam wszystkie i wszystkie wymaksowane mimo to nie wpadlo czemu ?

Opublikowano

No właśnie też mam wszystkie runy i nic nie wpadło. Co prawda dwie nie są podpakowane, ale to chyba nic nie robi?

Opublikowano

Wyczytałem na zagranicznych forach, ze trofeum nie wpada jeśli podczas kampami przerwiemy grę i włączymy tryb zręcznościowy.

Opublikowano

Chodzi o to, że ominięte runy w kampanii zaliczałem poprzez chapter selelect i wtedy trofka się gliczuje. Jedyne wyjście to przejść grę jeszcze raz na nowym slocie i nie pominąć ich w singlu.

Opublikowano

Akurat w przypadku Dooma przejde go po raz 3 juz z usmiechem na twarzy :)

Opublikowano

Skończyłem grę na koszmarze, bardzo wymagający tryb. Wspaniale się bawiłem, ale więcej nie zamierzam męczyć się już na tym poziomie trudności :)

Opublikowano

Jak zmienię język konsoli na angielski to gierka automatycznie się w tym jezyku odpali czy będę musiał od nowa ją instalować?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kiedy sequel na ziemi ja się pytam? :(

Opublikowano

No chyba nie wierzysz, że nowy Doom nie powstaje? Stawiam, że pokażą coś na E3. W sumie w maju mina dwa lata od premiery i akurat materiał na E3 jak znalazł.

Ostatnio grałem w wersję na Switcha i kurde muszę przyznać, że w tabletotrybie wygląda to świetnie.