Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

You’re Invited to the DOOM® Multiplayer Closed Alpha! ;)

Dzisiaj noc chyba będzie zarwana ;)

Edytowane przez TrueGrand

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 189,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończyłem wczoraj po 20 godzinach na Ultra Violence     Ta nuta to jest kwintesencja Dooma - brutalna, mocna, satysfakcjonująca, agresywna i pompująca adrenalinę   Spodziewałem się dobrej gr

• Na szczęście mamy to w chuyu

• Zagrałem godzinę i wbiłem 10 level żeby sprawdzić każdą broń która jest w becie.   Niestety ale ten Doom ma niewiele wspólnego z arena shooterami, to bardziej takie Call of Duty z healthem i armorem

Opublikowano

Zagrałem dziś rano 3 mecze na Xbox One. Jest ładnie, szybko, płynnie i skillowo. Tak jak lubię. Dla mnie Day One wraz z potencjalnym Season Passem. 

Opublikowano

Próbował się ktoś zapisywać do alphy w wersji na ps4? Bo tylko dla xbona mi się wczytuje pole do wpisania maila  :beksa:  :czesc:

Opublikowano

Chyba wyczerpał się limit osób. Też już nie mogę się zapisać ani na pc ani na ps4. :frog:

Opublikowano

Dokładnie... jak kliknę X1 to jest formularz, a na PS4 nic :( :(

Opublikowano

Jeżeli ktoś by miał kodzik na wersję PS4 to chętnie przyjmę :)

Opublikowano

Z tego co kiedyś czytałem to beta tylko dla Xboxa, dla PS4 nie

Opublikowano

Ale tu o Alfie gadamy, to nie jest ta beta z wolfensteina :D Gierka śmieszkowa dostawałem pare razy killing spree i jednocześnie mnie rozsmarowali na kawałeczki.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

Co jak co ale Doom zawsze na tak.

Najlepsze chwile z doom 1, 2  gra była po prostu miazga granie w gronie kolegów w nocy po ciemku ahhhh.... Nie jeden zjechał z krzesełka :)

Do tego granie pierwsze multi :) 2 komputery naprzeciwko siebie to były czasy i mój pierwszy PC 486 DX4 100HMZ z 1 MB kartą grafiki po prostu wymiatał.

Az łza poleciała :) sorry za off topa

Opublikowano

Odpaliłem alphę, wybrałem szukanie meczu i....szuka, szuka, szuka. :gayos: 

Opublikowano

Zapisałem się rano na Alphę PS4, czekam na kodzik. Mam nadzieję, że dostanę, bo Dooma i iD Software szanuję bardzo.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Kodzik wykorzystalem.....chyba XD. Jak wpisalem na stronce Xboxa to mi wyskoczylo ''Now you own Main Menu'' XD.

Opublikowano

Dla mnie Day ONE. Jestem po 4 godzinach męczenia jednej mapy. Po prostu nie mogłem się odkleić. 

Opublikowano

Jaki mam hajp ja perdole : 33333333333333

Opublikowano

Rejestrowaliście się na stronce czy macie dostęp ze względu na Wolfensteina?

Ja mam z Wolfa oraz ze strony na której się rejestrowałem już z miesiąc temu. Drugi kod oddałem koledze..

Opublikowano

Kodzik wykorzystalem.....chyba XD. Jak wpisalem na stronce Xboxa to mi wyskoczylo ''Now you own Main Menu'' XD.

Też tak miałem i wszystko gra, pozycja dodana do kolejki. W tej grze jest wszystko za co kocham fpsy Id soft, ale marzy mi sie remaster quake 2.

Opublikowano

Zagrałem jeden meczyk.

:fsg: 

Opublikowano

Machnijcie jakieś screeny aby luknac jak to na konsoli wyglada

Opublikowano

Chce ktoś kod na Xbox one? Dostałem, a nie mam kiedy zagrać :frog:

Opublikowano

Nie wiem czy w ogóle się da, bo nie dość, że jest informacja, że to zabronione to lata nick w randomowych miejscach i może być opcja screenów zablokowana, ale wygląda bardzo dobrze.