Opublikowano 25 czerwca 20168 l Kuba !!! Ale pewnie to dzięki Lewemu bo mu robi tyle miejsca tak mam rację ?
Opublikowano 25 czerwca 20168 l (pipi)a koles darł morde i zaspoilerowal mi bramke, na polsacie jest kilka sekund opoznienia wzgledem tvp1 xd
Opublikowano 25 czerwca 20168 l mial być jeden z lepszych ataków w Europie a jest para parobow xd tylko blaszczu moze nas uratowac Święte słowa
Opublikowano 25 czerwca 20168 l mial być jeden z lepszych ataków w Europie a jest para parobow xd tylko blaszczu moze nas uratowac
Opublikowano 25 czerwca 20168 l AAAAAAAAAAAAAAAAAA Tak , podbieglem w spoconych majtach do kompa zeby tylko to napisac
Opublikowano 25 czerwca 20168 l (pipi) koles darł morde i zaspoilerowal mi bramke, na polsacie jest kilka sekund opoznienia wzgledem tvp1 xd no nabijaj kabze polszmatowi, takie ładne euro nam zgotowali. 1 mecz dziennie.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l fajnie spedzacie to sobotnie popoludnie Lepiej się zaje.bac baką wiadomo
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Kuba to Milika powinien uczyć strzelać. I lewandowskiego. Milik ma 22 lata to dzieciak, a mimo to z tego co zauwazylem to on przepuscil pilke do blaszczykowskiego
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Jezusie nie sądziłem, że doczekam chwili gdy nasza drużyna potrafi kontrolować przebieg gry, potrafi dobrze przyjmować piłkę i potrafi w ogóle mieć pomysł na grę. Czy wygrają czy przegrają to i tak będę zadowolony. Brawo.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Błaszczykowski mistrz, bez niego Ci marni gwiazdorzy nie osiągneli by nic.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Fajnie ze Kuba trafił w bramkę z tych paru metrów ale to chyba grosicki zrobił tego gola.dajcie mu trochę kredytów
Opublikowano 25 czerwca 20168 l hahhaha woda oblała dziennikarza polsatu i kapustke warto bylo zaplacic ta stowke za cos takiego