Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

Jest do kupienia we Wrocławiu. 249 PLN. Cena ok?

Ja bym brał. W sumie to normalna cena nowych gier od Sony :(

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 325,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w tym momencie wszystkie saturny przesylaja sobie zdjecie ragusa tysiace pracownikow we wszytstkich miastach wyklada gre na polki izi dostaje swoja kopie a joanna gadek dyscyplinarnie traci prace

• Jak to w ogóle możliwe? Zazdroszczę

• Graczdari
    Graczdari

Co do premier w dużych sieciach to musicie zrozumieć, że to trochę inaczej działa. Oni biorą tylko z Polskiej dystrybucji i wiążą ich umowy obarczone często drakońskimi karami. Każdy pracownik ma trzy

Opublikowano

To już wiadomo co będzie daniem głównym w zakupach growych we wtorek.  :sorcerer:

W Białymstoku w Media Markt też już jest. 

Edytowane przez u55r

Opublikowano

To już wiadomo co będzie daniem głównym w zakupach growych we wtorek. :sorcerer:

A po ile?

I pewnie przejdę i sprzedam. :-)

Opublikowano

To już wiadomo co będzie daniem głównym w zakupach growych we wtorek.   :sorcerer:

Rozumiem ze jest w magazynie i do wtorku nie chca sprzedac czy jak ?

Opublikowano

Ja (pipi)e jest do kupienia w (pipi)kowicach, napiszcie gdzie konkretnie a nie (pipi)a z takimi frazesami.

Opublikowano

W Media expert mi powiedzieli przez telefon że mogę przyjechać :-)

Opublikowano

Kyo super! dzięki takim praktykom potem U4 się nie sprzeda!!!!

xD

a tak serio to sprawdź mi czy można dowolnie mieszać wersje językowe tak jak w poprzednich częściach.

Opublikowano

Bzdura, dajesz kierownikowi 100 zł i ci w łapach przynosi. Cena nabita wiec idziesz do kasy i płacisz 249 zł za podstawkę. Wersja limitowana za 289 zł. 

100 zł + 249 zł słabo się opłaci dla kogoś kto nie ma ciśnienia. 

Ale jak ktoś ma. ..... :hi:

Opublikowano

Kyo prawdziwy rekin biznesu. :mog:

Opublikowano

Zobaczymy czy masz rację me mam pięć minut od domu. Po prostu się zastanawiam czy kupować :-)

Opublikowano

W Media Expert za 239 bardziej się opłaci. Jeśli możesz odebrać dziś to i tak nie dość że przed premierą to za dobrą cenę. 

Opublikowano

Dzisiaj wlasnie bylem w mediaexpert i koles mowil ze jeszcze nie dostali, jutro juz powinni miec. Powiedzial ze gdyby mial to by mi sprzedal ale (pipi) wie czy mowil prawde xd

Opublikowano

Powiedzieli w Media expert że 249. Skąd masz cenę 239?

Opublikowano

Ktoś zna coś w Trójmieście, gdzie U4 można wyrwać już na weekend? Mam w d... polską wersję językową, nawet lepiej byłoby, gdybym dorwał coś bez "okresu złodzieja" na okładce i tego (pipi)itnego, biało czerwonego kółka, ale jak się nie ma co się lubi to wezmę i taki szajs.

Pytałem w GameOne (Dark Souls III mieli już w piątek, mimo wtorkowej premiery, czyli sytuacja jak z U4), ale odpisali mi że na 99% będą mieli dopiero w dniu premiery.

Opublikowano

Sorry ale po akcji. Babka mi już dawała a taki dziad z działu wyskoczył że zapłacą 100 k kary i że nie ma szans. Jak ktoś wyżej pisał ciężka sprawa a nawet chciałem pociągnac temat ale się nie dało. Sorry za zamieszanie.

Opublikowano

Oj Listuio Listunio, mówisz że specjalnie 200km jechałeś i jak nie działa kręcisz afere ...

A finał byłby taki " Tylko proszę nikomu nie mówić"..

Opublikowano

Oj Listuio Listunio, mówisz że specjalnie 200km jechałeś i jak nie działa kręcisz afere ...

A finał byłby taki " Tylko proszę nikomu nie mówić"..

Chyba za miękki jestem :-) Pozatym nie mam full ciśnienia. Nie że gra mnie nie kręci na maksa ale 4 miechy temu był pierwszy krzyk i teraz trudniej się rzeczywistość grową ogarnia. Kupię na spokojnie.

Edytowane przez ListuniO