Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Promocje na PS Store

Featured Replies

Opublikowano

Można to jakoś zweryfikować? Np taka Kena czy ma pl napisy

• Odpowiedzi 466
  • Wyświetleń 90,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Te konta na tureckim psn to mi się kojarzą z sebiksami z osiedla którzy swojego czasu wyjechali na ogórki na zachód Europy do Afryki i po powrocie kupili audi a8 4.2 a potem płacz ze pali dużo to lpg

• Paolo1986
    Paolo1986

https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP6665-PPSA05059_00-ROB0000000000000 Robocop

• Wszystkie odsłony TimeSplitters po 11,25zł. Trójkę polecam mocno.

Opublikowano
26 minut temu, messer88 napisał:

Kena to chyba w ogóle nie ma PL napisów? 

Już ma

Opublikowano
3 godziny temu, S_600 napisał:

Można to jakoś zweryfikować? Np taka Kena czy ma pl napisy

W karcie gry jak jest napisane Leche czy coś takiego to znaczy że po polsku.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Na PSS jest promocja na Jazzpunk -75%, co daje 20zł.

Jeśli ktoś ma awersję do grania na PC, to nie jest to zła cena. Gra to indyk na dosłownie parę godzin. Komediowy, głupawy walking-sim z niemałą ilością interakcji i pomniejszych "minigierek". Idealne do relaksu w przerwie od bardziej dynamicznych, a przy tym łatwa platyna, jeśli komuś na takich rzeczach zależy.

Polecam. Sam mam ochotę sobie powtórzyć.

Opublikowano

Jak ktoś nie grał w protoplastę Soulsow to wyszedł jakiś ponoć kieprawy port. Mowa o genialnej w 2001 r grze Severance Blade of Darkness. 69 cebulionow to nie dużo,sam rano zaciągnę przed praca pewnie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Może nie promocja(stawiam na 100 coś cebulionow) ale 30.06 wpada Front Mission 1st Remake ze switcha. Ja się jaram bo dawno temu za dzieciaka zagrywałem sie w to cudeńko na sensie :ohboy:

Opublikowano
Godzinę temu, Szajka napisał:

Może nie promocja(stawiam na 100 coś cebulionow) ale 30.06 wpada Front Mission 1st Remake ze switcha. Ja się jaram bo dawno temu za dzieciaka zagrywałem sie w to cudeńko na sensie :ohboy:

Jako ciekawostka, w polskim storze jest a w tureckim jeszcze nie :/

Opublikowano

Kojarzycie i polecicie jakieś gry na PSN w stylu Arkanoida / Breakouta? (Poza mistrzowskim Shatter)

Opublikowano

Jest remaster ale płacić drugi raz za to samo w wyższej rozdziałce mi się nie widzi więc szukam czegoś nowego.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś ma mieć premierę Front Mission 1st Remake. A na store teraz go nie wyszukuje nawet, w apce tak samo, w przeglądarce znalazło i otworzyło przez apke. Ale nie ma nigdzie możliwości zakupu. Tylko informacja,ze premiera 30.06.23.

Opublikowano

Było tak też ostatnio z Layers of Fear, żadnego odliczania, możliwości pre-orderu, wpadło dopiero po południu. Może podobny case.

Opublikowano

Zakupione. Jest fajnie,nostalgicznie,muzyka fajnie zremasterowana,grafika tez dostosowana do dzisiejszych standardów. Reszta jak mechanika i gameplay pozostały bez zmian na najwyższym poziomie :wub:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Strona ma słabe opinie, czasem po zapłaceniu wymagają wysłania zdjęcia dowodu celem jakiejś "weryfikacji"...

Opublikowano
19 minut temu, bartiz napisał:

Strona ma słabe opinie, czasem po zapłaceniu wymagają wysłania zdjęcia dowodu celem jakiejś "weryfikacji"...

kupiłem 10 minut temu, zapłaciłem, kod wyskoczył, załadowałem konto

Opublikowano
23 minuty temu, YETI napisał:

Dobre doładowanie, giftcard o wartości 200zł za 164zł.

Raczej standardowe, a nie dobre.

Opublikowano
1 godzinę temu, bartiz napisał:

Co jakiś czas tam kupuję doładowania i jak mnie raz prosili o weryfikację to powiedziałem dziękuję, anulujcie zamówienie - po czym sami rozpoczęli dialog, że takie procedury itp. W drodze wyjątku przepuścili bez żadnych zdjęć zamówienie. Otatnio znowu chcieli kiedy pod rząd chciałem kupić 200 zł (za I razem przeszło bez problemu), ale za drugim razem znowu weryfikacja. :reggie: