Skocz do zawartości

Call of Duty: Advanced Warfare

Featured Replies

• Odpowiedzi 607
  • Wyświetleń 96,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No, jak dla ciebie single player w black ops to kupa to ja nie mam pytań   Akurat tam singiel był bardzo dobry, super klimat, super fabuła (jak na strzelankę to serio niezła), fajne, różnorodne misje

• https://profile.callofduty.com/dayzero - logujesz sie, zaznaczasz, a oni Ci aktywuja edycje day zero do 24h.

• Kampania bardzo miłe zaskoczenie, wciagneła mnie tak, że pierwszy raz miałem ochotę ją skończyć zanim zaczne multi. Przejście zajeło mi około 10 godzin i jest to co powinno być, epickość, patos i akcj

Opublikowano

Zagadka: jakie jest najczesciej powtarzane slowo w tym filmiku? ;)

Opublikowano

o titanfall na ps4 wychodzi

Opublikowano

Titanfall robi o wiele większe wrażenie, ( ale niepotrzebnie ma te badziewne boty ), tutaj wszystko jakoś tak średnio wygląda. No ale plusem CODa jest tona trybów i masa contentu, więc pewnie nudzić się nikt nie będzie.

Opublikowano

jak by ktoś chciał kupić, to pudełkowy cod aw w euro rtv na premiere na current geny za 209zł imo dobra cena jak na sieciowy sklep

Opublikowano

Już u nich na premiere zamawialem kilka razy, nigdy nic nie było, zawsze 2+ dni później "bo dostaw nie mamy w ten dzien"

Ja dam szanse konsoleigry.pl, zarzekaja sie ze bedzie na premiere w domu.

Opublikowano

W sklepach Powerplay na śląsku, COD: AW będzie od 3 Listopada (Day Zero) . PS4\XONE - 219,99zł a PS3\X360 - 199,99zł

Opublikowano

W sklepach Powerplay na śląsku, COD: AW będzie od 3 Listopada (Day Zero) . PS4\XONE - 219,99zł a PS3\X360 - 199,99zł

Day Zero powinny być dostępne we wszystkich sklepach 3 listopada.

Opublikowano

Co to jest ten Powerplay, jakaś sieć? Pierwszy raz słyszę...
Opublikowano

Pierwsze dlc wyjdzie w styczniu

http://youtu.be/hJTuNtirXyA

Opublikowano

Co to jest ten Powerplay, jakaś sieć? Pierwszy raz słyszę...

konsoleigry.pl 199zl na ps4xOne

Opublikowano

MichAelis - w zasadzie to 209,99zł z wliczoną najtańszą wysyłką :-)

Będę streamował całą grę wieczorem 31.10 . Do usłyszenia 

Opublikowano

I singla i multi jeśli serwery będą działać :)

Edytowane przez Graczdari

Opublikowano

Wczoraj wieczorem już kilka osób streamowalo grę, serwery jeszcze nie działają.

Opublikowano
  • Autor

Gdzie streamowało, na twitchu ?

EDIT. Serwery są już włączone, osoby, które mają pełną wersję pykają już w multi.

Ehhh sam nie wiem czy brać tego coda ;( Zawsze co roku brałem i w sumie byłem w miarę zadowolony, czasami bardziej, czasami mniej, ale zawsze te kilkadziesiąt godzin w grę przegrałem. Teraz takie giery, jak Sunset Overdrive, Horizon 2, Halo Collection, nowy Alien o wiele bardziej mnie kuszą, a hajsu mam obecnie tylko na jeden tytuł ;/ Trzeba jechać na zmywak do Anglii xD

Edytowane przez terror

Opublikowano

Dobrze Panie i Panowie - czas sprawdzić co tam w tym roku CoD ma do zaoferowania :-) Obiecałem na jutro streaming, ale postaram się już dziś

PS: Jestem ciekaw jak z polonizacją w tym roku ;)

67175163802712372609.jpg

Opublikowano

Opublikowano
  • Autor

Sam w sobie trailer fajny, ale w porównaniu to poprzednich lat to tak średnio szczerze mówiąc. Co wy o tym sądzicie ?

@Graczdari

Jak tylko zaczniesz streamować to daj link tutaj jeśli możesz :)

Edytowane przez terror

Opublikowano

czekam na wrazenia z multi