Opublikowano 23 marca 201510 l Tak, czesi mieli premiere jako pierwsi na swiecie dzis rano, oni od 8:00 napieprzaja w BB -.- Jutro UK a pojutrze dopiero PL ma premiere. Naklejka jest na pudełku Edytowane 23 marca 201510 l przez Velius
Opublikowano 23 marca 201510 l a to kutachy ze sgv. cene sobie podniesli i jeszcze czeskie wydanie wciskają. dobrze,że zostałem w domu.
Opublikowano 23 marca 201510 l To wsumie jednak dobrze ze czekam do jutra, bo jednak wolalbym normalne wydanie gry a nie jaki czeski szit A jak to jest wkońcu w limitce, jest tylko steelbook?
Opublikowano 23 marca 201510 l E tam czeski szit, pogram odrazu a te wydania gier na PS4 sie prawie nie nadaja do kolekcjonowania, coraz gorsze pudełka, brak instrukcji i sama plytka...tylko collectors edition ma byt imho. Moze kupie potem
Opublikowano 23 marca 201510 l a to kutachy ze sgv. cene sobie podniesli i jeszcze czeskie wydanie wciskają. dobrze,że zostałem w domu. Już tak nie sap na ten SGV, konkurencja duża, trzeba wykorzystywać każdą okazję wilk syty a i owca cała:) Edytowane 23 marca 201510 l przez Soul
Opublikowano 23 marca 201510 l Boli strasznie brak instrukcji, powiesilbym kto to zapoczatkowal i wprowadzil - serio. Kiedys ksiazeczki po kilkanascie stron grube, a teraz karteczka ze mozna ps+ wykupic...
Opublikowano 23 marca 201510 l a jutro bedziecie to z allegro po 239 sprzedawac ? to też czeski zonk,czy anglik ?
Opublikowano 23 marca 201510 l a to kutachy ze sgv. cene sobie podniesli i jeszcze czeskie wydanie wciskają. dobrze,że zostałem w domu. Już tak nie sap na ten SGV, konkurencja duża, trzeba wykorzystywać każdą okazję wilk syty a i owca cała:) Nie kazdy lubi byc dymany na czeskie wersje po cenach wydan w oficjalnej krajowej dystrybucji. Ale jak widac niektorym to nie przeszkadza.
Opublikowano 23 marca 201510 l Mi to zwisa czy czeska, rumuńska czy japońska. Język w grze można sobie zmienić na angielski albo polski a gry i tak nie zamierzam sprzedawać
Opublikowano 23 marca 201510 l prosze was chyba nie będziecie teraz nawijać 5 stron o nalepkach na pudełku i czy wersja czeska czy rumuńska? ci co grali napiszcie coś o samym gameplayu i oprawie, jak muzyka? bo po streamach nic nie słyszałem, ale tak było też w DC jak wrażenia z gry, bardzo trudna? oświetlenie jest tak jak było na wcześniejszych gameplayach?
Opublikowano 23 marca 201510 l Muzyke słyszałem do tej pory tylko raz czy dwa, jest bardzo klimatyczna. Co do trudności to ciężko powiedzieć. Walka jest bardziej dynamiczna i osoby przyzwyczajone do siedzenia za tarczą będą miały ciężko. Jak dla mnie jest to świetna zmiana bo gra się inaczej i można fajne kombosy robić z gunem i zmianą na dwuręczną broń. Pierwszy boss był strasznie wytrzymały i bił mocno ale to pewnie dlatego, że doszedłem do niego na 2 levelu. No ale ten klimat, miejscówki, wygląd przeciwników FS to absolutni mistrzowie pod względem designu
Opublikowano 23 marca 201510 l 10 minut do konca patcha i przed snem sobie chwilke popykam...oby sie nie okazalo ze bedzie 5 rano jak bede odkladal pada bo trzeba o 7 wstac
Opublikowano 24 marca 201510 l GameInformer 9.75/10 EGM 9.5/10 RPGFAN 95/100 DigitalSpy 10/10 Gamesradar 9/10 Destrucoid 9/10 God is Geek 10/10 Gamespot 9/10 CGM 9.5/10 Kotaku "20 hours in, i'm obsessed whit Bloodborne" https://login.gg.pl/rd_login?IMToken=93151405007e34c2dcb3140evqVWyT4X9oM2ItrB&redirect_url=http%3A%2F%2Fi.minus.com%2FiblgjgaemFj48G.gif
Opublikowano 24 marca 201510 l IGN jeszcze zastanawia się nad oceną, pewnie nie mogą się zdecydować, 9 czy 10 [Editor’s Note: Due to the late arrival of review copies, our Bloodborne review is not yet complete. Above, you’ll find our impressions after the first 40 hours of play - we estimate there’s as much as 40 more where that came from. You can expect to see our completed review later this week. Edytowane 24 marca 201510 l przez YETI
Opublikowano 24 marca 201510 l Możecie napisać parę zdań o tym na jakiej zasadzie działa tu PVP? Do tej pory, jak na typowego Janusza przystało, grałem tylko trochę na PC w jedną z tych gier (nawet nie pamiętam czy Dark, czy Demon Souls) i nie miałem okazji spróbować. Czy jak ktoś nie chce uczestniczyć w PVP to może tego uniknąć, czy zawsze można graczowi zrobić ten wjazd do gry, o którym pisaliście? Czy zabijając graczy można coś zyskać, czy tylko czysty fun?
Opublikowano 24 marca 201510 l Metacritic: 93 Stevivor - 7.5 Gaming Age - A Gamespot - 9 Jimquistion - 10 Destructoid - 9 RPGSite - 9 GamesRadar - 4.5/5 MMORPG - 9 Game Informer - 9.75 NZGamer - 8.9 The Escapist - 4.5/5 CGM - 9.5 DigitalSpy - 5/5 Telegraph - 5/5 PlayStation Lifestyle - 9 Attack of the Fanboy - 4.5/5 Tapezilla - 5/5 Hardcore Gamer - 4.5/5 Gaming Trend - 95 Tom's Guide - 4/5 NeoSeeker - 9 PSU - 9.5 EGMNow - 9.5 God is a Geek - 10 Digital Spy - 5/5 Falcon Kick - 10 Hardcore Gamer - 4.5/5 Gaming Nexus - 9 RPGFan - 95 Gametrailers - 9.6 MMGN - 9.5 Vandal - 9.4 Spazio Games - 9 EveryEye - 9 Meristation - 9.3
Opublikowano 24 marca 201510 l Tak jak myslalem, random co dal 7,5/10 napisal ze brzydka grafika i gra za trudna.