Opublikowano 25 lutego 20196 l 13 godzin temu, japco napisał: Bo to najlepsza gra generacji. I jedna z najlepszych w ogóle. Tak jak pan japco mówi Dla mnie kanon konsolowych gierek wymieniam jednym tchem obok RE 4 czy Okami a na tej generacji obok Bayonetty 2, Sunset Overdrive, Ori and the Blind Forest czy Zeldy Breath of the Wild jedno z najdoskonalszych growych doświadczeń.
Opublikowano 9 marca 20196 l 1. Jak naprawiać broń? mam już bardzo zużytą... 2. Co oznacza ta ikonka oka pod tętnieniami krwi? 3. Dlaczego raz kiedy zginę to przeciwnik wchłania moje tętnienia i muszę go zabić, aby je odzyskać, a raz plama krwi znajduje się w miejscu śmierci? 4. Dlaczego laleczka znów siedzi bez ruchu i mogę jedynie u niej lvlować? 5. Bloodborne raz mi "crashował" kod błędu CE-34878-0, co to może oznaczać? 6. Gram pod siłę, czy mam też coś inwestować w umiejętność(zręczność)? to jest tak jak w DS, że bronie mają wymagania powiedzmy 30 siły i 18 zręczności? Edytowane 9 marca 20196 l przez Joos
Opublikowano 9 marca 20196 l Tak tupałeś nóżkami w temacie Sekiro że to będzie jakaś nędza, a tu proszę, podstawy BB mu tłumaczyć xd Łłoooo panie ja tam nie wiem, to nie jest gra za pińć złoty w kiosku
Opublikowano 9 marca 20196 l 1. W Śnie Tropiciela w chatce - klik 2. To tzw Wgląd - klik 3. Zależy w jakim miejscu zginąłeś i z jakiego powodu. Jeżeli blisko punktu spawnu wrogów to może wchłonąć. 4. Musisz mieć co najmniej 1 punkt wglądu żeby mogła "żyć" 5. Zwykła zwiecha. Proponuje robić kopie save na pendrive. Edytowane 9 marca 20196 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 9 marca 20196 l 7 minut temu, Bartolinsky napisał: Tak tupałeś nóżkami w temacie Sekiro że to będzie jakaś nędza, a tu proszę, podstawy BB mu tłumaczyć xd Łłoooo panie ja tam nie wiem, to nie jest gra za pińć złoty w kiosku Może w Bloodborne nie grałem bo nie miałem PS4? 7 minut temu, Dr.Czekolada napisał: 1. W Śnie Tropiciela w chatce - klik 2. To tzw Wgląd - klik 3. Zależy w jakim miejscu zginąłeś i z jakiego powodu. Jeżeli blisko punktu spawnu wrogów to może wchłonąć. 4. Musisz mieć co najmniej 1 punkt wglądu żeby mogła "żyć" 5. Zwykła zwiecha. Proponuje robić kopie save na pendrive. Dzięki, odpowiedz jeszcze na szóste pytanie.
Opublikowano 9 marca 20196 l Autor 1 minutę temu, Joos napisał: Dzięki, odpowiedz jeszcze na szóste pytanie. Weź go jeszcze biczem poczęstuj w plechery, żeby się chuy pospieszył.
Opublikowano 9 marca 20196 l Zależy od broni. W Bloodborne bronie zarówno z siły jak i umiejętności wyciągają jakieś benefity ale przede wszystkim patrzysz na to z czym się skaluje. Spoiler Tam gdzie pisze Attribute Bonus masz przykładowo siłę pod B i umiejętność D czyli najwięcej wyciągniesz pakując w siłę. Niżej jest Attribute Requirement czyli jakie staty musisz mieć żeby w ogóle myśleć o korzystaniu z tej broni w pełni możliwości.
Opublikowano 9 marca 20196 l Jak bardzo źle zrobiłem, oddając czerwoną broszkę wysadzaną diamentami dziewczynce?
Opublikowano 9 marca 20196 l Rob co chcesz w tej grze i niczego nie zaluj. Ty jestes panem losu. Jak sie zle z tym czujesz, ze jej dales to po prostu ja zaciupaj.
Opublikowano 9 marca 20196 l Autor 13 minut temu, michu86- napisał: Rob co chcesz w tej grze i niczego nie zaluj Nie no... Jak jakiś gościu na wózku coś Ci zaproponuje - odmów.
Opublikowano 9 marca 20196 l Pamietam moje 1sze spotkanie z nim. Nawet okno dialogowe sie nie pojawilo - od razu soczysty strzal z rozbiegu wjechal.
Opublikowano 14 marca 20196 l Jak to jest z tym Świętym Ostrzem Ludwiga, najlepiej skaluje się z siłą, czy na równo z umiejętnością? Na reddicie wypisują o jakimś quality buildzie 50str/50skill, że najlepsze obrażenia wtedy...
Opublikowano 14 marca 20196 l Tak się zastanawiam nad wbiciem platyny jeszcze przed premierą Sekiro, nie interesowałem się tematem ogólnie i teraz mam pytanko mam save przed ostatnią walką z Ghermanem z tego co widzę brakuje mi za bronię, hunter toolsy oraz pokonanie Yharnam w lochach i mam pytanko czy teraz robić to na NG+ czy mogę sobie na luzie dobić te brakujące trofea i lochy na tym starym savie? Bo być może zrobiłem już coś co przekreśla zdobycie czegoś i nie wiem o tym.
Opublikowano 14 marca 20196 l Autor Mi się wydaję, że to trofeum za Yharnam na NGplus byłoby za ciezke dla smiertelnika. Brakuje mi identycznych trofeów co Tobie i też mysle o platynce
Opublikowano 14 marca 20196 l Dokładnie. Ja kończyłem platynę i dodatek na NG++, więc chyba nie jestem śmiertelnikiem. I płonącego psa w Lochach pokonałem po pijaku, to jedno z moich większych osiągnięć w grach.
Opublikowano 14 marca 20196 l 9 minut temu, Rozi napisał: I płonącego psa w Lochach pokonałem po pijaku, to jedno z moich większych osiągnięć w życiu. fixed.
Opublikowano 14 marca 20196 l Większym osiągnięciem jest doprowadzanie cię do pęknięcia odbytu 24 godziny na dobę.
Opublikowano 14 marca 20196 l 48 minut temu, giger_andrus napisał: Poczytaj, przetestuj i przestań być downem. Czy Dzindzer_Anus to twój prawdziwy nick? Weź już się nie wcinaj i wytrzyj marmolade z klawiatury.
Opublikowano 14 marca 20196 l 5 minut temu, Rozi napisał: Większym osiągnięciem jest doprowadzanie cię do pęknięcia odbytu 24 godziny na dobę. sorry rozi, ale jedyne do czego mozesz doprowadzic, to swojego tate do wzwodu.
Opublikowano 14 marca 20196 l No fajnie sie bawicie. Ja pojde chyba na latwizne i zrobie sobie backup przed walka z ghermanem. Zostalo mi tylko roz(pipi)ic jego i true final bossa do platynki a trzeci raz w takim krotkim odstepie czasu mi sie nie bedzie chcialo robic boss rusha